![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Herkese merhaba, hoş forumu! ![]() Çünkü bu bir kaç yıl önce ve sonra mükemmel, şimdi hiçbir şey elde çalıştı yaptık gerçekten ne sorun olabilir, bilmiyorum. Benim grafik kartı ATI Radeon 9600SE olduğunu. Bu, yıllar önce benim TV için bağlanmak için kullandığınız aynı karttır. Ben aynı zamanda benim PC monitör ve televizyon izlemek mümkün oldu. Bir bağlantı RCA kablolarını kullanarak, bir mağaza, marka kimden alınmış yapabilirsiniz yeni ve 5 metre uzunluğunda. Daha önce kullanılan diğer kablo, 3d ile ilgili oldu. Çünkü benim kamera ve alıcı ile test ettik RCA kablo, hatalı değildir. Ben daha geçen yaz bağlantı yapmaya çalıştım, ben resim kalitesi sıfır, ben daha önce belirtildiği gibi bu yeni kablo satın fark ettim. Ama hiçbir şey kadar. Her ne kadar benim bilgisayar TV algılar ve sürücülerini yükler, ben hiçbir şey alamazsın. Hatta (17 "Samsung SyncMaster 793DF-) benim izlemek için en son sürücüleri indirdiğiniz. Evet TV ekranında bir şey elde. Arka plan siyah ve pencereler yukarı ve aşağı ekranda atlama görebilirsiniz. Bazen yapıyor bu durur ancak resim çok renkleri görünür alışkanlık, iyi bir kez de ben, ama çok küçük ve kötü olan renkleri görebilirsiniz bozulur. hiçbir şeyi görmek cant zaman, sadece beyaz çizgiler yukarı ve aşağı hareket ekran çoğu. Çünkü 6 ay ve şans için çalışıyorum Eğer herkes, bana yardım et, herhangi bir fikirleri var. Neredeyse hiçbir şey benim bilgisayar donanım birkaç yıl önce, ilk birlikte TV ve PC bağlantılı beri değişti. Ben şimdi 1GB var ve bir firewire kartına bir uydu TV tuner kartı satın sadece 256 MB RAM bellek vardı. Ama kartları çıkarmadan, bir şey değişir umuyorum, ancak denedim. Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U sonra yeni bir TV scence elde ettiniz? onu Handel ve graohics kartı cant mabye
| |||
| |||
| Hayır, aynı TV's. Nasıl resim gibi olmalıdır biliyorum ama hiçbir yerde buna benzer's. |
|
| |||
| |||
| ati ayarlama programı var ve moniters tıklayın yürürlüğe TV algılama hakkında ilk sekmesindeki şey olmalıdır UR moniter ayırmadan deneyin |
|
| |||
| |||
| Ben olabildiğince düşük için, 640x480 ve çözünürlük değişti şimdi daha iyi anladım, ancak siyah-beyaz. Ekran yukarı ve aşağı atlama olduğunu ve yalnızca bir pencere veya program arka planda açılır yapıyor durur. Bazen renk görünüyor, ama başladı çok bozuk ve uzun geçen yoktur. Ben sadece bu sorunu ben cevapsız olduğunuz bilgisayarda şey yapılandırmakla ilgili olduğunu biliyorum. |
|
| |||
| |||
| U yaptığını ileri bir katalizör kontrol merkezi açmayı deneyin? |
|
| |||
| |||
| Ne söyledi, ancak şans çalıştı. Hala aynı's. Çünkü renkler görünüyor değil ben bilgisayar TV için zayıf bir sinyal gönderen bir düşünelim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont ve jumpinf biliyor ama 2 TV ile bulunan bu siyah ve yanlış kanal üzerinde beyaz
| |||
| |||
| Ben yenileme hızını değiştirmek mi? Ben 40Hz kimden 120Hz seçebilirsiniz. Çünkü uçurma için izlemek istemiyorum Ama 85Hz ile bitmemektedir. |
|
| |||
| |||
| Ben 59 veya 60 ideal düşünüyorum |
![]() |
|
| Bookmarks |