פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

אני נתקל בבעיה בחיבור המחשב שלי הטלוויזיה שלי

Reply

שרשרת כלים
Old 2 ינואר 2008, 16:24
קבוצת חברות חדשות

שלום לכולם, פורום נחמד!

אני באמת לא יודע מה יכול להיות הבעיה, כי אני כבר עשה את זה לפני כמה שנים ואז זה עובד באופן מושלם, עכשיו אני מקבל כלום.
כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON 9600SE. זה הוא אותו כרטיס אני השתמשו לפני שנים עבור חיבור זה על הטלוויזיה שלי. יכולתי לראות את המחשב של לפקח על טלוויזיה באותו הזמן. אני יכול לעשות את החיבור באמצעות כבלי RCA, הוא היה קונה מתוך חנות, מותג חדש וזה 5 מטר ארוך. כבל השני נהגתי בעבר, היה על 3M. את כבל RCA אינו פגום, בגלל זה אני כבר מנוסה עם המצלמה שלי ושל המקבל. כאשר ניסיתי לבצע שוב את הקשר בקיץ שעבר, ראיתי את איכות התמונה היא אפס, לכן קניתי חדש זה כבל שציינתי קודם לכן. אבל עד כלום.
אמנם המחשב שלי מזהה את הטלוויזיה ואת מתקינה את מנהלי ההתקנים, אני מקבל כלום. יש לי גם להוריד את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר עבור לי את המסך (17 "Samsung SyncMaster 793DF-). ובכן אני מקבל משהו על מסך הטלוויזיה. הרקע הוא שחור, אני יכול לראות חלונות לקפוץ למעלה ולמטה על המסך. לפעמים היא מפסיקה לעשות את זה אבל התמונה מאוד מעוות והצבעים wont להופיע, גם פעם אני רואה צבעים, אבל מעט מאוד מהם והם נורא. רוב פעמים צביעות אני רואה משהו, רק לבן זז קווים למעלה & למטה את המסך.
אם יש מישהו בכל רעיונות, בבקשה תעזור לי, כי אני מנסה את זה 6 חודשים, ללא הצלחה. כמעט ולא שינו את החומרה של המחשב מאז כמה שנים קודם לכן, כאשר אני מחובר הטלוויזיה הראשון למחשב ביחד. היה לי רק 256 MB זיכרון ראם, עכשיו יש לי 1GB, קנה טלוויזיה לווינית כונן וכרטיס FireWire של כרטיס. אבל ניסיתי להסיר את הקלפים, מקווים משהו ישתנה, אבל לא.

תודה.
Old 2 ינואר 2008, 18:11
קבוצת מגורש

עשה U לקבל טלוויזיה חדשה scence אז? mabye את כרטיס graohics לשפע handel זה

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 3 ינואר 2008, 00:03
קבוצת חברות חדשות

לא, זה אותו הדבר טלוויזיה. אני יודע איך צריך להיראות כמו בתמונה אבל דומה לו בשום מקום.
Old 3 ינואר 2008, 17:26
קבוצת מגורש

נסה התנתקות ur moniter של ATI כלי שירות לקביעת תצורת שם צריך להיות משהו על הלשונית הראשונה moniters לחץ על איתור כוח טלוויזיה
Old 3 ינואר 2008, 17:34
קבוצת חברות חדשות

אני שינו את ההחלטה עד הנמוכה ביותר האפשרית, כדי 640X480 ועכשיו אני מקבל תמונה טובה יותר, אבל שחור לבן. המסך לקפוץ למעלה ולמטה והיא עושה את זה רק מפסיק כאשר התוכנית או חלון נפתח ברקע. לפעמים צבעים החלו להופיע, אך הם מאוד מעוותים ולא ארוך האחרון. אני פשוט יודע כי הבעיה היא בהגדרת משהו במחשב אני כבר מתגעגע.
Old 3 ינואר 2008, 17:51
קבוצת מגורש

עשה U נסה לפתוח את מרכז הבקרה Catalyst מתקדמים?
Old 4 ינואר 2008, 16:52
קבוצת חברות חדשות

ניסיתי את מה שאמרת, אך ללא הצלחה. זה עדיין אותו.
אני חושב על המחשב שולח אות חלש על טלוויזיה, כי הצבעים אינם להופיע.
Old 4 ינואר 2008, 16:55
קבוצת תורמים

אני יודע על dont את jumpinf אבל אני נמצא עם 2 של הטלוויזיה, כאשר זה שחור ולבן זה לא נכון על ערוץ

המערכת שלי: Cewy של פלא macine

מעבד (ים):
Intel Core 2 מרובע q6600@3.2Ghz
לוח האם:
ASUS p5q Deluxe
זיכרון RAM:
4 חלטורה OCZ SLI 1066mhz
כרטיס מסך (S):
evga Nvidia 8800 Ultra ko
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
750 חלטורה seagate, 32meg המטמון
כונן אופטי (S):
3 ASUS DVD סופרים, lightscribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Cooling:
tuniq מגדל
רשת / אינטרנט:
dual gigabit יאן יציאות
צג (S):
24 "Dell 2408wfp
מערכת הפעלה (S):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Linux קשת
Old 4 ינואר 2008, 17:22
קבוצת חברות חדשות

האם עלי לשנות את קצב הרענון? אני יכול לבחור בין 40Hz ל 120Hz. אבל אני נעצרים 85Hz כי אני לא רוצה לעשות לי את המסך כדי לפוצץ.
Old 4 ינואר 2008, 17:27
קבוצת תורמים

אני חושב 59 או 60 הם אידיאליים

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.