![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi everyone, nice forum!
![]() Es tiešām nezinu, kāda varētu būt problēma, jo es esmu izdarījusi dažus gadus atpakaļ un tad strādā perfekti, tagad man neko. Mana grafikas karte ir ATI Radeon 9600SE. Tas ir pašu karti esmu lietojis gadus atpakaļ, lai savienojot to ar manu tv. Man bija iespēja skatīties mana datora kontrolētu un TV ir pašā laikā. Es varu veikt savienojumu, izmantojot RCA kabeļus, tā ir pirkta no veikala, pavisam jauna un tas ir 5 m garš. Citu kabeli I izmantoti agrāk, bija apmēram 3m. RCA kabelis nav kļūdains, jo es esmu testē to ar savu kameru, un uztvērējs. Kad es mēģināju izdarīt savienojums Pagājušajā vasarā es pamanīju attēla kvalitāte ir nulle, tāpēc man nopirka šo jauno kabeli es minēju iepriekš. Bet līdz nekas. Lai gan manā datorā atklāj TV un instalē draiveri, man neko. Man ir pat lejupielādēt jaunāko draiveri, lai manu monitoru (17 "Samsung-SyncMaster 793DF.) Nu man kaut ko par Tv ekrāna. Fons ir melns, un es redzu logiem lekt augšu un uz leju uz ekrāna. Dažreiz apstājas darot to bet aina ir ļoti izkropļoti un krāsu paradis parādās, arī vienu reizi, bet es varu redzēt krāsu, bet ļoti maz no tām, un ir šausmīgs. Vairums reizes nevaru redzēt neko, tikai baltās līnijas, kas pārvietojas up & nosaka ekrāna. Ja kāds ir kādas idejas, lūdzu, palīdziet man, jo es cenšos šo uz 6 mēnešiem, un veiksmi. Gandrīz nekas nav mainījies datoru aparatūras, jo pirms dažiem gadiem, kad es pirmo savienots TV un PC kopā. Man bija tikai 256 mb ram atmiņu, tagad man ir 1gb, iegādājās satelīta TV uztvērēja karti un FireWire karti. Bet es esmu mēģinājis novērst kartes, cerot kaut kas mainīsies, bet nē. Pateicība. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
nebija u iegūt jaunu tv scence tad? mabye graohics karti cant handel it
|
|||
|
|||
|
Nē, tas pats televizors. Es zinu, kā foto jāizskatās līdzīgi, bet tas nekur līdzīgs tam.
|
|
|
|||
|
|||
|
mēģināt atvienot ur moniter in ati konfigurācija lietderība ir jābūt kaut ko pirmajā cilnē par moniters uz force tv atklāšana
|
|
|
|||
|
|||
|
Es esmu mainījusies rezolūciju zemāko vien iespējams, 640x480, un tagad man labāku attēlu, bet tā ir melna un balta. Ekrāns ir lekt uz augšu un leju, un tas tikai apstājas dara to tad, kad logs vai programma ir atvērta fonā. Dažreiz krāsas sāka rāda uz augšu, bet ir ļoti sagrozītas un nav ilgi. Es tikai zinu, ka problēma ir ar konfigurēšanu kaut uz datora man garām.
|
|
|
|||
|
|||
|
netika u mēģiniet atvērt katalizators kontroles panelis uzlabotas?
|
|
|
|||
|
|||
|
Es centos, ko tu teici, bet ne luck. Tas joprojām ir tāds pats.
Es domāju, ka dators sūta vājš signāls ar TV, jo krāsas ir neparādās. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nezinu par jumpinf bet es atradu ar maniem 2 TV, kad tā melnā un baltā krāsā tas ir nepareizs kanāls
|
|||
|
|||
|
Vai varu nomainīt refresh likme? Es varu izvēlēties no 40Hz to 120Hz. Bet es apstājos pie 85Hz, jo es nevēlos, lai manas monitoru uzspridzināt.
|
|
|
|||
|
|||
|
Es domāju, ka 59 vai 60 ir ideāls
|