![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Надам се да мој наслов је прилично јасна. Имам ниједан нит мисли како бих ићи чинећи то. Шта је јасно да ми је да сам то некако повезати РЦА кабловима у нешто што се може прикључити на моју графичку картицу или монитор некако моје. Проблем је, ја немам појма, ако има кабл или конектор који ће допустити мене за направити овај, а камоли у којем се налазимо нешто попут овог.
Им 'исто тако гуессинг да ли ће се карика у мој видео картицу, ја ћу, било је потребно да бисте добили неки софтвер или конфигурисати мој НВИДИА софтвера да прихватите долазни сигнал. Може било ко ми у траг о томе шта ми треба, где да га и шта учинити? Мы Сыстем: Езекиел
|
|
| |||
| |||
| Иве Погледамо који желе прикопчати мој ГЦ до мог монитора или рачунар. Али ја не мислим постоји нешто што можете да урадите. Те праведан је добио на коришћење ТВ нажалост. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Набавите ХДМИ -> ДВИ адаптер за конзоле и ДВИ суитцхер на Радио колиба. :)
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Дозволите ми да би се конкретно спојити мој гамецубе мом монитору ако сам желео? или мој ПС2 за то питање? Ја сам само нејасно како је то стварно оно што је ДВИ суитцхер / ради. ако има нешто где ја могу прикључити пар РЦА каблова, онда мислим да сам на добром путу. |
|
| |||
| |||
| Ох, ти мислиш компонента кабловима. Па, да ће бити мало трицкиер. Углавном, бит ће потребно да се добије ДВИ кабл, један компонентни кабл -> ДВИ претварач, онда добијем ДВИ суитцхер. Кука за ДВИ кабл за ваше графичке картице, куком на ГамеЦубе/ПС2/Ксбокс без обзира на компонентни кабл -> ДВИ претварач, затим спојите их на оба суитцхер и прикључити монитор на други крај од суитцхер. Едит: Ех, нисам поново прочитате ОП. Био сам под претпоставком коју сте желели спојити оба рачунара и конзола на исти монитор и има га се пребацивати између инпута. Уколико праведан оскудица за кука горе монитор сама по себи, само компоненту кабл -> ДВИ претварач и спојите га на оба краја. :)
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| добро, ја ћу дати најмање залихе онога што имам у смислу конвертор и каблови. Имам барем 2 ВГА каблови, а ВГА-ДВИ конвертер, а ДВИ-ХДМИ конвертер, и С-Видео везе. и, у смислу саставни-ДВИ претварач, компоненту прикључцима за претварач треба женски за смештај каблове од конзоле. сам видео доста компонента-ДВИ претварач кабловима, али они сви имају мушке везе. и суитцхер Имам траг не само на оно што тражите. Извињавамо се унапред ако сам се густа, ипак Им 'праведан цлуелесс кад су у питању ове ствари. би ли помоћ мене наћи уму овим просторима? чак и ако можете пронаћи их продат у трговину негдје, ја ћу клекнути на ногама. |
|
| |||
| |||
| Добро, ја погледах около за одговор на ту дилему, јер ја је не видим било коју композитни -> ВГА / ДВИ ствари испод 200 $ или тако, и ту је проблем. Компонента је аналогни, ДВИ је дигитални. Отићи из Компонента -> ВГА или Компонента -> ДВИ захтева скупе Цонвертер бокс .. шта је проблем. Чак и уз оквир чујем квалитету је страшна због различите резолуције. Ако покрецете један 360 или пс3, то је стварно зашто ти да има ХДМИ излаз. Нажалост, посљедња-ген конзоле нису стварно израђен за ову врсту ствар због аналогних излаза.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| квалитета је страшан за одређене графичке картице од оног, што сам чуо. то зависи о картици коју имате ... али то је само узимајући више и више растужујући као што сам ову тркати. Занимљиво, и нашла Цонвертер маде бы АТИ да иде директно од компоненти за ВГА или ДВИ. који се не могу сетити. али будући да је по њима, то је само АТИ, а само за поједине картице. хттп://ууу.свидео.цом/хдтваиур8500.хтмл Желим НВИДИА би то тако једноставно за своје кориснике ... али то је само узимајући прескупо и дужине изгледа да ћу морати ићи на само извести нешто овако је апсолутно смешан. нема начина да сам гранатирања оут између 60 и 100 $ за неке недотупаван претварач оквир. да је можда 20 крупна сачма Хтео Сматрам, али је у потпуности не исплати. за цену сам да је глупо плаћати за претварач, ЈА могао праведан изаћи и купити јефтини-тв магарца да играју на гамецубе. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хи м8 мислим треба нешто овако Гамецубе на ВГА монитер
| |||
| |||
| Хеј данас тај цоол. Можда ћу чак и преузмите га у неком тренутку у времену. |