menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Mám problém s připojením počítače do mého tv

Reply

Thread Nástroje
Old 2 ledna 2008, 16:24
Nový člen skupiny

Default Mám problém s připojením počítače do mého tv

Ahoj všichni, pěkné forum!

To vážně nevím, co by mohl být problém, protože jsem to učinil před několika lety, a pak to fungovalo perfektně, teď jsem si nic.
Moje grafická karta Ati Radeon 9600SE. To je stejné kartě jsem použit lety pro připojení k mému tv. Byl jsem schopen se dívat na moje PC monitor a TV současně. Nemohu vytvořit spojení pomocí RCA kabelů, bylo koupeno ze skladu, zbrusu nový a je to 5 metrů dlouhý. V dalších kabelových jsem používal dříve, byl asi 3 metry. V RCA kabel není chybná, protože jsem to zkouší s mou kamerou a přijímačem. Když jsem se snažil, aby se spojení znovu loni v létě, jsem si všiml, že kvalita obrazu je nula, tak jsem koupil tento nový kabel jsem se zmínil již dříve. Ale dokud se nic.
Ačkoliv můj počítač detekuje TV a nainstaluje ovladače, já si nic. Mám dokonce stáhli nejnovější ovladače pro můj monitor (17 "Samsung SyncMaster 793DF-). Tak jsem si něco na televizní obrazovce. Pozadí je černé a vidím okna vyskakovat nahoru a dolů na obrazovce. Někdy to přestane dělat ale obraz je velmi zkreslené a barev zvyklý vidět, tak jednou za čas jsem byl schopen vidět barvy, ale velmi málo z nich a je to hrůza. Většina časů I cant vidět nic, jen bílé čáry pohybující nahoru & dolů obrazovce.
Pokud někdo nemá žádné nápady, prosím, pomozte mi, protože jsem chtěl vyzkoušet tuto dobu 6 měsíců a žádný štěstí. Téměř nic měnit na mém PC hardware, protože před několika lety, když jsem poprvé připojen k TV a PC dohromady. Měl jsem jen 256 MB RAM paměti, hned jsem 1gb, koupil satelitní TV tuner kartu a FireWire karty. Ale já jsem se pokusil vyjmutím karty, doufají, že se něco změní, ale ne.

Díky.
Old 2. ledna 2008, 18:11
Banned Skupina

udělal u dostanu novou tv scence potom? mabye se graohics karty převýšení je handel

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 3 ledna 2008, 00:03
Nový člen skupiny

Ne, je to stejné TV. Vím, jak by měl obrázek vypadat, ale je to podobné, aby to nikde.
Old 3. ledna 2008, 17:26
Banned Skupina

zkuste disconnecting ur moniter v ati konfigurační utility by mělo být něco na první záložce o moniters klikněte platnost tv detekce
Old 3 ledna 2008, 17:34
Nový člen skupiny

Jsem změnil rozlišení na nejnižší možnou míru, aby 640x480 a hned jsem si lepší obraz, ale je to černé a bílé. Na obrazovce se skákat nahoru a dolů, a to pouze přestane dělat, když okno nebo program se otevře na pozadí. Někdy začal zobrazení barev, ale jsou velmi zkreslené a nevydrží dlouho. Já jen vím, že je problém s nastavením něco na počítači, jsem vynechal.
Old 3 ledna 2008, 17:51
Banned Skupina

zkuste to u otevření katalyzátor Control Center ve vyspělých?
Old 4 ledna 2008, 16:52
Nový člen skupiny

Zkoušel jsem to, co řekl, ale ne štěstí. Je to stále stejné.
Myslím, že je počítač vysílající slabý signál na TV, protože barvy nejsou objevil.
Old 4 ledna 2008, 16:55
Dárce Skupina

i dont vědět o jumpinf, ale našel jsem s mými 2 TV, pokud je černá a bílá je na špatné kanál

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 4 ledna 2008, 17:22
Nový člen skupiny

Mám změnit obnovovací frekvenci? Já si mohou vybrat z 40Hz na 120Hz. Ale já jsem zastavit na 85Hz, protože nechci, aby mi monitor vybuchneme.
Old 4. ledna 2008, 17:27
Dárce Skupina

Myslím, že 59 nebo 60 jsou ideální

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problém připojení PC k TV pomocí HDMI sagheer Graphics Cards & Monitory 1 10. červen 2009 04:58
Problém připojování můj skener Canon Soukromé bandelír Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 20. července 2008 07:44
Problém při připojování k bezdrátové síti ... Jamie839 Sítě, Modemy & VoIP 8 2. dubna 2008 13:24
Problém připojení na 1 webových stránkách pomocí šifrování paulm1 Sítě, Modemy & VoIP 0 25 ledna 2008 01:50
Problém při připojování k routeru menkel77 Sítě, Modemy & VoIP 15 28 června 2007 05:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.