![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Всім, хороший форум! ![]() Я дійсно не знаю, що може бути проблемою, тому що я зробив це кілька років тому, і тоді вона працювала відмінно, тепер я нічого не отримає. Мої графічні карти Ati Radeon 9600SE. Це та ж карта я використав років тому для підключення його до телевізора. Я міг дивитися моніторі мого комп'ютера і телевізор одночасно. Я можу зробити з'єднання з використанням RCA кабелі, він був куплений в магазині, новий, і це 5 метра. Іншого кабелю я використовував раніше, було близько 3м. Кабель RCA не є помилковим, тому що я тестував з моєю камерою і приймачем. Коли я намагався зробити з'єднання ще раз влітку минулого року, я помітив, що якість зображення дорівнює нулю, так що я купив цей новий кабель я вже згадував раніше. Але поки що нічого. Хоча мій комп'ютер розпізнає телевізор і встановить драйвери, я нічого не отримає. Я навіть скачав останню версію драйверів для мого монітора (17 "Samsung SyncMaster-793DF). Ну, я що-небудь на екрані телевізора. Фон чорний, і я можу бачити вікна стрибати вгору і вниз по екрану. Іноді він зупиняється роблять це Але картина дуже спотвореному і квітів звичай з'являтися, а саме в той час, як я можу бачити колір, але дуже мало з них і є жахливими. Найчастіше я нахиляє бачу нічого, тільки білими лініями рух вверх & вниз по екрану. Якщо хто має будь-які ідеї, будь ласка, допоможіть мені, бо я намагаюся це за 6 місяців і не пощастило. Майже нічого не змінилося в моєму апаратних ПК, оскільки кілька років тому, коли я вперше пов'язав ТБ і ПК разом. У мене було тільки 256 Мб оперативної пам'яті, тепер у мене є 1gb, купили супутникове ТВ-тюнером карти і FireWire карта. Але я намагався видалення карти, сподіваючись, що щось зміниться, але немає. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У ж отримати новий scence ТБ тоді? mabye graohics нахиляє карт Handel вона
| |||
| |||
| Ні, це ж телевізор. Я знаю, що картина повинна виглядати, але це ніде не схожий на нього. |
|
| |||
| |||
| спробуйте відключити ур MONITER в утиліту ATI конфігурація має бути чимось на першій вкладці про силу moniters виявлення телевізора натисніть |
|
| |||
| |||
| Я змінив цю резолюцію до найнижчих по можливості, до 640x480, і тепер я можу отримати більш повну картину, але це чорний & білий. На екрані стрибає вгору і вниз, і це тільки припиняє робити це, коли вікно або програму відкрила у фоновому режимі. Іноді квіти почали з'являтися, але дуже спотворена і не надовго. Я просто знаю, що проблема з налаштуванням щось на комп'ютері, я пропустив. |
|
| |||
| |||
| U зробив спробу відкрити центр Catalyst Control Розширений? |
|
| |||
| |||
| Я спробував, що ви сказали, але не пощастило. Це все та ж. Я думаю, що комп'ютер посилає слабкий сигнал на телевізор, тому що квіти не видно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не знаю про jumpinf але я знайшов з моїм 2 телевізора, коли він чорний і білий саме на той канал,
| |||
| |||
| Чи потрібно змінювати частоту оновлення? Я можу вибрати від 40Hz до 120Hz. Але я зупинився на 85 Гц, тому що я не хочу, щоб мій монітор підірвати. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, 59 або 60 є ідеальним |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми підключення ПК до телевізора за допомогою HDMI | Сагір | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 червня 2009 04:58 |
| Помилка з'єднання мій сканер Canon | Приватні Baldrick | Digital Imaging & Принтери | 1 | 20 липня 2008 07:44 |
| Проблеми підключення до бездротової мережі ... | Jamie839 | Мережа, Модеми & VoIP | 8 | 2 квітня 2008 13:24 |
| Помилка з'єднання з 1 сайту за допомогою шифрування | paulm1 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 25 січня 2008 01:50 |
| Помилка з'єднання з маршрутизатором | menkel77 | Мережа, Модеми & VoIP | 15 | 28 червня 2007 05:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |