![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Üdv mindenkinek, szép a fórumon! ![]() Igazán nem tudom, mi lehet a probléma, mert ezt néhány évvel ezelőtt, és akkor tökéletesen működött, most már semmit sem kap. Saját grafikus kártya az Ati Radeon 9600SE. Ez ugyanaz a kártya már használt éve van jelen ez az én tv. Tudtam Watch My PC monitor és televízió ugyanabban az időben. Tudom, hogy egy kapcsolat segítségével RCA kábelek, hogy egy boltban vásárolt, új, és ez 5 méter hosszú. A másik kábel én előtt volt, kb 3m. Az RCA kábel nem hibás, mert én már tesztelt, hogy az én kamera és vevő. Amikor megpróbáltam, hogy a kapcsolat újra tavaly nyáron, észrevettem a kép minősége nem nulla, ezért vettem ezt az új kábel említettem korábban. De amíg semmi. Nekem ugyan a számítógép felismeri a TV-t és telepíti az illesztőprogramokat, én semmit. Én is letölthető a legújabb meghajtókat monitorom (17 "Samsung SyncMaster-793DF). Nos kapok valamit a TV-képernyőn. Háttere fekete, és úgy látom ablakok ugráltak fel-és lefelé a képernyőn. Néha megáll csinálja de a kép nagyon torz és színekben szokott megjelenni, és néha én is látom a színeket, de nagyon kevés, és a rettenetes. Most a szer I cant látok semmit, csak a fehér vonalak mozgatása felfelé és lefelé a képernyőn. Ha valaki olyan ötletek, kérem, segítsen nekem, mert én próbálom ezt a 6 hónapot, és nem szerencse. Szinte semmi nem változott a PC hardver, mivel néhány évvel ezelőtt, amikor elõször csatlakozik a TV és a számítógép együtt. Már csak 256 MB RAM memória, ma már 1GB, vásárolt egy műholdas TV-tuner kártya és a FireWire kártya. De próbáltam eltávolítja a kártyát abban a reményben, valami változni fog, de nem. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| volt és egy új tv scence akkor? mabye a graohics kártya cant handel it
| |||
| |||
| Nem, ez ugyanaz TV. Tudom, hogy a képet, így fog kinézni, de ez egyáltalán nem hasonlít rá. |
|
| |||
| |||
| try disconnecting ur moniter az ATI segédprogram kell valamit, az első lapon a moniters kattintson hatályos tv felderítése |
|
| |||
| |||
| Van változás az állásfoglalást a legalacsonyabb lehetséges, hogy 640X480 és most jobb kép, de ez a fekete-fehér. A képernyőn a fel-le ugrálás, és csak megáll csinálsz, ha egy program vagy ablak nyitva van a háttérben. Néha színek kezdte meg, de nagyon torz, és nem tart sokáig. Csak azt tudom, hogy a probléma csak az konfigurálásakor valamit a számítógépen, amit kihagyott. |
|
| |||
| |||
| és nem próbálja meg kinyitni a katalizátor Vezérlőközpont a fejlett? |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltam amit mondtál, de nem szerencse. Még mindig ugyanaz. Úgy gondolom, hogy a számítógép küld egy gyenge jelet a TV, mert a színek nem mutatja be. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| én dont tud a jumpinf, de azt tapasztaltam, az én 2 TV, ha fekete-fehér ez a rossz csatorna
| |||
| |||
| Kell változtatni a frissítés? Nem választhat 40Hz a 120Hz. De megállás 85Hz mert nem akarom, hogy monitor felrobbanunk. |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, 59 vagy 60 ideális |