mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Turiu problema jungiantis prie savo PC mano TV

Reply

Temos įrankiai
Old 2 sausis 2008, 16:24
Naujas Narys

Default Turiu problema jungiantis prie savo PC mano TV

Hi everyone, nice forum!

Aš tikrai nežinau, kas galėtų būti problema, nes aš tai padarė prieš kelerius metus ir tada jis veikė puikiai, dabar man nieko.
Mano vaizdo plokštės Ati Radeon 9600SE. Tai ta pačia kortele aš naudoju metus ir prijungimą prie mano TV. Galėjau stebėti savo kompiuterio monitoriaus ir TV tuo pat metu. I can make ryšį naudojant RCA kabeliai, jis buvo pirktas parduotuvėje, visiškai nauja ir tai 5 metrų ilgio. Kitas kabelis aš anksčiau buvo apie 3m. RCA kabelis yra klaidingas, nes aš išbandyti jį su fotoaparatu ir imtuvas. Kai aš bandžiau padaryti ryšys dar praeitą vasarą, aš pastebėjau, vaizdo kokybė yra nulis, todėl aš nusipirkau naują kabelį jau minėjau anksčiau. Bet kol nieko.
Nors mano kompiuteris aptinka televizija ir įdiegia tvarkykles, man nieko. Aš netgi parsisiųsti naujausias tvarkykles, mano monitorius (17 "Samsung-SyncMaster 793DF). Na aš ką nors iš televizoriaus ekrano. Fonas yra juodas ir matau langus šokinėti aukštyn ir žemyn ekrane. Kartais ji nustoja tai daryti bet nuotrauka yra labai iškreipta ir spalvų wont show up, ir vieną kartą, o aš galiu matyti spalvas, tačiau labai mažai jų ir yra baisi. Dauguma kartus i cant see anything, tik baltos linijos juda aukštyn ir nustatyta ekrano.
Jei kas turi kokių nors idėjų, prašau padėkite man, nes aš bandau tai už 6 mėnesius ir ne sėkmė. Beveik nieko pasikeitė mano kompiuterio aparatinė, nes prieš keletą metų, kai aš pirmą kartą prijungti prie televizoriaus ir kompiuterio kartu. Man buvo tik 256 MB RAM atminties, dabar turiu 1GB, pirko palydovinės TV Tuner ir FireWire kortelė. Bet bandžiau pašalinti korteles, tikimės, kažkas pasikeis, bet ne.

Ačiū.
Old 2 sausis 2008, 18:11
Banned Group

Did u get new TV Scence tada? mabye graohics kortelė cant Handel ji

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 3, 2008, 00:03
Naujas Narys

Ne, tai pats televizorius. Aš žinau, kaip turėtų atrodyti foto, bet tai niekur panašus į jį.
Old Sausis 3, 2008, 17:26
Banned Group

pabandyti atjungti UR moniter į ATI konfigūracijos turėtų būti kažkas dėl pirmojo skirtuką apie moniters spustelėkite jėga televizija nustatymo
Old Sausis 3, 2008, 17:34
Naujas Narys

I have changed rezoliuciją kuo mažiausia, su 640x480 ir dabar galiu gauti geresnį vaizdą, bet jis juodai baltas. Ekranas šokinėti aukštyn ir žemyn, ir jis tik sustabdo tai daryti, kai lange arba programa yra atidaryta fone. Kartais spalvos pradėjo rodyti, bet yra labai iškreipta ir ne ilgai. Aš tiesiog žinau, kad problema yra su konfigūravimas kažkas kompiuteryje I've missed.
Old Sausis 3, 2008, 17:51
Banned Group

Did u pabandykite atidaryti Catalyst Control Center pažangių?
Old Sausis 4, 2008, 16:52
Naujas Narys

Bandžiau ką pasakė, bet ne laimę. Tai vis tas pats.
Manau, kad kompiuteris siunčia silpną signalą į TV, nes spalvų nerodomi.
Old Sausis 4, 2008, 16:55
Donorų grupės

i dont know apie jumpinf bet radau su mano 2 TV, kai jis juodai baltas jis yra neteisingas kanalas

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Sausis 4, 2008, 17:22
Naujas Narys

Ar galiu pakeisti Refresh rate? Galiu pasirinkti 40Hz iki 120Hz. Bet aš galiu ne 85Hz, nes aš nenoriu, kad mano monitoriaus susprogdinti.
Old Sausis 4, 2008, 17:27
Donorų grupės

Manau, kad 59 ar 60 yra idealus

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klaida jungiantis kompiuterį prie TV naudojantis HDMI sagheer Graphics Cards & Monitoriai 1 Birželis 10, 2009 04:58
Klaida jungiantis mano Canon skaitytuvas Asmeninis Baldrick Digital Imaging & Printers 1 20 liepa 2008 07:44
Klaida jungiantis prie bevielio tinklo ... Jamie839 Networking, Modems & VoIP 8 2 balandis 2008 13:24
Klaida jungiantis prie interneto naudojant šifravimo 1 paulm1 Networking, Modems & VoIP 0 25 sausis 2008 01:50
Klaida jungiantis prie maršrutizatoriaus menkel77 Networking, Modems & VoIP 15 Birželis 28, 2007 05:36
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.