![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם, פורום נחמד! ![]() אני באמת לא יודע מה יכול להיות הבעיה, כי אני כבר עשה את זה לפני כמה שנים ואז זה עובד באופן מושלם, עכשיו אני מקבל כלום. כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON 9600SE. זה הוא אותו כרטיס אני השתמשו לפני שנים עבור חיבור זה על הטלוויזיה שלי. יכולתי לראות את המחשב של לפקח על טלוויזיה באותו הזמן. אני יכול לעשות את החיבור באמצעות כבלי RCA, הוא היה קונה מתוך חנות, מותג חדש וזה 5 מטר ארוך. כבל השני נהגתי בעבר, היה על 3M. את כבל RCA אינו פגום, בגלל זה אני כבר מנוסה עם המצלמה שלי ושל המקבל. כאשר ניסיתי לבצע שוב את הקשר בקיץ שעבר, ראיתי את איכות התמונה היא אפס, לכן קניתי חדש זה כבל שציינתי קודם לכן. אבל עד כלום. אמנם המחשב שלי מזהה את הטלוויזיה ואת מתקינה את מנהלי ההתקנים, אני מקבל כלום. יש לי גם להוריד את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר עבור לי את המסך (17 "Samsung SyncMaster 793DF-). ובכן אני מקבל משהו על מסך הטלוויזיה. הרקע הוא שחור, אני יכול לראות חלונות לקפוץ למעלה ולמטה על המסך. לפעמים היא מפסיקה לעשות את זה אבל התמונה מאוד מעוות והצבעים wont להופיע, גם פעם אני רואה צבעים, אבל מעט מאוד מהם והם נורא. רוב פעמים צביעות אני רואה משהו, רק לבן זז קווים למעלה & למטה את המסך. אם יש מישהו בכל רעיונות, בבקשה תעזור לי, כי אני מנסה את זה 6 חודשים, ללא הצלחה. כמעט ולא שינו את החומרה של המחשב מאז כמה שנים קודם לכן, כאשר אני מחובר הטלוויזיה הראשון למחשב ביחד. היה לי רק 256 MB זיכרון ראם, עכשיו יש לי 1GB, קנה טלוויזיה לווינית כונן וכרטיס FireWire של כרטיס. אבל ניסיתי להסיר את הקלפים, מקווים משהו ישתנה, אבל לא. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עשה U לקבל טלוויזיה חדשה scence אז? mabye את כרטיס graohics לשפע handel זה
| |||
| |||
| לא, זה אותו הדבר טלוויזיה. אני יודע איך צריך להיראות כמו בתמונה אבל דומה לו בשום מקום. |
|
| |||
| |||
| נסה התנתקות ur moniter של ATI כלי שירות לקביעת תצורת שם צריך להיות משהו על הלשונית הראשונה moniters לחץ על איתור כוח טלוויזיה |
|
| |||
| |||
| אני שינו את ההחלטה עד הנמוכה ביותר האפשרית, כדי 640X480 ועכשיו אני מקבל תמונה טובה יותר, אבל שחור לבן. המסך לקפוץ למעלה ולמטה והיא עושה את זה רק מפסיק כאשר התוכנית או חלון נפתח ברקע. לפעמים צבעים החלו להופיע, אך הם מאוד מעוותים ולא ארוך האחרון. אני פשוט יודע כי הבעיה היא בהגדרת משהו במחשב אני כבר מתגעגע. |
|
| |||
| |||
| עשה U נסה לפתוח את מרכז הבקרה Catalyst מתקדמים? |
|
| |||
| |||
| ניסיתי את מה שאמרת, אך ללא הצלחה. זה עדיין אותו. אני חושב על המחשב שולח אות חלש על טלוויזיה, כי הצבעים אינם להופיע. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני יודע על dont את jumpinf אבל אני נמצא עם 2 של הטלוויזיה, כאשר זה שחור ולבן זה לא נכון על ערוץ
| |||
| |||
| האם עלי לשנות את קצב הרענון? אני יכול לבחור בין 40Hz ל 120Hz. אבל אני נעצרים 85Hz כי אני לא רוצה לעשות לי את המסך כדי לפוצץ. |
|
| |||
| |||
| אני חושב 59 או 60 הם אידיאליים |