![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, pěkné forum! ![]() To vážně nevím, co by mohl být problém, protože jsem to učinil před několika lety, a pak to fungovalo perfektně, teď jsem si nic. Moje grafická karta Ati Radeon 9600SE. To je stejné kartě jsem použit lety pro připojení k mému tv. Byl jsem schopen se dívat na moje PC monitor a TV současně. Nemohu vytvořit spojení pomocí RCA kabelů, bylo koupeno ze skladu, zbrusu nový a je to 5 metrů dlouhý. V dalších kabelových jsem používal dříve, byl asi 3 metry. V RCA kabel není chybná, protože jsem to zkouší s mou kamerou a přijímačem. Když jsem se snažil, aby se spojení znovu loni v létě, jsem si všiml, že kvalita obrazu je nula, tak jsem koupil tento nový kabel jsem se zmínil již dříve. Ale dokud se nic. Ačkoliv můj počítač detekuje TV a nainstaluje ovladače, já si nic. Mám dokonce stáhli nejnovější ovladače pro můj monitor (17 "Samsung SyncMaster 793DF-). Tak jsem si něco na televizní obrazovce. Pozadí je černé a vidím okna vyskakovat nahoru a dolů na obrazovce. Někdy to přestane dělat ale obraz je velmi zkreslené a barev zvyklý vidět, tak jednou za čas jsem byl schopen vidět barvy, ale velmi málo z nich a je to hrůza. Většina časů I cant vidět nic, jen bílé čáry pohybující nahoru & dolů obrazovce. Pokud někdo nemá žádné nápady, prosím, pomozte mi, protože jsem chtěl vyzkoušet tuto dobu 6 měsíců a žádný štěstí. Téměř nic měnit na mém PC hardware, protože před několika lety, když jsem poprvé připojen k TV a PC dohromady. Měl jsem jen 256 MB RAM paměti, hned jsem 1gb, koupil satelitní TV tuner kartu a FireWire karty. Ale já jsem se pokusil vyjmutím karty, doufají, že se něco změní, ale ne. Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| udělal u dostanu novou tv scence potom? mabye se graohics karty převýšení je handel
| |||
| |||
| Ne, je to stejné TV. Vím, jak by měl obrázek vypadat, ale je to podobné, aby to nikde. |
|
| |||
| |||
| zkuste disconnecting ur moniter v ati konfigurační utility by mělo být něco na první záložce o moniters klikněte platnost tv detekce |
|
| |||
| |||
| Jsem změnil rozlišení na nejnižší možnou míru, aby 640x480 a hned jsem si lepší obraz, ale je to černé a bílé. Na obrazovce se skákat nahoru a dolů, a to pouze přestane dělat, když okno nebo program se otevře na pozadí. Někdy začal zobrazení barev, ale jsou velmi zkreslené a nevydrží dlouho. Já jen vím, že je problém s nastavením něco na počítači, jsem vynechal. |
|
| |||
| |||
| zkuste to u otevření katalyzátor Control Center ve vyspělých? |
|
| |||
| |||
| Zkoušel jsem to, co řekl, ale ne štěstí. Je to stále stejné. Myslím, že je počítač vysílající slabý signál na TV, protože barvy nejsou objevil. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont vědět o jumpinf, ale našel jsem s mými 2 TV, pokud je černá a bílá je na špatné kanál
| |||
| |||
| Mám změnit obnovovací frekvenci? Já si mohou vybrat z 40Hz na 120Hz. Ale já jsem zastavit na 85Hz, protože nechci, aby mi monitor vybuchneme. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že 59 nebo 60 jsou ideální |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém připojení PC k TV pomocí HDMI | sagheer | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. červen 2009 04:58 |
| Problém připojování můj skener Canon | Soukromé bandelír | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 20. července 2008 07:44 |
| Problém při připojování k bezdrátové síti ... | Jamie839 | Sítě, Modemy & VoIP | 8 | 2. dubna 2008 13:24 |
| Problém připojení na 1 webových stránkách pomocí šifrování | paulm1 | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 25 ledna 2008 01:50 |
| Problém při připojování k routeru | menkel77 | Sítě, Modemy & VoIP | 15 | 28 června 2007 05:36 |
| Thread Nástroje | |
| |