мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Желим се прикључити конзоле за мој монитор

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. Јан 2008, 18:41
Донаторска Група

Default Желим се прикључити конзоле за мој монитор

Надам се да мој наслов је прилично јасна. Имам ниједан нит мисли како бих ићи чинећи то. Шта је јасно да ми је да сам то некако повезати РЦА кабловима у нешто што се може прикључити на моју графичку картицу или монитор некако моје. Проблем је, ја немам појма, ако има кабл или конектор који ће допустити мене за направити овај, а камоли у којем се налазимо нешто попут овог.

Им 'исто тако гуессинг да ли ће се карика у мој видео картицу, ја ћу, било је потребно да бисте добили неки софтвер или конфигурисати мој НВИДИА софтвера да прихватите долазни сигнал.

Може било ко ми у траг о томе шта ми треба, где да га и шта учинити?

Мы Сыстем: Езекиел

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750 2.66гхз
Матичне плоче:
МСИ П-35 Нео Цомби цхипсет
РАМ меморија:
2 наступе Г. вештина ДДР2 800мхз
Графичка картица (е):
БФГ НВИДИА ГеФорце 9800гткс + 512МБ
Соунд Цард:
Цреативе звучну 7,1
Тврди диск (и):
160 чезе Уестерн Дигитал САТА диск
Оптички погон (е):
Асус 16кс ДВД-РУ Цомби ЦД погон
Цасе / псу:
ЦоолерМастер случају, Антец Еартхуаттс 500у
Хлађење:
3кс залиха 120мм навијача, 1 дионица ЦПУ фан
Нетуорк / Интернет:
Бригхтхоусе кабловска 1МБ / с
Монитор (е):
Самсунг 22 инцх уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Old 26. Јан 2008, 20:38
Мембер Гроуп

Иве Погледамо који желе прикопчати мој ГЦ до мог монитора или рачунар. Али ја не мислим постоји нешто што можете да урадите. Те праведан је добио на коришћење ТВ нажалост.
Old 26. Јан 2008, 20:55
Донаторска Група

Набавите ХДМИ -> ДВИ адаптер за конзоле и ДВИ суитцхер на Радио колиба. :)
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 26. Јан 2008, 21:28
Донаторска Група

Дозволите ми да би се конкретно спојити мој гамецубе мом монитору ако сам желео? или мој ПС2 за то питање? Ја сам само нејасно како је то стварно оно што је ДВИ суитцхер / ради. ако има нешто где ја могу прикључити пар РЦА каблова, онда мислим да сам на добром путу.
Old 26. Јан 2008, 22:21
Донаторска Група

Ох, ти мислиш компонента кабловима. Па, да ће бити мало трицкиер. Углавном, бит ће потребно да се добије ДВИ кабл, један компонентни кабл -> ДВИ претварач, онда добијем ДВИ суитцхер. Кука за ДВИ кабл за ваше графичке картице, куком на ГамеЦубе/ПС2/Ксбокс без обзира на компонентни кабл -> ДВИ претварач, затим спојите их на оба суитцхер и прикључити монитор на други крај од суитцхер.

Едит: Ех, нисам поново прочитате ОП. Био сам под претпоставком коју сте желели спојити оба рачунара и конзола на исти монитор и има га се пребацивати између инпута. Уколико праведан оскудица за кука горе монитор сама по себи, само компоненту кабл -> ДВИ претварач и спојите га на оба краја. :)
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 26. Јан 2008, 22:36
Донаторска Група

добро, ја ћу дати најмање залихе онога што имам у смислу конвертор и каблови. Имам барем 2 ВГА каблови, а ВГА-ДВИ конвертер, а ДВИ-ХДМИ конвертер, и С-Видео везе.

и, у смислу саставни-ДВИ претварач, компоненту прикључцима за претварач треба женски за смештај каблове од конзоле. сам видео доста компонента-ДВИ претварач кабловима, али они сви имају мушке везе.

и суитцхер Имам траг не само на оно што тражите.

Извињавамо се унапред ако сам се густа, ипак Им 'праведан цлуелесс кад су у питању ове ствари. би ли помоћ мене наћи уму овим просторима?

чак и ако можете пронаћи их продат у трговину негдје, ја ћу клекнути на ногама.
Old 26. Јан 2008, 22:53
Донаторска Група

Добро, ја погледах около за одговор на ту дилему, јер ја је не видим било коју композитни -> ВГА / ДВИ ствари испод 200 $ или тако, и ту је проблем. Компонента је аналогни, ДВИ је дигитални. Отићи из Компонента -> ВГА или Компонента -> ДВИ захтева скупе Цонвертер бокс .. шта је проблем. Чак и уз оквир чујем квалитету је страшна због различите резолуције.

Ако покрецете један 360 или пс3, то је стварно зашто ти да има ХДМИ излаз. Нажалост, посљедња-ген конзоле нису стварно израђен за ову врсту ствар због аналогних излаза.
Old 26. Јан 2008, 22:59
Донаторска Група

квалитета је страшан за одређене графичке картице од оног, што сам чуо. то зависи о картици коју имате ... али то је само узимајући више и више растужујући као што сам ову тркати.

Занимљиво, и нашла Цонвертер маде бы АТИ да иде директно од компоненти за ВГА или ДВИ. који се не могу сетити. али будући да је по њима, то је само АТИ, а само за поједине картице.

хттп://ууу.свидео.цом/хдтваиур8500.хтмл

Желим НВИДИА би то тако једноставно за своје кориснике ...

али то је само узимајући прескупо и дужине изгледа да ћу морати ићи на само извести нешто овако је апсолутно смешан. нема начина да сам гранатирања оут између 60 и 100 $ за неке недотупаван претварач оквир. да је можда 20 крупна сачма Хтео Сматрам, али је у потпуности не исплати. за цену сам да је глупо плаћати за претварач, ЈА могао праведан изаћи и купити јефтини-тв магарца да играју на гамецубе.
Old 27. Јан 2008, 04:36
Донаторска Група

Хи м8 мислим треба нешто овако Гамецубе на ВГА монитер
нада је то оно што ваш тражите

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 27. Јан 2008, 07:43
Мембер Гроуп

Хеј данас тај цоол. Можда ћу чак и преузмите га у неком тренутку у времену.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц