az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Ben bağlanmak isterseniz benim izlemek için konsolları

Reply

Konu Araçları
Old 26 Mart 2008, 18:41
Bağış Grubu

Umarım benim başlığı oldukça açıktı. Ben bunu nasıl yapmaya devam edeceğini hiçbir ipucu var. Ne bana açık ben bir ya benim ekran kartı veya bir monitör için ekleyebilirsiniz şey haline RCA kablolar gerekmektedir. Sorun Hiçbir fikrim varsa bir kablo ya da bana, izin yalnız burada böyle bir şey bulmak için şunu yapın sađlayacak konektörü's bulunuyor.

Ayrıca eğer Video kartı bağlamak olacak ki, ben de, bazı yazılım almak veya yapılandırmak benim NVIDIA yazılım gelen sinyal kabul etmek gerekir tahmin ediyorum.

Ben burada bunu elde etmek için, ne yapmanız gerektiği konusunda Can kimseye ipucu yaz?

Benim Sistemi: Ezekiel

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Anakart:
MSI P-35 Neo Combo yongatakımının
RAM hafıza:
2 Gb'lik G. Skill DDR2 800MHz
Grafik Kartı (ler):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Ses Kartı:
Creative 7,1 ses
Sabit Disk (ler):
160 iş Western Digital SATA sürücü
Optik Sürücü (ler):
ASUS 16x DVD-CD RW COMBO Sürücü
Case / PSU:
CoolerMaster durumda antec Earthwatts 500W
Soğutma:
3x stok 120mm fanlar, 1 stok CPU Fan
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Brighthouse Kablo 1MB / s
Monitör (ler):
Samsung 22 inç geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Pro sp2
Old 26 Mart 2008, 20:38
Üye Grubu

Ive da Monitörümü veya bilgisayar için GC kadar kanca isteyen baktı. Ama orada yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum. Sadece ne yazık ki bir TV kullanmak için var.
Old 26 Mart 2008, 20:55
Bağış Grubu

Bir HDMI alın - ve Radyo kulübe bir DVI Switcher konsolda> DVI adaptör. :)
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 26 Mart 2008, 21:28
Bağış Grubu

Eğer ben istediği yaz özellikle Monitörümü için oyun bağlanmaya olanak sağlar? veya ps2 konuyla ilgili? Ben sadece gerçekten DVI Switcher ne gibi belirsiz yaşıyorum / gelmez. eğer i birkaç RCA kabloları bağlayın bir şey var, o zaman ben gitmek iyiyim tahmin.
Old 26 Mart 2008 22:21,
Bağış Grubu

Oh, komponent kablolar demek. Evet, bu biraz zor olacak. Temel olarak, bir DVI kablosu için, bir bileşen kablosu -> DVI çevirici, sonra bir DVI Switcher almak gerekir. Grafik kartına, kanca ve GameCube/PS2/Xbox ne komponent kablo -> DVI çevirici, sonra DVI kablosu Sürekli onları hem Switcher ve fiş için monitör olarak Switcher ve diğer ucunu bağlanın.

EDIT: Oh, şimdi yeniden bir OP okuyun. Ben her iki bilgisayara ve aynı izlemek için konsol ve girişler arasında geçiş var bağlanmak istediği varsayımı altında oldu. Eğer kendisi tarafından Monitörümü kanca için, sadece komponent kablo elde -> DVI çevirici ve her iki için biter bağlamak istiyorum. :)
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 26 Mart 2008, 22:36
Bağış Grubu

Şey, en azından ben öyle konvertisörler ve kablolar açısından ne var stok vereceğiz. Ben en az 2 VGA kablolar, bir VGA-DVI dönüştürücü, bir DVI-HDMI çevirici var, ve bir S-video bağlantısı.

ve bileşen açısından-DVI çevirici, dönüştürücüyü bir bileşen konektörler kadın olmak için konsol kabloların accomodate gerekir. Çok bileşenin gördüm-DVI çevirici kablolar, ama hepsi erkek bağlantıları var.

ve Switcher Ne aramak için sadece bir ipucu var.

Eğer yoğun açıyorum ben şimdiden özür dilerim, ama ne zaman bu şeyler gelir clueless yaşıyorum. Beni bu parçaları bulmak yardımcı miyim?

Eğer hatta bir perakende prizine bir satılıyor bulabilirsiniz sana metrede diz çökmek edeceğiz.
Old 26 Mart 2008, 22:53
Bağış Grubu

Çünkü herhangi bir kompozit - 200 $ veya altında> VGA / DVI şey göremiyorum oldu Tamam, bu ikileme bir yanıt için, ve bu da sorun etrafında baktım. Komponent, DVI dijital benzeşir. Komponentten gitmek için -> VGA veya Bileşen -> DVI pahalı bir dönüştürücü kutusu gerektirir .. bir sorun var. Ben kaliteli duyduğunuz kutusu bile farklı kararlar nedeniyle korkunç olduğunu.

Eğer çalıştırıyorsanız bir 360 ya da PS3, gerçekten neden bu HDMI çıkışları vardı da. Gerçekten analog çıkışları nedeniyle şey bu tür için yapılmış değildi Ne yazık ki,-gen konsollar son.
Old 26 Mart 2008, 22:59
Bağış Grubu

kalitesi ne duydum bazı ekran kartları için korkunç olduğunu. Bu sahip olduğunuz kart bağlıdır ... Ancak bu da daha fazla bu takip olarak cesaret kırıcı gidiyor.

ilginç yeterli, bir dönüştürücü ATI doğrudan komponentten DVI veya VGA gidiyor tarafından bulundu. hatırlayamıyorum hangi. fakat bunların tarafından yapıldı, bu ATI tek, özel kartları ve sadece.

http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html

Ben NVIDIA bu kullanıcıları için basit bunu yapmak istiyorum ...

ama bu sadece almak çok ve ben gibi görünüyor uzunlukları pahalı sadece böyle bir şey yapmak için gitmek zorunda kesinlikle çok saçma. orada ben 60 ile 100 arasında bazı aptal çevirici kutusunu dolar dışarı bombalama yaşıyorum bir yolu yoktur. eğer belki bunu kabul ediyorum 20 dolar olduğunu, ancak bu tamamen etmez. Ben aptal çevirici için ödeme yaşıyorum fiyat için, sadece çıkmak ve üzerinde oyun oynamak için ucuz kıçlı TV satın.
Old Mart 2008, 04:36 27
Bağış Grubu

Merhaba M8 Bu gibi bir ihtiyacım var Gamecube VGA moniter için
Bu sizin için ne arıyor umut

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old Mart 2008, 07:43 27
Üye Grubu

Hey artık serin that. Hatta zaman bir noktasında elde edebilirsiniz.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından