по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Аз съм като на проблем, свързващ моя компютър с моя телевизор

Reply

Нишка Инструменти
Old 2-ри януари 2008, 16:24
Новите държави Група

Здравейте всички, радвам форум!

Аз наистина не знам какво може да се окаже проблем, тъй като съм правил това преди няколко години и след това тя работи перфектно, сега да получа нищо.
Моят графична карта ATI Radeon 9600SE. Това е същата карта имам използван преди години за свързване тя да ми телевизия. Бях в състояние да гледате моите компютри монитор и телевизор в едно и също време. Не мога да направя връзка с RCA кабели, бе закупен от магазин, чисто нов и е от 5 метра дълъг. Другите кабел използвах преди, е около 3 метра. В RCA кабел не е повреден, защото съм я тестват с моята камера и приемник. Когато се опитах да направи връзката отново миналото лято, аз забелязах, на качество на картината, е нула, така че си купих този нов кабел споменах преди това. Но до нищо.
Въпреки, че компютъра ми разпознава телевизора и инсталира драйверите, да получа нищо. Имам дори изтеглили най-новите драйвери за моя монитор (17 "Самсунг-SyncMaster 793DF). Ами да получа нещо на телевизионния екран. Фонът е черен и мога да видя прозорци скокове нагоре и надолу по екрана. Понякога тя спира да го прави но картината е много изкривено и цветове, свикнал съм да се появи, и след като от време на време да видя цветове, но много малко от тях и са ужасно. По-голямата част от времето аз арго виждам нищо, просто бели линии се движат нагоре & определяне на екрана.
Ако някой има някакви идеи, моля да ми помогне, защото аз се опитвам този за 6 месеца и няма късмет. Почти нищо не се промени в моя компютър на хардуер, тъй като преди няколко години, когато за първи път свързан телевизора и компютъра заедно. Имах само 256 MB RAM памет, сега имам 1GB, купи сателитна TV тунер карта и FireWire карта. Но не сте опитвали да извадите картата, надявам нещо ще се промени, но не.

Благодарности.
Old 2 януари 2008, 18:11
Забранени група

направи и получи нова телевизия scence тогава? mabye на graohics карти арго Handel го

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 3-ти януари 2008, 00:03
Новите държави Група

Не, това е един и същ телевизор. Знам как трябва да изглежда като снимка, но това е нищото, подобни на него.
Old 3 януари 2008, 17:26
Забранени група

опитайте прекъсват Ур moniter в ATI конфигурация комунални услуги не трябва да е нещо в първия раздел за moniters кликнете сила TV откриване
Old 3-ти януари 2008, 17:34
Новите държави Група

Имам промени разделителната способност до най-ниското възможно, за да 640x480, а сега да получа по-добра картина, но е черно & бяло. Екранът е скокове нагоре и надолу и тя спира да го прави, само когато даден прозорец или програма е отворена във фонов режим. Понякога цветовете започнаха показват, но са много изкривено и не последно време. Просто знам, че проблемът е с конфигурирането нещо на компютъра ли сте пропуснали.
Old 3-ти януари 2008, 17:51
Забранени група

направи и опитайте отваряне на катализатор за контрол център в напреднала?
Old 4-ти Януари 2008, 16:52
Новите държави Група

Опитах това, което каза, но без късмет. Тя все още е един и същ.
Мисля, че компютърът е изпращането слаб сигнал към телевизора, защото цветовете не се появява.
Old 4-ти Януари 2008, 16:55
Номер на групата

Не знам за jumpinf но намерих с моите 2 ТВ, когато черно и бяло, че е на грешен канал

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 4-ти Януари 2008, 17:22
Новите държави Група

Трябва ли да променя честота на опресняване? Мога да избирате от 40Hz до 120Hz. Но спра най 85Hz, защото аз не искам моите монитора взриви.
Old 4 януари 2008, 17:27
Номер на групата

Мисля, че 59 или 60 са идеални

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc