![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок сви, лијепе форум! ![]() Ја стварно не знам шта би могао бити проблем, јер сам то учинио пре неколико година, а потом га је радила савршено, сада сам ништа. Моја графичка картица ати Радеон 9600СЕ. То је иста картица имам година користи за повезивање то за мој ТВ. ЈА је у могућности за опрез мој ПЦ монитора и ТВ-а у исто време. Не могу да направим везу помоћу РЦА кабла, то је био купио од трговина, потпуно нови и то је 5 метара дужине. Други кабл сам користио пре, била је око 3м. Тхе РЦА кабл није погрешан, јер сам га са мојим тестиране камере и пријемника. Када сам покушао направити везу поново прошло лето приметио сам слику квалитет је нула, па сам купила овај нови кабл сам поменуо раније. Али, до ничега. Иако мој рачунар препозна ТВ и инсталира дривер, ја добити ништа. Имам чак и скинути најновије дривер за мој монитор (17 "Самсунг СынцМастер 793ДФ-). Па сам нешто на ТВ екрану. Позадина је црна и Ја могу видети прозоре скакања горе и доле на екрану. Понекад је то престане али је врло искривљену слику и боје има обичај да покаже се, и једном у неко време могу да видим боје, али врло мало њих и гњусан. Већину времена ја лицемјерје видети ништа, само бијеле линије креће горе и доле на екрану. Ако било ко има било каквих идеја, молим вас помозите ми, јер ја сам тежак за за 6 месеци и нема среће. Готово ништа променио у свом ПЦ хардуаре од пре неколико година, када сам први пут спојени на ТВ и ПЦ заједно. Имао сам само 256 МБ РАМ меморије, сад имам 1ГБ, купио сателитску ТВ тјунер картица и ФиреУире картицом. Али сам покушао вађења картице, надајући се нешто ће се променити, али не. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| је у добили нови тв сценце онда? мабые је граохицс цард цант хандел га
| |||
| |||
| Не, то је исти телевизор. Ја знам како се слика требала би изгледати али нигде сличан то. |
|
| |||
| |||
| пробајте одспајање ур монитер у ати конфигурацију Утилиты тамо би требало да буде нешто на првој картици о монитерс кликните форце тв детецтион |
|
| |||
| |||
| Ја сам променио резолуцију на најниже могуће, на 640кс480, а сада ћу добити бољу слику, али црно-беле. На екран је скакање горе и доле и то само престаје када то прозор или програм је отворен у позадини. Понекад боја приказује је почела, али су врло искривљене и не дуго трајати. Ја само знам да је проблем са нешто о конфигурисању рачунара сам пропустили. |
|
| |||
| |||
| није у пробати отварања катализатор контролу центар у напредни? |
|
| |||
| |||
| Покушао сам што си рекао, али не и срећу. То је још увек исти. Мислим да је рачунар шаљу слаб сигнал на ТВ, јер боја се не приказује. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја донт знати о јумпинф али сам нашла са мојим 2 ТВ-а када је црна и бела је на погрешном канал
| |||
| |||
| Требам ли мењати освежити стопу? Ја могу изабрати између 40Хз до 120Хз. Али ја сам зауставити на 85Хз јер не желим да се мој монитор за рудник. |
|
| |||
| |||
| мислим 59 или 60 су идеални |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем при повезивању рачунара на ТВ помоћу ХДМИ | сагхеер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10. јуна 2009 04:58 |
| Проблем при повезивању мој Цанон скенер | Привате Балдрицк | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 20. јула 2008 07:44 |
| Проблем спајања на бежичну мрежу ... | Јамие839 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 8 | 2 април 2008 13:24 |
| Проблем при повезивању на 1 веб локацију помоћу? Ифровања | паулм1 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 25 јануар 2008 01:50 |
| Проблем спајања на рутери | менкел77 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 15 | 28. јуна 2007 05:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |