менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Я хочу, щоб з'єднатися консолей для мого монітора

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 березня 2008, 18:41
Донор групи

Default Я хочу, щоб з'єднатися консолей для мого монітора

Сподіваюся, моє назва була досить ясно. Поняття не маю, як я буду ходити робити цього. Що для мене ясно, що я повинен якось поєднати RCA кабелів під щось можете додати до мого відео карти або якось мій монітор. Проблема я поняття не маю, якщо є кабель або роз'єм, який дозволить мені зробити це, не кажучи вже де можна знайти щось на зразок цього.

Також я здогадався, що якщо він збирається поєднати в моїй відеокартою, я буду або повинні отримати програмне забезпечення або налаштувати програмне забезпечення NVIDIA приймати вхідний сигнал.

Чи можна мені ключ від того, що мені потрібно, де його взяти, і що робити?

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 26 березня 2008, 20:38
Член групи

Ів подивився на який також бажаючі підключити мою GC до мого монітора або комп'ютера. Але я не думаю, що є все, що ви можете зробити. Вам просто необхідно використовувати телевізор, на жаль.
Old 26 березня 2008, 20:55
Донор групи

Отримати HDMI -> DVI адаптер для консолі і DVI Switcher на Radio Shack. :)
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 26 березня 2008, 21:28
Донор групи

що б я хотів би конкретно підключити до GameCube моєму моніторі, якщо я хотіла? або моя PS2 на те пішло? Я насправді тільки незрозуміло, в якій це Switcher DVI / робить. якщо він має щось, де я можу підключити кілька кабелі RCA, то я думаю, я добре йти.
Old 26 березня 2008, 22:21
Донор групи

Ах, ви маєте на увазі компонента кабелів. Ну, це буде трохи складніше. Основному, Вам необхідно отримати шнури DVI, один компонентний кабель -> DVI конвертер, а потім отримати Switcher DVI. Hook кабелю DVI для вашої графічної карти, гачок GameCube/PS2/Xbox б то не було компонентного кабелю -> DVI конвертер, потім з'єднати їх обох Switcher і підключіть монітор до іншого кінця Switcher.

EDIT: О, я перечитав ФП. Я був у припущенні, що ви хотіли з'єднати комп'ютер і консоль в одному моніторі і його перемикання між входами. Якщо ви просто хочете, щоб підключити монітор сам по собі, просто отримати компонентного кабелю -> DVI конвертер і підключити обидва кінці до нього. :)
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 26 березня 2008, 22:36
Донор групи

Ну, я принаймні дати оцінку тому, що я маю на умовах перетворювачів і кабелів. Я отримав щонайменше 2 VGA кабелі, VGA, DVI конвертер, DVI-HDMI конвертер, і S-відео з'єднання.

і в плані компонента перетворювача DVI, компонент роз'єми перетворювача необхідно жінкам для розміщення кабелів консолі. Я бачив багато компонент-DVI кабель перетворювача, але всі вони мають чоловіки з'єднань.

Switcher і я просто не мають поняття, що таке шукати.

Я наперед приношу вибачення, якщо я бути щільною, але я просто Clueless, коли мова заходить про цю річ. Не могли б ви допомогти мені знайти ці деталі?

Якщо ви навіть можете знайти їх продали в торговій точці де-то, я на колінах біля ваших ніг.
Old 26 березня 2008, 22:53
Донор групи

Добре, я подивився навколо, щоб відповісти на цю дилему, тому що не бачить ніякої композитний -> VGA / DVI речей менш $ 200 або близько того, а ось у чому проблема. Компонент аналогові, цифрові DVI. Щоб перейти від Component -> VGA або компонентного -> DVI потребує дорогого конвертера .. що є проблемою. Навіть з коробкою я чую якості страшного у зв'язку з різним дозволом.

Якщо ви працюєте в 360 або PS3, то дійсно, чому ці мають HDMI виходи. На жаль, останнє покоління консолей не були дійсно зроблені для такого роду річ, тому що їх аналогові виходи.
Old 26 березня 2008, 22:59
Донор групи

Якість страшне для деяких відеокарт від того, що я чув. це залежить від карти у вас є ... але це просто все більше і більше жаль, як я займатися цим.

Цікаво, що я знайшов конвертор зроблені ATI, що йде безпосередньо від компонента VGA або DVI. не пам'ятаю. Але оскільки це було зроблено ними, то тільки ATI, і тільки для конкретної карти.

http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html

NVIDIA я хотів би зробити це так просто для своїх користувачів ...

Але це тільки стає занадто дорогим і довжини схоже, мені потрібно йти, щоб просто виконувати щось подібне абсолютно безглуздо. немає способу я обстрілу в період між 60 і 100 доларів за якісь дурні конвертера. якщо б вона була 20 доларів, може бути, я вважаю, але це зовсім не варто. за ціну, яку я плачу за це нерозумно конвертер, я можу просто піти й купити дешево-Ass ТБ грати на GameCube.
Old 27 березня 2008, 04:36
Донор групи

Привіт M8 думаю, що вам щось на зразок цього Gamecube до VGA MONITER
сподіваюся, що це те, що ваш пошук

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 27 2008 березень, 07:43
Член групи

Hey Now Thats Cool. Я міг би навіть отримати його в певний момент часу.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Бажаєте швидкого сміху? evilfantasy Off Topic Discussion 2 20 серпня 2009 01:02
Я хочу, щоб навчитися робити графічного мистецтва. abelong Мультимедіа & кодеки 2 25 травня 2009 14:23
Топ ігор на 2009 рік (всі консолі) Тому Біллінгтон PC & консоль Gaming 8 6 березня 2009 14:51
Гей хлопці хочуть спіймати хакера nsnraju Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 2 10 вересня 2007 12:10
Старий картридж консолей Нефрит PC & консоль Gaming 5 14 березня 2007 10:05
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.