мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Им 'имајући проблем мој пц спојити за мој тв

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. Мар 2008, 16:24
Нови члан групе

Default Им 'имајући проблем мој пц спојити за мој тв

Бок сви, лијепе форум!

Ја стварно не знам шта би могао бити проблем, јер сам то учинио пре неколико година, а потом га је радила савршено, сада сам ништа.
Моја графичка картица ати Радеон 9600СЕ. То је иста картица имам година користи за повезивање то за мој ТВ. ЈА је у могућности за опрез мој ПЦ монитора и ТВ-а у исто време. Не могу да направим везу помоћу РЦА кабла, то је био купио од трговина, потпуно нови и то је 5 метара дужине. Други кабл сам користио пре, била је око 3м. Тхе РЦА кабл није погрешан, јер сам га са мојим тестиране камере и пријемника. Када сам покушао направити везу поново прошло лето приметио сам слику квалитет је нула, па сам купила овај нови кабл сам поменуо раније. Али, до ничега.
Иако мој рачунар препозна ТВ и инсталира дривер, ја добити ништа. Имам чак и скинути најновије дривер за мој монитор (17 "Самсунг СынцМастер 793ДФ-). Па сам нешто на ТВ екрану. Позадина је црна и Ја могу видети прозоре скакања горе и доле на екрану. Понекад је то престане али је врло искривљену слику и боје има обичај да покаже се, и једном у неко време могу да видим боје, али врло мало њих и гњусан. Већину времена ја лицемјерје видети ништа, само бијеле линије креће горе и доле на екрану.
Ако било ко има било каквих идеја, молим вас помозите ми, јер ја сам тежак за за 6 месеци и нема среће. Готово ништа променио у свом ПЦ хардуаре од пре неколико година, када сам први пут спојени на ТВ и ПЦ заједно. Имао сам само 256 МБ РАМ меморије, сад имам 1ГБ, купио сателитску ТВ тјунер картица и ФиреУире картицом. Али сам покушао вађења картице, надајући се нешто ће се променити, али не.

Хвала.
Old 2 јан 2008, 18:11
Аустин Гроуп

је у добили нови тв сценце онда? мабые је граохицс цард цант хандел га

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 3. Мар 2008, 00:03
Нови члан групе

Не, то је исти телевизор. Ја знам како се слика требала би изгледати али нигде сличан то.
Old 3. јануар 2008, 17:26
Аустин Гроуп

пробајте одспајање ур монитер у ати конфигурацију Утилиты тамо би требало да буде нешто на првој картици о монитерс кликните форце тв детецтион
Old 3. Мар 2008, 17:34
Нови члан групе

Ја сам променио резолуцију на најниже могуће, на 640кс480, а сада ћу добити бољу слику, али црно-беле. На екран је скакање горе и доле и то само престаје када то прозор или програм је отворен у позадини. Понекад боја приказује је почела, али су врло искривљене и не дуго трајати. Ја само знам да је проблем са нешто о конфигурисању рачунара сам пропустили.
Old 3. Мар 2008, 17:51
Аустин Гроуп

није у пробати отварања катализатор контролу центар у напредни?
Old 4. Мар 2008, 16:52
Нови члан групе

Покушао сам што си рекао, али не и срећу. То је још увек исти.
Мислим да је рачунар шаљу слаб сигнал на ТВ, јер боја се не приказује.
Old 4. Мар 2008, 16:55
Донаторска Група

ја донт знати о јумпинф али сам нашла са мојим 2 ТВ-а када је црна и бела је на погрешном канал

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 4. Мар 2008, 17:22
Нови члан групе

Требам ли мењати освежити стопу? Ја могу изабрати између 40Хз до 120Хз. Али ја сам зауставити на 85Хз јер не желим да се мој монитор за рудник.
Old 4 јан 2008, 17:27
Донаторска Група

мислим 59 или 60 су идеални

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблем при повезивању рачунара на ТВ помоћу ХДМИ сагхеер Грапхицс Цардс & Мониторс 1 10. јуна 2009 04:58
Проблем при повезивању мој Цанон скенер Привате Балдрицк Дигитал Имагинг & Штампачи 1 20. јула 2008 07:44
Проблем спајања на бежичну мрежу ... Јамие839 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 8 2 април 2008 13:24
Проблем при повезивању на 1 веб локацију помоћу? Ифровања паулм1 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 25 јануар 2008 01:50
Проблем спајања на рутери менкел77 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 15 28. јуна 2007 05:36
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц