az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Bir sorun benim TV için PC bağlanırken sorun yaşıyorum

Reply

Konu Araçları
Old 2 Ocak 2008, 16:24
Yeni Üye Grubu

Default Bir sorun benim TV için PC bağlanırken sorun yaşıyorum

Herkese merhaba, hoş forumu!

Çünkü bu bir kaç yıl önce ve sonra mükemmel, şimdi hiçbir şey elde çalıştı yaptık gerçekten ne sorun olabilir, bilmiyorum.
Benim grafik kartı ATI Radeon 9600SE olduğunu. Bu, yıllar önce benim TV için bağlanmak için kullandığınız aynı karttır. Ben aynı zamanda benim PC monitör ve televizyon izlemek mümkün oldu. Bir bağlantı RCA kablolarını kullanarak, bir mağaza, marka kimden alınmış yapabilirsiniz yeni ve 5 metre uzunluğunda. Daha önce kullanılan diğer kablo, 3d ile ilgili oldu. Çünkü benim kamera ve alıcı ile test ettik RCA kablo, hatalı değildir. Ben daha geçen yaz bağlantı yapmaya çalıştım, ben resim kalitesi sıfır, ben daha önce belirtildiği gibi bu yeni kablo satın fark ettim. Ama hiçbir şey kadar.
Her ne kadar benim bilgisayar TV algılar ve sürücülerini yükler, ben hiçbir şey alamazsın. Hatta (17 "Samsung SyncMaster 793DF-) benim izlemek için en son sürücüleri indirdiğiniz. Evet TV ekranında bir şey elde. Arka plan siyah ve pencereler yukarı ve aşağı ekranda atlama görebilirsiniz. Bazen yapıyor bu durur ancak resim çok renkleri görünür alışkanlık, iyi bir kez de ben, ama çok küçük ve kötü olan renkleri görebilirsiniz bozulur. hiçbir şeyi görmek cant zaman, sadece beyaz çizgiler yukarı ve aşağı hareket ekran çoğu.
Çünkü 6 ay ve şans için çalışıyorum Eğer herkes, bana yardım et, herhangi bir fikirleri var. Neredeyse hiçbir şey benim bilgisayar donanım birkaç yıl önce, ilk birlikte TV ve PC bağlantılı beri değişti. Ben şimdi 1GB var ve bir firewire kartına bir uydu TV tuner kartı satın sadece 256 MB RAM bellek vardı. Ama kartları çıkarmadan, bir şey değişir umuyorum, ancak denedim.

Teşekkürler.
Old 2 Ocak 2008, 18:11
Yasak Grubu

U sonra yeni bir TV scence elde ettiniz? onu Handel ve graohics kartı cant mabye

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 3 Ocak 2008, 00:03
Yeni Üye Grubu

Hayır, aynı TV's. Nasıl resim gibi olmalıdır biliyorum ama hiçbir yerde buna benzer's.
Old 3 Ocak 2008, 17:26
Yasak Grubu

ati ayarlama programı var ve moniters tıklayın yürürlüğe TV algılama hakkında ilk sekmesindeki şey olmalıdır UR moniter ayırmadan deneyin
Old 3 Ocak 2008, 17:34
Yeni Üye Grubu

Ben olabildiğince düşük için, 640x480 ve çözünürlük değişti şimdi daha iyi anladım, ancak siyah-beyaz. Ekran yukarı ve aşağı atlama olduğunu ve yalnızca bir pencere veya program arka planda açılır yapıyor durur. Bazen renk görünüyor, ama başladı çok bozuk ve uzun geçen yoktur. Ben sadece bu sorunu ben cevapsız olduğunuz bilgisayarda şey yapılandırmakla ilgili olduğunu biliyorum.
Old 3 Ocak 2008, 17:51
Yasak Grubu

U yaptığını ileri bir katalizör kontrol merkezi açmayı deneyin?
Old 4 Ocak 2008, 16:52
Yeni Üye Grubu

Ne söyledi, ancak şans çalıştı. Hala aynı's.
Çünkü renkler görünüyor değil ben bilgisayar TV için zayıf bir sinyal gönderen bir düşünelim.
Old 4 Ocak 2008, 16:55
Bağış Grubu

I dont ve jumpinf biliyor ama 2 TV ile bulunan bu siyah ve yanlış kanal üzerinde beyaz

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 4 Ocak 2008, 17:22
Yeni Üye Grubu

Ben yenileme hızını değiştirmek mi? Ben 40Hz kimden 120Hz seçebilirsiniz. Çünkü uçurma için izlemek istemiyorum Ama 85Hz ile bitmemektedir.
Old 4 Ocak 2008, 17:27
Bağış Grubu

Ben 59 veya 60 ideal düşünüyorum

Register

Bookmarks