μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Είμαι έχοντας ένα πρόβλημα που συνδέει τον υπολογιστή μου για να μου tv

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Ιανουαρίου 2008, 16:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi Everyone, ωραίο φόρουμ!

Πραγματικά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα, γιατί έχω γίνει αυτό πριν από μερικά χρόνια και στη συνέχεια λειτούργησε τέλεια, τώρα δεν έχω.
Η κάρτα γραφικών ATI Radeon 9600SE. Αυτή είναι η ίδια κάρτα που χρησιμοποιείται πριν από χρόνια για τη σύνδεσή του με tv μου. Ήμουν σε θέση να παρακολουθούν τον υπολογιστή μου την παρακολούθηση και την τηλεόραση την ίδια στιγμή. Μπορώ να κάνω μια σύνδεση με τη χρήση καλωδίων RCA, το αγόρασε από ένα κατάστημα, ολοκαίνουργια και 5 του μετρητή καιρό. Το άλλο καλώδιο που χρησιμοποιούσα πριν, ήταν περίπου 3 μέτρα. Το καλώδιο RCA δεν είναι ελαττωματική, επειδή έχω δοκιμαστεί με μου κάμερα και δέκτη. Όταν προσπάθησαν να κάνουν τη σύνδεση και πάλι το περασμένο καλοκαίρι, παρατήρησα την ποιότητα της εικόνας είναι μηδέν, έτσι αγόρασα αυτό το νέο καλώδιο που ανέφερα προηγουμένως. Αλλά τίποτα δεν till.
Παρόλο που ο υπολογιστής μου εντοπίζει την τηλεόραση και εγκαθιστά τα προγράμματα οδήγησης, δεν έχω. Έχω ακόμη κατεβάσει τα τελευταία προγράμματα οδήγησης για την οθόνη μου (17 "Samsung SyncMaster-793DF). Λοιπόν έχω κάτι στην οθόνη της τηλεόρασης. Το φόντο είναι μαύρο και Βλέπω παράθυρα πηδά πάνω-κάτω στην οθόνη. Μερικές φορές να σταματήσει το κάνουμε αλλά η εικόνα είναι πολύ διαστρεβλωμένη και χρώματα συνηθίζει δείξει, αλλά και κάποια στιγμή μπορώ να δω τα χρώματα, αλλά πολύ λίγα από αυτά και είναι απαίσιο. Οι περισσότερες από τις φορές επίκλισης βλέπω τίποτα, μόνο λευκό γραμμές που διακινούνται μέχρι και την οθόνη.
Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα, παρακαλώ να με βοηθήσει, γιατί είμαι αυτό προσπαθούμε για 6 μήνες και δεν τύχη. Σχεδόν τίποτα δεν άλλαξε στο hardware του υπολογιστή μου, δεδομένου ότι πριν από λίγα χρόνια, όταν συνδέεται για πρώτη φορά την τηλεόραση και τον υπολογιστή μαζί. Είχα μόνο 256 MB RAM μνήμης, τώρα έχω 1gb, αγόρασε ένα δορυφορικό δέκτη τηλεόρασης και μια κάρτα FireWire κάρτα. Αλλά έχω δοκιμάσει αφαίρεση της κάρτας, με την ελπίδα κάτι θα αλλάξει, αλλά δεν.

Ευχαριστώ.
Old 2 Ιανουαρίου 2008, 18:11
Banned Ομάδα

και έκανε μια νέα τηλεόραση scence τότε; mabye την κάρτα graohics επίκλισης Handel είναι

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 3 Ιανουαρίου 2008, 00:03
Νέο Μέλος Ομάδα

Οχι, είναι η ίδια τηλεόραση. Γνωρίζω πως η εικόνα θα πρέπει να έχει πουθενά, αλλά είναι παρόμοια με αυτήν.
Old 3η Ιανουαρίου 2008, 17:26
Banned Ομάδα

δοκιμάστε αποσυνδέσει ur moniter ATI στο βοηθητικό πρόγραμμα διαμόρφωσης θα πρέπει να υπάρχει κάτι για το πρώτο σχετικά με την καρτέλα moniters κλικ ισχύος tv ανίχνευσης
Old 3 Ιανουαρίου 2008, 17:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω αλλάξει το ψήφισμα με το χαμηλότερο δυνατό, με 640x480 και τώρα έχω μια καλύτερη εικόνα, αλλά είναι μαύρο και λευκό. Η οθόνη είναι πέφταμε πάνω και κάτω, και σταματά μόνο όταν κάνουμε ένα παράθυρο ή πρόγραμμα είναι ανοιχτή στο παρασκήνιο. Μερικές φορές τα χρώματα άρχισαν να εμφανίζονται, αλλά είναι πολύ διαστρεβλωμένη και δεν διαρκούν πολύ. Απλά ξέρω ότι το πρόβλημα είναι κάτι με την ρύθμιση του υπολογιστή Έχασα.
Old 3 Ιανουαρίου 2008, 17:51
Banned Ομάδα

έκανε και δοκιμάστε το άνοιγμα του καταλύτη στην προηγμένη κέντρο ελέγχου;
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 16:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Προσπάθησα αυτό που είπατε, αλλά δεν τύχη. Είναι ακόμα το ίδιο.
Νομίζω ότι ο υπολογιστής στέλνει ένα ασθενές σήμα στην τηλεόραση, επειδή τα χρώματα δεν εμφανίζονται.
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 16:55
Ομάδα Δωρητών

i dont know about jumpinf, αλλά το βρήκα με 2 TV μου όταν του το μαύρο και λευκό, είναι σε λάθος κανάλι

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 17:22
Νέο Μέλος Ομάδα

Θα πρέπει να αλλάξετε το ρυθμό ανανέωσης; Θα μπορούν να επιλέξουν από 40Hz έως 120Hz. Αλλά θα σταματήσει σε 85Hz, επειδή δεν θέλω να μου παρακολουθεί ανατινάξουν.
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 17:27
Ομάδα Δωρητών

Νομίζω 59 ή 60 είναι ιδανικά

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.