![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi everyone, frumos forum!
![]() Eu chiar nu ştiu ce ar putea fi o problemă, pentru că am făcut acest lucru în urmă cu câţiva ani şi apoi a mers perfect, acum am nimic. My grafic carte este ATI Radeon 9600SE. Aceasta este aceeaşi carte am folosit de ani în urmă, pentru conectarea la TV mea. Am putut sa ma uit la PC-ul meu de a monitoriza şi TV, în acelaşi timp. Eu pot face utilizând o conexiune RCA cabluri, acesta a fost cumparat de la un magazin, nou şi este 5 metri. Celelalte cablu am folosit până acum, a fost de aproximativ 3m. RCA de cablu nu este defect, deoarece l-am testat-o cu camera mea şi receptor. Cand am incercat sa fac conexiunea din nou vara trecuta, am observat calitatea imaginii este zero, aşa că am cumpărat acest nou cablu am menţionat anterior. Dar până la nimic. Deşi computerul meu detectează TV şi instalează driver-ele, m-am nimic. Am chiar si descarcat de cele mai recente drivere pentru monitorul meu (17 "Samsung SyncMaster-793DF). Pai am ceva pe ecranul TV. Fond negru şi se pot vedea Windows sar în sus şi în jos pe ecran. Uneori, acesta nu mai faci dar imaginea este foarte distorsionate şi culori obiceiul arăta în sus, şi din când în când pot vedea culori, dar foarte puţine dintre ele şi sunt ingrozitoare. de cele mai multe ori am cant a se vedea nimic, doar alb linii se deplasează în sus şi în jos pe ecran. Dacă cineva are vreo idee, te rog ajută-mă, pentru că am încercat acest lucru, timp de 6 luni şi nici un noroc. Aproape nimic nu sa schimbat în PC-ul meu de la hardware-ul de acum cativa ani, cand am conectat la TV, precum şi de pe PC. Am avut doar 256 MB RAM de memorie, acum am 1GB, a cumparat un tuner TV prin satelit si o carte de firewire carte. Dar l-am încercat a scoate carduri, sperand ca ceva se va schimba, dar nu. Mulţumesc. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
făcut-u a lua un nou TV scence atunci? mabye de graohics Handel-o carte de cant
|
|||
|
|||
|
Nu, e acelaşi TV. Ştiu cum trebuie să arate ca imagine, dar e nicăieri similară cu aceasta.
|
|
|
|||
|
|||
|
încercaţi deconectati ur moniter în ati utilitarul de configurare ar trebui să existe ceva pe prima fila despre moniters clic vigoare tv detectare
|
|
|
|||
|
|||
|
I s-au schimbat cu rezoluţia de cel mai mic posibil, la 640x480, iar acum am o imagine mai bună, dar este alb-negru. Ecranul este sar în sus şi în jos şi se opreşte doar în momentul în care o faci fereastra sau program este deschisă în fundal. Uneori apar culori a început, dar sunt foarte distorsionate şi nu durează mult. Eu ştiu doar că problema este configurat cu ceva pe calculator l-am pierdut.
|
|
|
|||
|
|||
|
făcut u încerca deschiderea catalizator în Centrul de Control avansat?
|
|
|
|||
|
|||
|
Am incercat ceea ce aţi spus, dar nu de noroc. Este încă la fel.
Cred că în care computerul este slabă a trimite un semnal de la TV, deoarece nu sunt afişate culorile în sus. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
i dont know despre jumpinf dar am gasit cu 2 TV, atunci când acesta este în alb şi negru, este greşit pe canal
|
|||
|
|||
|
Ar trebui să-mi schimba rata de reîmprospătare? Nu pot alege de la 40Hz la 120Hz. Dar mă opresc la 85 Hz pentru ca nu vreau sa-mi monitorizeze exploda.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cred că 59 sau 60 sunt ideale
|