![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sperăm că titlul meu a fost destul de clar. Nu am nici o idee despre cum aş merge despre acest sens. Ce este clar pentru mine este că am un fel de a conecta RCA cabluri în ceva care poate să fie ataşaţi meu mi placă video sau monitor cumva. Problema e ca nu am nici o idee, dacă nu există un cablu sau un conector că-mi va permite să facă acest lucru, să nu mai vorbim de unde să găsească ceva de genul asta.
Sunt de asemenea, că ghicitul în cazul în care acesta se intampla pentru a se conecta în mi placă video, voi fie nevoie sa fac niste software-ul, sau a configura software-ul meu nvidia pentru a accepta un semnal de intrare. Poate cineva sa-mi în indiciu cu privire la ceea ce am nevoie, în cazul în care să-l, şi ce să fac? Sistemul meu: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Ive a analizat de asemenea, că doresc să-mi GC cârlig până la monitor sau computerul meu. Dar nu cred că există ceva pe care le puteţi face. Tocmai ai de a utiliza o tv din păcate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ia un HDMI -> DVI adaptor pentru console şi un DVI switcher la Radio colibă. :)
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| care ar permite-mi să-mi GameCube specific conecta la monitor, dacă i-mi doream? sau PS2 mea pentru că problema? Sunt doar foarte clar ca la ceea ce a DVI switcher este / nu. în cazul în care acesta are ceva în cazul în care i se poate conecta la câteva cabluri RCA, atunci cred ca eu sunt bine să plec. |
|
| |||
| |||
| Oh, te referi la componenta cabluri. Ei bine, că va fi un pic trickier. Practic, veţi avea nevoie pentru a obţine un cablu DVI, o componentă de cablu -> convertor DVI, apoi iau o DVI switcher. Cârlig de cablu DVI să vă placă grafică, cârlig de GameCube/PS2/Xbox indiferent cu componenta cablu -> convertor DVI, apoi conectaţi-le atât la switcher şi conectaţi la monitor la celălalt capăt al switcher. EDIT: Ah, tocmai am re-citit OP. Am fost sub presupunerea ai vrut să se conecteze la computer şi atât de consolă la acelaşi monitorizeze şi să-l comuta între intrări. Dacă vrei doar sa cârlig până la monitor de la sine, doar te componenta cablu -> convertor DVI şi conectaţi-l la ambele capete. :)
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Ei bine, voi da stoc cel puţin din ceea ce i-au din punct de vedere al convertizoare şi cabluri. Am cel puţin 2 vga cabluri, un convertor DVI-VGA, un convertor DVI-HDMI, şi o conexiune S-video. şi din punct de vedere al componentei-convertor DVI, componenta conectori de conversie trebuie să fie de sex feminin pentru a se potrivi cu cablurile de la consolă. Am vazut o multime de componente-DVI Convertor de cabluri, dar toate au conexiuni de sex masculin. şi switcher am nici o idee despre ce să caute. Îmi cer scuze în avans, dacă am fi dens, dar eu sunt clueless doar atunci când este vorba de lucrurile astea. Vă rog să vă ajută-mă să găsesc aceste părţi? Dacă se poate chiar să le găsiţi vândut la o piaţă de desfacere cu amănuntul, undeva, voi sta în genunchi la picioarele tale. |
|
| |||
| |||
| Bine, m-am uitat în jur de un răspuns la această dilemă, pentru că am fost, nu văd nici un compozit -> VGA / DVI lucrurile sub 200 dolari sau cam aşa ceva, şi aici e problema. Componenta este analog, DVI este digital. Pentru a trece de la Component -> VGA sau Component -> DVI necesită un scump convertor cutie .. care este o problema. Chiar si cu caseta Am auzit de calitate este groaznic din cauza a diferite rezoluţii. Dacă difuzaţi un 360 sau PS3, care este cu adevarat de ce acestea au iesiri HDMI. Din păcate, ultimele-gen console, nu au fost făcute cu adevărat pentru acest tip de lucru, din cauza lor iesiri analogice.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| calitatea este groaznic pentru anumite plăcile video de la ceea ce am auzit. aceasta depinde de carte pe care le-aţi ... dar este chiar achiziţie mai mult şi mai deprimant ca i urmărească acest lucru. destul de interesant, am găsit un convertor făcute de ATI, care merge direct de la componente la vga sau pentru a DVI. care nu poate amintesc. dar din moment ce aceasta a fost făcută de către acestea, este ATI numai şi numai pentru anumite cărţi. http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html Mi-aş dori să nvidia ar face simplu pentru ca utilizatorii lor ... dar aceasta este doar obtinerea prea scumpe şi de lungimi se pare că trebuie să mă duc la doar pentru a realiza ceva de genul acesta este absolut ridicol. nu exista nici o cale de Sunt shelling între 60 şi 100 de dolari pentru o prostie convertor cutie. Poate dacă ar fi fost 20 de dolari Aş considera că este, dar este în întregime, nu merita. pentru preţul Sunt prost plătiţi pentru că convertor, aş putea să mă duc şi cumpăr un fund ieftine-tv pentru a juca pe GameCube. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max M8 cred că ai nevoie de ceva de genul asta GameCube la vga moniter
| |||
| |||
| Hei acum Thats cool. S-ar putea chiar sa-l aduc la un moment dat. |