менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

У мене виникли проблеми підключення до комп'ютера My TV

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 січня 2008, 16:24
Нові члени групи

Default У мене виникли проблеми підключення до комп'ютера My TV

Привіт Всім, хороший форум!

Я дійсно не знаю, що може бути проблемою, тому що я зробив це кілька років тому, і тоді вона працювала відмінно, тепер я нічого не отримає.
Мої графічні карти Ati Radeon 9600SE. Це та ж карта я використав років тому для підключення його до телевізора. Я міг дивитися моніторі мого комп'ютера і телевізор одночасно. Я можу зробити з'єднання з використанням RCA кабелі, він був куплений в магазині, новий, і це 5 метра. Іншого кабелю я використовував раніше, було близько 3м. Кабель RCA не є помилковим, тому що я тестував з моєю камерою і приймачем. Коли я намагався зробити з'єднання ще раз влітку минулого року, я помітив, що якість зображення дорівнює нулю, так що я купив цей новий кабель я вже згадував раніше. Але поки що нічого.
Хоча мій комп'ютер розпізнає телевізор і встановить драйвери, я нічого не отримає. Я навіть скачав останню версію драйверів для мого монітора (17 "Samsung SyncMaster-793DF). Ну, я що-небудь на екрані телевізора. Фон чорний, і я можу бачити вікна стрибати вгору і вниз по екрану. Іноді він зупиняється роблять це Але картина дуже спотвореному і квітів звичай з'являтися, а саме в той час, як я можу бачити колір, але дуже мало з них і є жахливими. Найчастіше я нахиляє бачу нічого, тільки білими лініями рух вверх & вниз по екрану.
Якщо хто має будь-які ідеї, будь ласка, допоможіть мені, бо я намагаюся це за 6 місяців і не пощастило. Майже нічого не змінилося в моєму апаратних ПК, оскільки кілька років тому, коли я вперше пов'язав ТБ і ПК разом. У мене було тільки 256 Мб оперативної пам'яті, тепер у мене є 1gb, купили супутникове ТВ-тюнером карти і FireWire карта. Але я намагався видалення карти, сподіваючись, що щось зміниться, але немає.

Спасибо.
Old 2 січня 2008, 18:11
Забороненої угруповання

У ж отримати новий scence ТБ тоді? mabye graohics нахиляє карт Handel вона

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 3 січня 2008, 00:03
Нові члени групи

Ні, це ж телевізор. Я знаю, що картина повинна виглядати, але це ніде не схожий на нього.
Old 3 січня 2008, 17:26
Забороненої угруповання

спробуйте відключити ур MONITER в утиліту ATI конфігурація має бути чимось на першій вкладці про силу moniters виявлення телевізора натисніть
Old 3 січня 2008, 17:34
Нові члени групи

Я змінив цю резолюцію до найнижчих по можливості, до 640x480, і тепер я можу отримати більш повну картину, але це чорний & білий. На екрані стрибає вгору і вниз, і це тільки припиняє робити це, коли вікно або програму відкрила у фоновому режимі. Іноді квіти почали з'являтися, але дуже спотворена і не надовго. Я просто знаю, що проблема з налаштуванням щось на комп'ютері, я пропустив.
Old 3 січня 2008, 17:51
Забороненої угруповання

U зробив спробу відкрити центр Catalyst Control Розширений?
Old 4 січня 2008, 16:52
Нові члени групи

Я спробував, що ви сказали, але не пощастило. Це все та ж.
Я думаю, що комп'ютер посилає слабкий сигнал на телевізор, тому що квіти не видно.
Old 4 січня 2008, 16:55
Донор групи

Я не знаю про jumpinf але я знайшов з моїм 2 телевізора, коли він чорний і білий саме на той канал,

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 4 січня 2008, 17:22
Нові члени групи

Чи потрібно змінювати частоту оновлення? Я можу вибрати від 40Hz до 120Hz. Але я зупинився на 85 Гц, тому що я не хочу, щоб мій монітор підірвати.
Old 4 січня 2008, 17:27
Донор групи

Я думаю, 59 або 60 є ідеальним

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми підключення ПК до телевізора за допомогою HDMI Сагір Графічні карти & Монітори 1 10 червня 2009 04:58
Помилка з'єднання мій сканер Canon Приватні Baldrick Digital Imaging & Принтери 1 20 липня 2008 07:44
Проблеми підключення до бездротової мережі ... Jamie839 Мережа, Модеми & VoIP 8 2 квітня 2008 13:24
Помилка з'єднання з 1 сайту за допомогою шифрування paulm1 Мережа, Модеми & VoIP 0 25 січня 2008 01:50
Помилка з'єднання з маршрутизатором menkel77 Мережа, Модеми & VoIP 15 28 червня 2007 05:36
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.