![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сподіваюся, моє назва була досить ясно. Поняття не маю, як я буду ходити робити цього. Що для мене ясно, що я повинен якось поєднати RCA кабелів під щось можете додати до мого відео карти або якось мій монітор. Проблема я поняття не маю, якщо є кабель або роз'єм, який дозволить мені зробити це, не кажучи вже де можна знайти щось на зразок цього.
Також я здогадався, що якщо він збирається поєднати в моїй відеокартою, я буду або повинні отримати програмне забезпечення або налаштувати програмне забезпечення NVIDIA приймати вхідний сигнал. Чи можна мені ключ від того, що мені потрібно, де його взяти, і що робити? Моя система: Єзекіїль
|
|
| |||
| |||
| Ів подивився на який також бажаючі підключити мою GC до мого монітора або комп'ютера. Але я не думаю, що є все, що ви можете зробити. Вам просто необхідно використовувати телевізор, на жаль. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отримати HDMI -> DVI адаптер для консолі і DVI Switcher на Radio Shack. :)
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| що б я хотів би конкретно підключити до GameCube моєму моніторі, якщо я хотіла? або моя PS2 на те пішло? Я насправді тільки незрозуміло, в якій це Switcher DVI / робить. якщо він має щось, де я можу підключити кілька кабелі RCA, то я думаю, я добре йти. |
|
| |||
| |||
| Ах, ви маєте на увазі компонента кабелів. Ну, це буде трохи складніше. Основному, Вам необхідно отримати шнури DVI, один компонентний кабель -> DVI конвертер, а потім отримати Switcher DVI. Hook кабелю DVI для вашої графічної карти, гачок GameCube/PS2/Xbox б то не було компонентного кабелю -> DVI конвертер, потім з'єднати їх обох Switcher і підключіть монітор до іншого кінця Switcher. EDIT: О, я перечитав ФП. Я був у припущенні, що ви хотіли з'єднати комп'ютер і консоль в одному моніторі і його перемикання між входами. Якщо ви просто хочете, щоб підключити монітор сам по собі, просто отримати компонентного кабелю -> DVI конвертер і підключити обидва кінці до нього. :)
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Ну, я принаймні дати оцінку тому, що я маю на умовах перетворювачів і кабелів. Я отримав щонайменше 2 VGA кабелі, VGA, DVI конвертер, DVI-HDMI конвертер, і S-відео з'єднання. і в плані компонента перетворювача DVI, компонент роз'єми перетворювача необхідно жінкам для розміщення кабелів консолі. Я бачив багато компонент-DVI кабель перетворювача, але всі вони мають чоловіки з'єднань. Switcher і я просто не мають поняття, що таке шукати. Я наперед приношу вибачення, якщо я бути щільною, але я просто Clueless, коли мова заходить про цю річ. Не могли б ви допомогти мені знайти ці деталі? Якщо ви навіть можете знайти їх продали в торговій точці де-то, я на колінах біля ваших ніг. |
|
| |||
| |||
| Добре, я подивився навколо, щоб відповісти на цю дилему, тому що не бачить ніякої композитний -> VGA / DVI речей менш $ 200 або близько того, а ось у чому проблема. Компонент аналогові, цифрові DVI. Щоб перейти від Component -> VGA або компонентного -> DVI потребує дорогого конвертера .. що є проблемою. Навіть з коробкою я чую якості страшного у зв'язку з різним дозволом. Якщо ви працюєте в 360 або PS3, то дійсно, чому ці мають HDMI виходи. На жаль, останнє покоління консолей не були дійсно зроблені для такого роду річ, тому що їх аналогові виходи.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Якість страшне для деяких відеокарт від того, що я чув. це залежить від карти у вас є ... але це просто все більше і більше жаль, як я займатися цим. Цікаво, що я знайшов конвертор зроблені ATI, що йде безпосередньо від компонента VGA або DVI. не пам'ятаю. Але оскільки це було зроблено ними, то тільки ATI, і тільки для конкретної карти. http://www.svideo.com/hdtvaiwr8500.html NVIDIA я хотів би зробити це так просто для своїх користувачів ... Але це тільки стає занадто дорогим і довжини схоже, мені потрібно йти, щоб просто виконувати щось подібне абсолютно безглуздо. немає способу я обстрілу в період між 60 і 100 доларів за якісь дурні конвертера. якщо б вона була 20 доларів, може бути, я вважаю, але це зовсім не варто. за ціну, яку я плачу за це нерозумно конвертер, я можу просто піти й купити дешево-Ass ТБ грати на GameCube. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт M8 думаю, що вам щось на зразок цього Gamecube до VGA MONITER
| |||
| |||
| Hey Now Thats Cool. Я міг би навіть отримати його в певний момент часу. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Бажаєте швидкого сміху? | evilfantasy | Off Topic Discussion | 2 | 20 серпня 2009 01:02 |
| Я хочу, щоб навчитися робити графічного мистецтва. | abelong | Мультимедіа & кодеки | 2 | 25 травня 2009 14:23 |
| Топ ігор на 2009 рік (всі консолі) | Тому Біллінгтон | PC & консоль Gaming | 8 | 6 березня 2009 14:51 |
| Гей хлопці хочуть спіймати хакера | nsnraju | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 10 вересня 2007 12:10 |
| Старий картридж консолей | Нефрит | PC & консоль Gaming | 5 | 14 березня 2007 10:05 |
| Різьба Інструменти | |
| |