![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, pekné forum! ![]() To vážne neviem, čo by mohol byť problém, pretože som to urobil pred niekoľkými rokmi, a potom to fungovalo perfektne, teď jsem si nic. Moja grafická karta Ati Radeon 9600SE. To je rovnaké karte som použil lety pre pripojenie k môjmu tv. Bol som schopný pozerať sa na moje PC monitor a TV súčasne. Nedá sa vytvoriť spojenie pomocou RCA káblov, bolo koupeno zo skladu, zbrusu nový a je to 5 metrov dlhý. V ďalších káblových som používal predtým, bol asi 3 metre. V RCA kábel nie je chybná, pretože som to skúša s mojou kamerou a prijímačom. Keď som sa snažil, aby sa spojenie znovu vlani v lete, som si všimol, že kvalita obrazu je nula, tak jsem koupil tento nový kábel som sa zmienil už skôr. Ale kým sa nič. Hoci môj počítač detekuje TV a nainštaluje ovládače, já si nič. Mám dokonca prevzali najnovšie ovládače pre môj monitor (17 "Samsung SyncMaster 793DF-). Tak som si niečo na televíznej obrazovke. Pozadie je čierne a vidím okná vyskakovať hore a dole na obrazovke. Niekedy to prestane robiť ale obraz je veľmi neobjektívne a farieb zvyknutý vidieť, tak raz za čas som bol schopný vidieť farby, ale veľmi málo z nich a je to hrôza. Väčšina intervalov I cant vidieť nič, len biele čiary pohybujú hore & dole obrazovke. Ak niekto nemá žiadne nápady, prosím, pomôžte mi, pretože som chcel vyskúšať túto dobu 6 mesiacov a žiaden šťastie. Takmer nič meniť na mojom PC hardware, pretože pred niekoľkými rokmi, keď som prvýkrát pripojený k TV a PC dohromady. Mal som len 256 MB RAM pamäte, hneď som 1gb, kúpil satelitný TV tuner kartu a FireWire karty. Ale já jsem se pokusil vybratím karty, dúfajú, že sa niečo zmení, ale nie. Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| udělal u dostanu novú tv scence potom? maby sa graohics karty prevýšenia je handel
| |||
| |||
| Nie, je to rovnaké TV. Viem, ako by mal obrázok vyzerať, ale je to podobné, aby to nikde. |
|
| |||
| |||
| skúste Disconnecting ur Moniter v ati konfiguračnej utility by malo byť niečo na prvej záložke o moniters kliknite účinnosť tv detekcie |
|
| |||
| |||
| Som zmenil rozlíšenie na najnižšiu možnú mieru, aby 640x480 a hneď som si lepší obraz, ale je to čiernej a bielej. Na obrazovke sa skákať hore a dole, a to len prestane robiť, keď okno alebo program sa otvorí na pozadí. Niekedy začal zobrazenie farieb, ale sú veľmi skreslené a nevydržia dlho. Já jen vím, že je problém s nastavením niečo na počítači, som vynechal. |
|
| |||
| |||
| skúste to u otvorení katalyzátor Control Center vo vyspelých? |
|
| |||
| |||
| Zkoušel jsem to, čo povedal, ale nie šťastie. Je to stále rovnaké. Myslím, že počítač je vysielajúca slabý signál na TV, pretože farby nie sú objavil. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont vedieť o jumpinf, ale našiel som s mojimi 2 TV, ak je čierna a biela je na zlé kanál
| |||
| |||
| Mám zmeniť obnovovaciu frekvenciu? Já si môžu vybrať z 40Hz na 120Hz. Ale já jsem zastaviť na 85Hz, lebo nechcem, aby mi monitor vybuchne. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že 59 alebo 60 sú ideálne |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém pripojenia PC k TV pomocou HDMI | sagheer | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. jún 2009 04:58 |
| Problém pripájaní môj skener Canon | Súkromné bandelír | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 20. júla 2008 07:44 |
| Problém pri pripájaní k bezdrôtovej sieti ... | Jamie839 | Siete, Modemy & VoIP | 8 | 2. apríla 2008 13:24 |
| Problém pripojenia na 1 webových stránkach pomocou šifrovania | paulm1 | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 25 januára 2008 01:50 |
| Problém pri pripájaní k routeru | menkel77 | Siete, Modemy & VoIP | 15 | 28 júna 2007 05:36 |
| Thread Tools | |
| |