![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi svi, lijepe forum! ![]() Ja stvarno ne znam šta bi mogao biti problem, jer sam to učinio prije nekoliko godina, a potom ga je radila savršeno, sada sam ništa. Moja grafička kartica ati Radeon 9600SE. To je ista kartica imam godina koristi za povezivanje Internet to moj TV. Sam bio u mogućnosti to bdjeti moj PC monitora i TV-a u isto vrijeme. Ne mogu napraviti vezu pomoću RCA kabela, to je bio kupio od trgovina, potpuno novi i to je 5 metara dužine. Drugi kabel sam koristio prije, bila je oko 3m. The RCA kabel nije pogrešan, jer sam ga s mojim testirane kamere i prijemnika. Kada sam pokušao napraviti vezu ponovno prošlo ljeto primijetio sam sliku kvaliteta je nula, pa sam kupila ovaj novi kabel sam spomenuo ranije. Ali, do ničega. Iako moj računalo prepozna TV i instalira drivere, ja dobiti ništa. Imam čak i skinuti najnovije drivere za moj monitor (17 "Samsung SyncMaster 793DF-). Pa sam nešto na TV ekranu. Pozadina je crna i Ja mogu vidjeti prozore skakanja gore i dolje na ekranu. Ponekad je to prestane ali je vrlo iskrivljenu sliku i boje ima običaj pokazati se, i jednom u neko vrijeme mogu vidjeti boje, ali vrlo malo njih i gnjusan. Većinu vremena ja licemjerje vidjeti ništa, samo bijele linije kreće gore i dolje na ekranu. Ako bilo tko ima bilo kakvih ideja, molim vas pomozite mi, jer ja sam težak to za 6 mjeseci i nema sreće. Gotovo ništa promijenio u svom PC hardware od prije nekoliko godina, kada sam prvi put spojeni na TV i PC zajedno. Imao sam samo 256 MB RAM memorije, sad imam 1GB, kupio satelitsku TV tuner kartica i FireWire karticom. Ali sam pokušao vađenja kartice, nadajući se nešto će se promijeniti, ali ne. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je u dobili novi tv scence onda? mabye je graohics card cant handel ga
| |||
| |||
| Ne, to je isti televizor. Ja znam kako se slika trebala bi izgledati ali nigdje sličan to. |
|
| |||
| |||
| probajte odspajanje ur moniter u ati konfiguraciju utility tamo bi trebalo biti nešto na prvoj kartici o moniters kliknite force tv detection |
|
| |||
| |||
| Ja sam promijenio rezoluciju na najniže moguće, na 640x480, a sada ću dobiti bolju sliku, ali crno-bijele. Na ekran je skakanje gore i dolje i to samo prestaje kada to prozor ili program je otvoren u pozadini. Ponekad boja prikazuje je počela, ali su vrlo iskrivljene i ne dugo trajati. Ja samo znam da je problem sa nešto o konfiguriranju računala sam propustili. |
|
| |||
| |||
| nije u probati otvaranja katalizator kontrolu centar u napredni? |
|
| |||
| |||
| Pokušao sam što si rekao, ali ne i sreću. To je još uvijek isti. Mislim da je računalo šalju slab signal na TV, jer boja se ne prikazuje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja dont znati o jumpinf ali sam našla s mojim 2 TV-a kada je crna i bijela je na pogrešnom kanal
| |||
| |||
| Trebam li mijenjati osvježiti stopu? Ja mogu izabrati između 40Hz do 120Hz. Ali ja sam zaustaviti na 85Hz jer ne želim da se moj monitor za minirati. |
|
| |||
| |||
| mislim 59 ili 60 su idealni |