menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Mám problém s pripojením počítača do môjho tv

Reply

Thread Tools
Old 2 januára 2008, 16:24
Nový člen skupiny

Default Mám problém s pripojením počítača do môjho tv

Ahoj všetci, pekné forum!

To vážne neviem, čo by mohol byť problém, pretože som to urobil pred niekoľkými rokmi, a potom to fungovalo perfektne, teď jsem si nic.
Moja grafická karta Ati Radeon 9600SE. To je rovnaké karte som použil lety pre pripojenie k môjmu tv. Bol som schopný pozerať sa na moje PC monitor a TV súčasne. Nedá sa vytvoriť spojenie pomocou RCA káblov, bolo koupeno zo skladu, zbrusu nový a je to 5 metrov dlhý. V ďalších káblových som používal predtým, bol asi 3 metre. V RCA kábel nie je chybná, pretože som to skúša s mojou kamerou a prijímačom. Keď som sa snažil, aby sa spojenie znovu vlani v lete, som si všimol, že kvalita obrazu je nula, tak jsem koupil tento nový kábel som sa zmienil už skôr. Ale kým sa nič.
Hoci môj počítač detekuje TV a nainštaluje ovládače, já si nič. Mám dokonca prevzali najnovšie ovládače pre môj monitor (17 "Samsung SyncMaster 793DF-). Tak som si niečo na televíznej obrazovke. Pozadie je čierne a vidím okná vyskakovať hore a dole na obrazovke. Niekedy to prestane robiť ale obraz je veľmi neobjektívne a farieb zvyknutý vidieť, tak raz za čas som bol schopný vidieť farby, ale veľmi málo z nich a je to hrôza. Väčšina intervalov I cant vidieť nič, len biele čiary pohybujú hore & dole obrazovke.
Ak niekto nemá žiadne nápady, prosím, pomôžte mi, pretože som chcel vyskúšať túto dobu 6 mesiacov a žiaden šťastie. Takmer nič meniť na mojom PC hardware, pretože pred niekoľkými rokmi, keď som prvýkrát pripojený k TV a PC dohromady. Mal som len 256 MB RAM pamäte, hneď som 1gb, kúpil satelitný TV tuner kartu a FireWire karty. Ale já jsem se pokusil vybratím karty, dúfajú, že sa niečo zmení, ale nie.

Vďaka.
Old 2. januára 2008, 18:11
Banned Skupina

udělal u dostanu novú tv scence potom? maby sa graohics karty prevýšenia je handel

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 3 januára 2008, 00:03
Nový člen skupiny

Nie, je to rovnaké TV. Viem, ako by mal obrázok vyzerať, ale je to podobné, aby to nikde.
Old 3. januára 2008, 17:26
Banned Skupina

skúste Disconnecting ur Moniter v ati konfiguračnej utility by malo byť niečo na prvej záložke o moniters kliknite účinnosť tv detekcie
Old 3 januára 2008, 17:34
Nový člen skupiny

Som zmenil rozlíšenie na najnižšiu možnú mieru, aby 640x480 a hneď som si lepší obraz, ale je to čiernej a bielej. Na obrazovke sa skákať hore a dole, a to len prestane robiť, keď okno alebo program sa otvorí na pozadí. Niekedy začal zobrazenie farieb, ale sú veľmi skreslené a nevydržia dlho. Já jen vím, že je problém s nastavením niečo na počítači, som vynechal.
Old 3 januára 2008, 17:51
Banned Skupina

skúste to u otvorení katalyzátor Control Center vo vyspelých?
Old 4 januára 2008, 16:52
Nový člen skupiny

Zkoušel jsem to, čo povedal, ale nie šťastie. Je to stále rovnaké.
Myslím, že počítač je vysielajúca slabý signál na TV, pretože farby nie sú objavil.
Old 4 januára 2008, 16:55
Darcu Skupina

i dont vedieť o jumpinf, ale našiel som s mojimi 2 TV, ak je čierna a biela je na zlé kanál

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Old 4 januára 2008, 17:22
Nový člen skupiny

Mám zmeniť obnovovaciu frekvenciu? Já si môžu vybrať z 40Hz na 120Hz. Ale já jsem zastaviť na 85Hz, lebo nechcem, aby mi monitor vybuchne.
Old 4. januára 2008, 17:27
Darcu Skupina

Myslím, že 59 alebo 60 sú ideálne

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problém pripojenia PC k TV pomocou HDMI sagheer Graphics Cards & Monitory 1 10. jún 2009 04:58
Problém pripájaní môj skener Canon Súkromné bandelír Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 1 20. júla 2008 07:44
Problém pri pripájaní k bezdrôtovej sieti ... Jamie839 Siete, Modemy & VoIP 8 2. apríla 2008 13:24
Problém pripojenia na 1 webových stránkach pomocou šifrovania paulm1 Siete, Modemy & VoIP 0 25 januára 2008 01:50
Problém pri pripájaní k routeru menkel77 Siete, Modemy & VoIP 15 28 júna 2007 05:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.