kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Van egy probléma összekötő én számítógép My TV

Reply

Téma eszközök
Old Január 2, 2008, 16:24
Új tag Csoport

Default Van egy probléma összekötő én számítógép My TV

Üdv mindenkinek, szép a fórumon!

Igazán nem tudom, mi lehet a probléma, mert ezt néhány évvel ezelőtt, és akkor tökéletesen működött, most már semmit sem kap.
Saját grafikus kártya az Ati Radeon 9600SE. Ez ugyanaz a kártya már használt éve van jelen ez az én tv. Tudtam Watch My PC monitor és televízió ugyanabban az időben. Tudom, hogy egy kapcsolat segítségével RCA kábelek, hogy egy boltban vásárolt, új, és ez 5 méter hosszú. A másik kábel én előtt volt, kb 3m. Az RCA kábel nem hibás, mert én már tesztelt, hogy az én kamera és vevő. Amikor megpróbáltam, hogy a kapcsolat újra tavaly nyáron, észrevettem a kép minősége nem nulla, ezért vettem ezt az új kábel említettem korábban. De amíg semmi.
Nekem ugyan a számítógép felismeri a TV-t és telepíti az illesztőprogramokat, én semmit. Én is letölthető a legújabb meghajtókat monitorom (17 "Samsung SyncMaster-793DF). Nos kapok valamit a TV-képernyőn. Háttere fekete, és úgy látom ablakok ugráltak fel-és lefelé a képernyőn. Néha megáll csinálja de a kép nagyon torz és színekben szokott megjelenni, és néha én is látom a színeket, de nagyon kevés, és a rettenetes. Most a szer I cant látok semmit, csak a fehér vonalak mozgatása felfelé és lefelé a képernyőn.
Ha valaki olyan ötletek, kérem, segítsen nekem, mert én próbálom ezt a 6 hónapot, és nem szerencse. Szinte semmi nem változott a PC hardver, mivel néhány évvel ezelőtt, amikor elõször csatlakozik a TV és a számítógép együtt. Már csak 256 MB RAM memória, ma már 1GB, vásárolt egy műholdas TV-tuner kártya és a FireWire kártya. De próbáltam eltávolítja a kártyát abban a reményben, valami változni fog, de nem.

Köszönöm.
Old Január 2 2008, 18:11
Tiltott Group

volt és egy új tv scence akkor? mabye a graohics kártya cant handel it

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Január 3, 2008, 00:03
Új tag Csoport

Nem, ez ugyanaz TV. Tudom, hogy a képet, így fog kinézni, de ez egyáltalán nem hasonlít rá.
Old Január 3 2008, 17:26
Tiltott Group

try disconnecting ur moniter az ATI segédprogram kell valamit, az első lapon a moniters kattintson hatályos tv felderítése
Old Január 3, 2008, 17:34
Új tag Csoport

Van változás az állásfoglalást a legalacsonyabb lehetséges, hogy 640X480 és most jobb kép, de ez a fekete-fehér. A képernyőn a fel-le ugrálás, és csak megáll csinálsz, ha egy program vagy ablak nyitva van a háttérben. Néha színek kezdte meg, de nagyon torz, és nem tart sokáig. Csak azt tudom, hogy a probléma csak az konfigurálásakor valamit a számítógépen, amit kihagyott.
Old Január 3, 2008, 17:51
Tiltott Group

és nem próbálja meg kinyitni a katalizátor Vezérlőközpont a fejlett?
Old Január 4, 2008, 16:52
Új tag Csoport

Megpróbáltam amit mondtál, de nem szerencse. Még mindig ugyanaz.
Úgy gondolom, hogy a számítógép küld egy gyenge jelet a TV, mert a színek nem mutatja be.
Old Január 4, 2008, 16:55
Donor Group

én dont tud a jumpinf, de azt tapasztaltam, az én 2 TV, ha fekete-fehér ez a rossz csatorna

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Január 4, 2008, 17:22
Új tag Csoport

Kell változtatni a frissítés? Nem választhat 40Hz a 120Hz. De megállás 85Hz mert nem akarom, hogy monitor felrobbanunk.
Old Január 4 2008, 17:27
Donor Group

Azt hiszem, 59 vagy 60 ideális

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.