![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, радвам форум! ![]() Аз наистина не знам какво може да се окаже проблем, тъй като съм правил това преди няколко години и след това тя работи перфектно, сега да получа нищо. Моят графична карта ATI Radeon 9600SE. Това е същата карта имам използван преди години за свързване тя да ми телевизия. Бях в състояние да гледате моите компютри монитор и телевизор в едно и също време. Не мога да направя връзка с RCA кабели, бе закупен от магазин, чисто нов и е от 5 метра дълъг. Другите кабел използвах преди, е около 3 метра. В RCA кабел не е повреден, защото съм я тестват с моята камера и приемник. Когато се опитах да направи връзката отново миналото лято, аз забелязах, на качество на картината, е нула, така че си купих този нов кабел споменах преди това. Но до нищо. Въпреки, че компютъра ми разпознава телевизора и инсталира драйверите, да получа нищо. Имам дори изтеглили най-новите драйвери за моя монитор (17 "Самсунг-SyncMaster 793DF). Ами да получа нещо на телевизионния екран. Фонът е черен и мога да видя прозорци скокове нагоре и надолу по екрана. Понякога тя спира да го прави но картината е много изкривено и цветове, свикнал съм да се появи, и след като от време на време да видя цветове, но много малко от тях и са ужасно. По-голямата част от времето аз арго виждам нищо, просто бели линии се движат нагоре & определяне на екрана. Ако някой има някакви идеи, моля да ми помогне, защото аз се опитвам този за 6 месеца и няма късмет. Почти нищо не се промени в моя компютър на хардуер, тъй като преди няколко години, когато за първи път свързан телевизора и компютъра заедно. Имах само 256 MB RAM памет, сега имам 1GB, купи сателитна TV тунер карта и FireWire карта. Но не сте опитвали да извадите картата, надявам нещо ще се промени, но не. Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| направи и получи нова телевизия scence тогава? mabye на graohics карти арго Handel го
| |||
| |||
| Не, това е един и същ телевизор. Знам как трябва да изглежда като снимка, но това е нищото, подобни на него. |
|
| |||
| |||
| опитайте прекъсват Ур moniter в ATI конфигурация комунални услуги не трябва да е нещо в първия раздел за moniters кликнете сила TV откриване |
|
| |||
| |||
| Имам промени разделителната способност до най-ниското възможно, за да 640x480, а сега да получа по-добра картина, но е черно & бяло. Екранът е скокове нагоре и надолу и тя спира да го прави, само когато даден прозорец или програма е отворена във фонов режим. Понякога цветовете започнаха показват, но са много изкривено и не последно време. Просто знам, че проблемът е с конфигурирането нещо на компютъра ли сте пропуснали. |
|
| |||
| |||
| направи и опитайте отваряне на катализатор за контрол център в напреднала? |
|
| |||
| |||
| Опитах това, което каза, но без късмет. Тя все още е един и същ. Мисля, че компютърът е изпращането слаб сигнал към телевизора, защото цветовете не се появява. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не знам за jumpinf но намерих с моите 2 ТВ, когато черно и бяло, че е на грешен канал
| |||
| |||
| Трябва ли да променя честота на опресняване? Мога да избирате от 40Hz до 120Hz. Но спра най 85Hz, защото аз не искам моите монитора взриви. |
|
| |||
| |||
| Мисля, че 59 или 60 са идеални |