по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Търся за нов LCD монитор, който е толкова лесно, колкото е възможно по моите очи

Reply

Нишка Инструменти
Old 4-ти Февруари 2008, 15:28
Член Група

Default Търся за нов LCD монитор, който е толкова лесно, колкото е възможно по моите очи

Привет,

Моят текущата Acer AL2423W монитор е много трудно за очите ми и аз забележка трептене хоризонталните линии на екрана понякога. Очаквам да се получи нов LCD това е толкова лесно, колкото е възможно, на очите, и за предпочитане най-малко 22 ", (моя е 24", 1920x1200), както и за предпочитане между $ 100-300, ако е възможно.

От това, което сте проучват по отношение LCDs са лесни за очите, аз съм се предположи, че честота на опресняване и особено реагиране време са най-свързани с моите нужди, както и евентуално Контраст съотношение, но може би Време ми е само безпокойство Аз не съм сигурен. В зависимост от това, може да се търси Статисистики като тези:

А ниското време за реакция, като 2ms
Висока честота на опресняване, като 85Hz
Високото Контраст съотношение, като 1200:1

Надявам се, че някой може да предложи модел име за мене, и тогава мога да използвам моя любим пазаруване ресурси за закрепване на най-добрата сделка сам. Аз полза на "Viewsonic" име, защото за това как звучи като че ли е най-лесният на моя "екран", но марката няма значение за мен толкова дълго, колкото Статисистики са там, освен ако, разбира се, че трябва. Информация за това, което трябва или не трябва да се търси да се оценява, както добре.
Благодарности
Old 5-ти февруари 2008, 00:13
Номер на групата

Default Търся за нов LCD монитор, който е толкова лесно, колкото е възможно по моите очи

Нещо от Hanns-G в техните JW199 серия е добро.

Честота на опресняване означава нищо на LCD.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 6-ти февруари 2008 г, 17:41
Член Група

но виж това на екрана и просто направени от NVIDIA помогне документ:
http://i212.photobucket.com/albums/c...00873305PM.jpg

те са просто говоря CRTs?
Old 6-ти февруари 2008 г, 17:47
Номер на групата

Бих се разработят повече, но аз трябва да тичам, търсене за нея, ако искате техническо обяснение, но не LCDs "честота на опресняване", защото те нямат електронен лъч. Ниска време за реакция, няма да помогне много очите си, че много, просто се предотврати ghosting. Бих получи добър ярки следи с по 5ms и хубава резолюция. Има 22 "Не мога да Ви линк за $ 200 за NewEgg (не мога линк-късно), а след това там е 19" споменах.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 7-ми февруари, 2008, 21:07
Член Група

Ооо 22 "за $ 200 е добра цена. Но мисля, че аз трябва да мина тогава? It's 24", 1920x1600, и insanely ярки (Имам го пристоен установяване на ЛОТ яркостта вероятно защото ме боли повече все пак), но мисля, че това е само като 15ms. ще 15ms да бъде причина той наранява очите ми?
благодарности
Old 8-ми февруари 2008 год., 04:41
Номер на групата

Не, стига да не сте по-горе 18ms, или така, че няма да нарани очите ви. Бих остана с тази, която имате.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc