μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Ψάχνω για ένα νέο οθόνης υγρών κρυστάλλων που είναι τόσο εύκολη όσο το δυνατόν μου μάτι

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Φλεβάρη 2008, 15:28
Μέλος Ομάδα

Default Ψάχνω για ένα νέο οθόνης υγρών κρυστάλλων που είναι τόσο εύκολη όσο το δυνατόν μου μάτι

Γειά,

Το σημερινό Acer AL2423W παρακολουθούν είναι πολύ σκληρά για τα μάτια μου και παρατηρώ flickering οριζόντιες γραμμές στην οθόνη, μερικές φορές. Ψάχνω για να πάρετε μια νέα LCD που είναι τόσο εύκολη όσο το δυνατόν για τα μάτια, και κατά προτίμηση τουλάχιστον 22 ", (η δική μου είναι 24", 1920x1200), καθώς και κατά προτίμηση μεταξύ $ 100-300, αν είναι δυνατόν.

Από ό, τι έχω ερευνηθεί σε ό, τι αφορά την LCD που είναι εύκολο για τα μάτια, είμαι υποθέτοντας ότι ρυθμός ανανέωσης και ιδίως Response Time είναι πιο σχετικές με τις ανάγκες μου, καθώς και, ενδεχομένως, την αντίθεση Λόγος, αλλά ίσως Ο χρόνος απόκρισης είναι η μοναδική μου ανησυχία , Δεν είμαι σίγουρος. Ανάλογα με αυτό, θέλω να μπορούν να αναζητούν τα εν λόγω στατιστικά όπως:

Ένα χαμηλό χρόνο απόκρισης, όπως 2ms
Ένα υψηλό ρυθμό ανανέωσης, όπως 85Hz
Ένα υψηλό Contrast Ratio, όπως 1200:1

Ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να προτείνει ένα μοντέλο για το όνομα μου, και τότε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το αγαπημένο μου ψώνια πόρων για την καλύτερη αντιμετώπιση pin τον εαυτό μου. I favor το "ViewSonic" όνομα, λόγω του τρόπου με τον οποίο ακούγεται σαν αυτό μπορεί να είναι το πιο εύκολο για την δική μου άποψη, "αλλά η μάρκα δεν έχει σημασία για μένα, εφόσον υπάρχουν τα στατιστικά στοιχεία, εκτός αν, φυσικά, θα έπρεπε. Πληροφορίες σχετικά με το τι θα πρέπει ή δεν πρέπει να αναζητούν θα εκτιμηθεί επίσης.
Ευχαριστώ
Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 00:13
Ομάδα Δωρητών

Default Ψάχνω για ένα νέο οθόνης υγρών κρυστάλλων που είναι τόσο εύκολη όσο το δυνατόν μου μάτι

Οτιδήποτε από Hanns-G στην JW199 σειρά τους είναι καλή.

Ανανέωση επιτοκίου δεν σημαίνει τίποτα για την LCD.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 17:41
Μέλος Ομάδα

αλλά δείτε αυτό το screenshot Έκανα από την nvidia βοηθήσει εγγράφου:
http://i212.photobucket.com/albums/c...00873305PM.jpg

είναι το μόνο που μιλάμε για CRTs;
Old 6 Φεβρουαρίου, 2008, 17:47
Ομάδα Δωρητών

Είχα επεκταθώ περισσότερο, αλλά έχω να τρέχει, για την έρευνα, αν θέλετε η τεχνική εξήγηση, αλλά δεν έχουν οι LCD "ρυθμός ανανέωσης" επειδή δεν έχουν δέσμης ηλεκτρονίων. Χαμηλός χρόνος απόκρισης δεν θα βοηθήσει πραγματικά τα μάτια σου ότι μεγάλο μέρος, απλά εμποδίζει ghosting. Είχα μια καλή λαμπρό παρακολουθεί με βάσει 5ms και ένα ωραίο ψήφισμα. Υπάρχει ένα 22 "Μπορώ να σας συνδέσει με για $ 200 για NewEgg (μπορώ σύνδεσμο αργότερα) και στη συνέχεια, υπάρχει η 19" που ανέφερα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 7 Φεβρουαρίου 2008, 21:07
Μέλος Ομάδα

Ω 22 "για το $ 200 είναι μια καλή τιμή. Μάλλον όμως θα πρέπει να διατηρηθεί μόνο η δική μου τότε; είναι 24", 1920x1600, και insanely λαμπρό (έχω ήπια A LOT φωτεινότητα ίσως επειδή μου πονάει περισσότερο έτσι κι αλλιώς), αλλά νομίζω ότι είναι μόνο σαν 15ms. θα τα 15ms να είναι ένας λόγος που πονάει τα μάτια μου;
ευχαριστώ
Old 8 Φεβρουαρίου, 2008, 04:41
Ομάδα Δωρητών

Οχι, για όσο διάστημα δεν είστε πάνω από 18ms ή γι 'αυτό δεν θα βλάψει τα μάτια σας. Είχα κολλήσει με τη μία που έχετε.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Windows Easy Transfer katana Λειτουργικά συστήματα Windows 2 13 Ιουλ 2009 23:55
Βοήθεια Παιδιά! Μάλλον Easy Fix-Ξέρεις κανέναν Monitor Καλώδια; marsh342 Κάρτες Γραφικών & Monitors 6 10 Ιουλ 2009 16:26
Easy Cap 2,0 Driver Πρόβλημα Violaferoz Multimedia & Codecs 0 13 Ιουν 2009 10:35
Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό, εκτός από formating; Kona1984hawaii Γενικά Λογισμικό Chat 5 16 Δεκ. 2007 00:43
Εύκολη peasy ανταγωνισμού alex Κοινότητας Νέα & Chat 25 8η Μαΐου 2007 02:36
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.