menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget

Reply

Thread Nástroje
Old 12.prosince 2007, 00:28
Člen Skupina

Default Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget

Když jsem koupil můj comp Koupil jsem docela dobrou grafickou kartu, v té době (3 roky. Webu), který může podporovat 2 monitory pro ni. Jen jsem všiml populace výstup pro monitor a zahnutý až třetina monitoru je ale jeho neposíláte info na monitoru. Jak mohu získat pracovní výstup na 3. monitoru?
Old 12.prosince 2007, 07:04
Administrátor Skupina

Default Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget

Měli byste být schopni nastavit pomocí tohoto softwaru, které se stalo s vaší grafickou kartou.

Nemáte-li jej do rukou se podívat na webové stránky výrobce.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2. srpna 2008, 05:15
Člen Skupina

to bych práci jsem se pokusil jsem měl 6200 outputing 2 monitoru pak pokusili o výstup na 3. monitoru s mým akciové karty (GMA900) GMA 900 se zobrazí na ploše a nic jiného, pouze 1 video karta výstup na monitor, pokud má u 2 stejné jeden a jsou spárované v CrossFire nebo SLI
Old 2. srpna 2008, 13:32
Dárce Skupina

první nemají kodrcat stará vlákna

to je nepravdivé, důvod jste Nedostávám výstup na GMA totiž GMA není grafická karta, je to integrovaný řadič

Citace:
pouze 1 video karta výstup na monitor není-li u mít 2 stejné jeden a jsou spárované v CrossFire nebo SLI
To je také falešné, SLi'd grafických karet bude _only_ umožnit monitory, které mají být připojeny k primární grafickou kartu. non-Xfired nebo sesunula karty může podporovat tolik jako mají DVI výstupy, pro ovládání - tři 8800GTs může podporovat 6 monitory, na jak dlouho nejsou vyřešeny pomocí SLI.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.