![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, nice forum! ![]() Aš tikrai nežinau, kas galėtų būti problema, nes aš tai padarė prieš kelerius metus ir tada jis veikė puikiai, dabar man nieko. Mano vaizdo plokštės Ati Radeon 9600SE. Tai ta pačia kortele aš naudoju metus ir prijungimą prie mano TV. Galėjau stebėti savo kompiuterio monitoriaus ir TV tuo pat metu. I can make ryšį naudojant RCA kabeliai, jis buvo pirktas parduotuvėje, visiškai nauja ir tai 5 metrų ilgio. Kitas kabelis aš anksčiau buvo apie 3m. RCA kabelis yra klaidingas, nes aš išbandyti jį su fotoaparatu ir imtuvas. Kai aš bandžiau padaryti ryšys dar praeitą vasarą, aš pastebėjau, vaizdo kokybė yra nulis, todėl aš nusipirkau naują kabelį jau minėjau anksčiau. Bet kol nieko. Nors mano kompiuteris aptinka televizija ir įdiegia tvarkykles, man nieko. Aš netgi parsisiųsti naujausias tvarkykles, mano monitorius (17 "Samsung-SyncMaster 793DF). Na aš ką nors iš televizoriaus ekrano. Fonas yra juodas ir matau langus šokinėti aukštyn ir žemyn ekrane. Kartais ji nustoja tai daryti bet nuotrauka yra labai iškreipta ir spalvų wont show up, ir vieną kartą, o aš galiu matyti spalvas, tačiau labai mažai jų ir yra baisi. Dauguma kartus i cant see anything, tik baltos linijos juda aukštyn ir nustatyta ekrano. Jei kas turi kokių nors idėjų, prašau padėkite man, nes aš bandau tai už 6 mėnesius ir ne sėkmė. Beveik nieko pasikeitė mano kompiuterio aparatinė, nes prieš keletą metų, kai aš pirmą kartą prijungti prie televizoriaus ir kompiuterio kartu. Man buvo tik 256 MB RAM atminties, dabar turiu 1GB, pirko palydovinės TV Tuner ir FireWire kortelė. Bet bandžiau pašalinti korteles, tikimės, kažkas pasikeis, bet ne. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Did u get new TV Scence tada? mabye graohics kortelė cant Handel ji
| |||
| |||
| Ne, tai pats televizorius. Aš žinau, kaip turėtų atrodyti foto, bet tai niekur panašus į jį. |
|
| |||
| |||
| pabandyti atjungti UR moniter į ATI konfigūracijos turėtų būti kažkas dėl pirmojo skirtuką apie moniters spustelėkite jėga televizija nustatymo |
|
| |||
| |||
| I have changed rezoliuciją kuo mažiausia, su 640x480 ir dabar galiu gauti geresnį vaizdą, bet jis juodai baltas. Ekranas šokinėti aukštyn ir žemyn, ir jis tik sustabdo tai daryti, kai lange arba programa yra atidaryta fone. Kartais spalvos pradėjo rodyti, bet yra labai iškreipta ir ne ilgai. Aš tiesiog žinau, kad problema yra su konfigūravimas kažkas kompiuteryje I've missed. |
|
| |||
| |||
| Did u pabandykite atidaryti Catalyst Control Center pažangių? |
|
| |||
| |||
| Bandžiau ką pasakė, bet ne laimę. Tai vis tas pats. Manau, kad kompiuteris siunčia silpną signalą į TV, nes spalvų nerodomi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont know apie jumpinf bet radau su mano 2 TV, kai jis juodai baltas jis yra neteisingas kanalas
| |||
| |||
| Ar galiu pakeisti Refresh rate? Galiu pasirinkti 40Hz iki 120Hz. Bet aš galiu ne 85Hz, nes aš nenoriu, kad mano monitoriaus susprogdinti. |
|
| |||
| |||
| Manau, kad 59 ar 60 yra idealus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaida jungiantis kompiuterį prie TV naudojantis HDMI | sagheer | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Birželis 10, 2009 04:58 |
| Klaida jungiantis mano Canon skaitytuvas | Asmeninis Baldrick | Digital Imaging & Printers | 1 | 20 liepa 2008 07:44 |
| Klaida jungiantis prie bevielio tinklo ... | Jamie839 | Networking, Modems & VoIP | 8 | 2 balandis 2008 13:24 |
| Klaida jungiantis prie interneto naudojant šifravimo 1 | paulm1 | Networking, Modems & VoIP | 0 | 25 sausis 2008 01:50 |
| Klaida jungiantis prie maršrutizatoriaus | menkel77 | Networking, Modems & VoIP | 15 | Birželis 28, 2007 05:36 |
| Temos įrankiai | |
| |