![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone, nice forum! ![]() Naprawdę nie wiem co może być problem, bo po wykonaniu tego kilka lat temu, a następnie pracował idealnie, teraz dostaniesz nic. Moje karty graficzne ATI Radeon 9600SE. Jest to ta sama karta Użyłem lat temu do podłączenia go do mojego telewizora. Miałem okazję oglądać mojego komputera monitor i TV w tym samym czasie. Mogę nawiązać połączenie przy użyciu kabla RCA, to został kupiony od sklepu, nowy i to 5 metrów długości. Pozostałe kabla użyłem wcześniej, wynosiła około 3m. RCA kabel nie jest wadliwy, bo już testowałem to z mojego aparatu i odbiornika. Przy próbie nawiązania połączenia ponownie latem zauważyłem, jakość obrazu jest równa zero, więc kupiłam ten nowy kabel mówiłem wcześniej. Ale do niczego. Mimo, że mój komputer wykryje TV i instaluje sterowniki, mogę dostać nic. Mam nawet pobrać najnowsze sterowniki do mojego monitora (17 "Samsung SyncMaster-793DF). Cóż mogę dostać coś na ekranie telewizora. Tło jest czarne i widzę okna skoków w górę iw dół na ekranie. Czasami zatrzymuje robi to ale obraz jest bardzo zniekształcony i kolorów wont show up, oraz raz w chwilę widzę kolory, ale bardzo niewiele z nich i są straszne. Większość z czasów I cant zobaczyć coś, tylko białe linie przemieszczających się i dół ekranu. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły, proszę mi pomóc, bo Próbuję to za 6 miesięcy i nie ma szczęścia. Prawie nic nie zmieniło się w moim komputerze sprzętu, ponieważ kilka lat temu, kiedy pierwszy podłączony do TV i PC razem. Miałem tylko 256 MB pamięci RAM, teraz mam 1gb, kupił satelitarnej karta tunera TV i karta FireWire. Ale I've tried wyjmowania karty z nadzieją, że coś się zmieni, ale nie. Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| did u get a następnie nowy tv scence? mabye w graohics karty cant handel to
| |||
| |||
| Nie, to ten sam telewizor. Wiem, jak obraz powinien wyglądać ale nigdzie podobnych do niego. |
|
| |||
| |||
| próby odłączenia ur moniter w ati narzędzie do konfiguracji nie powinno być coś na pierwszej zakładce o moniters kliknij życie tv wykrywania |
|
| |||
| |||
| Mam zmiana rozdzielczości do najniższego jak to możliwe, 640X480 i teraz lepiej obraz, ale czarno-biały. Ekran jest skakanie w górę i w dół i zatrzymuje się tylko robi to, gdy okno lub program jest otwarty w tle. Czasami kolory zaczął pokazano, ale są bardzo zniekształcone i nie trwa długo. Ja tylko wiem, że problemem jest coś z konfiguracji na komputerze I've missed. |
|
| |||
| |||
| did u próbie otwarcia katalizatora centrum sterowania w zaawansowane? |
|
| |||
| |||
| Próbowałem tego, co pan powiedział, ale nie szczęście. To wciąż to samo. Myślę, że komputer jest wysłanie słaby sygnał do telewizora, ponieważ kolory nie są wyświetlane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja dont znać o jumpinf ale ja się z moją 2 TV, gdy w czerni i bieli jest na niewłaściwym kanał
| |||
| |||
| Czy mogę zmienić częstotliwość odświeżania? Mogę wybrać 40Hz do 120Hz. Ale przystanek na 85Hz, ponieważ nie chcę mi monitor do wysadzenia. |
|
| |||
| |||
| Myślę, że 59 lub 60 są idealne |
![]() |
|
| Zakładki |