menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Hledám nový LCD monitor, který je stejně snadné jako možné na mé oko

Reply

Thread Nástroje
Old 4.února 2008, 15:28
Člen Skupina

Default Hledám nový LCD monitor, který je stejně snadné jako možné na mé oko

Ahoj,

Můj současný Acer AL2423W Monitor je velmi těžké pro mé oči a já upozornění blikají vodorovné čáry na obrazovce někdy. Hledám získat novou LCD, že to tak jednoduché, jak to možné, na očích, a to nejlépe alespoň 22 ", (dole je 24", 1920x1200), jakož i mezi nejlépe $ 100-300, pokud to bude možné.

Z toho, co jsem zkoumal v souvislosti s LCD je snadné na oči, jsem za předpokladu, že Obnovovací frekvence a především Doba odezvy je většinou v souvislosti s mým potřebám, jakož i případně Kontrastní poměr, ale snad Doba odezvy je má týkat pouze , nejsem si jist. V závislosti na to, že mohu být hledají statistiky, jako jsou tyto:

Nízká doba odezvy, jako jsou 2ms
Vysoká Obnovovací frekvence, jako je 85Hz
A vysoký kontrastní poměr 1200:1, jako

Doufám, že někdo může navrhnout název modelu pro mě, a pak jsem mohl používat svůj oblíbený nákupních zdrojů na pin nejlépe vypořádat sám. I na milost 'ViewSonic' jméno, protože o tom, jak to vypadá, jako by bylo nejjednodušší pro mé 'zobrazit', ale na značce nezáleží na mě tak dlouho, jak statistiky jsou tam, pokud ovšem, že by mělo. Informace o tom, co bych měl nebo neměl být hledali by ocenili stejně.
Díky
Old 5.února 2008, 00:13
Dárce Skupina

Cokoliv z Hanns-G ve svých JW199 série je dobrá.

Obnovovací frekvence znamená nic na LCD.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 6.února 2008, 17:41
Člen Skupina

ale podívejte se na tento snímek jsem se od nvidia pomohou dokumentu:
http://i212.photobucket.com/albums/c...00873305PM.jpg

jsou prostě mluvíš CRTs?
Old 6.února 2008, 17:47
Dárce Skupina

Já bych rozpracovat více, ale musím běžet, vyhledejte ji, pokud chcete, aby se technické vysvětlení, ale LCD nemá "Obnovovací frekvence", protože nemají elektronového paprsku. Nízká doba odezvy není skutečně vaše oči, že mnoho, jen zabránit ghosting. Vzal bych si dobrý světlý sledovat podle 5ms a pěkné rozlišení. Je tu 22 "Můžu vám to odkaz na 200 dolarů na NewEgg (mohu odkaz níže) a pak je tu 19" jsem se zmínil.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 7.února 2008, 21:07
Člen Skupina

ooh 22 "za 200 dolarů, je příjemné ceny. ale asi jsem měla jen držet dole pak? je to 24", 1920x1600, a šíleně světlé (i její aristokratický stanoví LOT jas pravděpodobně proto, že mě bolí víc stejně), ale myslím, že je to jen jako 15ms. bude 15ms být důvodem to bolí mé oči?
díky
Old 8.února 2008, 04:41
Dárce Skupina

Ne, pokud si nejste nad 18ms nebo tak, to nebude bolet oči. Já bych se držet jednoho máte.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows Easy Převod Katana Operační systémy Windows 2 13. července 2009 23:55
Need Help Kluci! Pravděpodobně Easy-Fix kdokoliv Know Monitor Kabely? marsh342 Graphics Cards & Monitory 6 10. červenec 2009 16:26
Easy Cap 2,0 Problém s ovladači Violaferoz Multimedia & Kodeky 0 13 června 2009 10:35
Existuje jednoduchý způsob, jak to udělat jiným než Formátování? Kona1984hawaii Obecné Software Chat 5 16. prosince 2007 00:43
Easy peasy soutěže alex Společenství Novinky a chat 25 8. května 2007 02:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.