![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dúfam, že moja hlava je pomerne jasné. Nemám potuchy, ako by som ísť robiť to. Čo je mi jasné, že som sa nejako pripojiť RCA káble v niečo, čo môže pripojiť k mojej grafickej karty alebo mi monitor nějak. Problém je, nemám predstavu, ak je kábel alebo konektor, ktorý umožní mi to urobiť, natož kde nájsť niečo takého.
Som tiež hádať, že ak ide o pripojenie do mojej grafickej karty, buď budem musieť zohnať softvér, alebo nakonfigurovať moju nvidia softvér prijať prichádzajúci signál. Môže mi niekto povie na co potrebujem, je-li na to, a čo majú robiť? Môj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| Ive podíval sa na to tiež chcú hákmi môjho GC do môjho monitora alebo počítači. Ale nemyslím si, že tam je všetko, čo môžete urobiť. Ty prostě musíš použiť tv bohužiaľ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Získajte HDMI -> DVI adaptér pre konzoly a DVI prepínač na Radio Shack. :)
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| dovoľte mi, že by konkrétne pripojiť môj GameCube, aby mi monitor aj keď si želala? alebo môj PS2 v tomto prípade? Som len naozaj nejasné, čo je DVI prepínač je / robí. vtedy, ak má niečo, kde môžem pripojiť pár RCA káble, potom myslím, som dobré ísť. |
|
| |||
| |||
| Oh, myslíš zložku káble. No, to bude trochu zložitejšie. V podstate budete musieť dostať DVI kábel, kábel jednej zložky -> DVI konvertor, potom dostanete DVI prepínač. Hák na DVI kábel ku grafickej karte, hák na GameCube/PS2/Xbox bez ohľadu na konštrukčný kábel -> DVI konvertor, potom pripojte obidva do spínač a pripojte monitor na druhej strane spínač. EDIT: Aha, já jen znovu-prečítať OP. Bol som za predpokladu, že chcete pripojiť počítač i konzoly na rovnaký monitor a mať prepínanie medzi vstupmi. Ak si len chcete pripojiť monitor sa sám, len dostat sa zložkou kábel -> DVI konvertor a pripojte oba konce k nej. :)
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| No, uvidíme aspoň dať inventúru toho, čo som z hľadiska prevodníky a káble. Mám aspoň 2 káble VGA, DVI-VGA prevodníkom, DVI-HDMI prevodníku, a S-video pripojenie. a pokiaľ ide o konštrukčné-DVI konvertor, komponenty konektorov na prevodníku je potrebné samica ubytovať káble na konzole. som videl veľa komponent-DVI konvertor káble, ale všetky majú samčie pripojenie. a Přepínač som žiadne poňatie, čo sa zamerať. Ospravedlňujem sa vopred, ak som bol hustý, ale jsem prostě neumí, keď príde na to. Mohl bys mi pomôcť nájsť tieto diely? Ak môžete dokonca nájsť predáva za maloobchodné odbytiská niekde, budem kľačať u tvojich nôh. |
|
| |||
| |||
| V poradku, podíval jsem se asi pre odpoveď na toto dilema, pretože som sa nezobrazujú žiadne kompozit -> VGA / DVI veci za 200 dolárov alebo tak, a tu je problém. Komponenta je analóg, DVI je digitálne. Prejsť od Zložkové -> VGA alebo komponentu -> DVI vyžaduje drahý prevodník krabičku .. čo je problém. I s krabici Počul som, že kvalita je strašná dôsledku rôznych rozlíšeniach. Ak máte 360 alebo PS3, to je fakt, prečo majú HDMI výstup. Bohužiaľ, last-gen konzolách neboli naozaj pre takúto vec, pretože ich analógových výstupov.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| kvalita je strašná u niektorých grafických kariet od toho, čo som počul. záleží na karte máte ... ale je to prostě dostáva stále viac a viac skľučujúca sledovať, ako aj toto. Zaujímavé je, našiel som konvertor od ATI, ktorý ide priamo z priečinka na VGA alebo DVI. nemôže spomenúť, ktorá. ale pretože to bolo podľa nich, je to ATI len a len pre konkrétne karty. http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html Prial by som si, nvidia by si to tak jednoduché pre svoje užívateľa ... ale to je práve začína byť príliš drahé a dĺžkach to vyzerá, že mám ísť na niečo vykonávať niečo také je absolútne smiešne. neexistuje žiadny spôsob, ako som ostreľovanie medzi 60 a 100 dolármi za niektoré hlúpe prevodník krabičku. ak by bolo treba 20 dolárov bych zvážila, ale je to absolútne nestojí za to. za cenu Som platiaci pre tento stupidní prevodník, môžem ísť von a kúpiť lacné-tv prdel hrať na GameCube. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj M8 myslíte vy potrebujete niečo takého GameCube k vga Moniter
| |||
| |||
| Hej teraz to je v pohode. Ja by som dokonca, že v určitom okamihu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chceš Quick Laugh? | evilfantasy | Vypnúť Téma diskusie | 2 | 20. august 2009 01:02 |
| Chcem sa dozvedieť, ako to urobiť grafického umenia. | abelong | Multimedia & Kodeky | 2 | 25. mája 2009 14:23 |
| Najvyššie hier na rok 2009 (Všetky Konzoly) | Tom Billington | PC a herné konzoly | 8 | 6. marca 2009 14:51 |
| Ahoj frájové chcete chytat Hacker | nsnraju | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 10. September 2007 12:10 |
| Staré patróny konzol | Jade | PC a herné konzoly | 5 | 14. marec 2007 10:05 |
| Thread Tools | |
| |