![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Moj trenutni Acer AL2423W monitor je jako teško na moje oči i ja primjetiti treperenje vodoravne linije na zaslonu ponekad. Tražim da bi dobili novi LCD to je kao jednostavan kao moguć na oči, a po mogućnosti barem 22 ", (moj je 24", 1920x1200), kao i po mogućnosti između 100-300 $, ako je moguće. Od ono što sam istraživao u pogledu LCDs biti lako na oči, ja sam uz pretpostavku da je brzina osvježavanja i napose Vrijeme odziva najčešće se odnose na moje potrebe, kao i možda Contrast Ratio, ali možda Vrijeme odziva je moja jedina briga , nisam siguran. Ovisno o tome, ja svibanj biti u potrazi za statistika kao što su: Vrijeme odziva je niska, kao što su 2ms Visoka brzina osvježavanja, kao što su 85Hz Visok omjer kontrasta, kao što su 1200:1 Nadam se da netko može predložiti model naziv za mene, i onda sam mogao koristiti svoj omiljeni shopping resurse za pin najbolje nositi sama. I milost je 'Viewsonic' ime, jer kako to zvuči kao da bi moglo biti najlakše na mom 'pogled', ali je brand ne smeta mi toliko što su statistike su tu, osim ako naravno, on bi trebao. Informacije kao što bih trebao ili ne bi trebao biti obličje za bi bilo poštovati kao dobro. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ništa od Hanns-G u svojim JW199 serija je dobra. Osvježi stopa ne znači ništa na LCD.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ali pogledaj ovo sam samo napravio screenshot iz nvidia help dokument: http://i212.photobucket.com/albums/c...00873305PM.jpg su oni samo pričaju CRTs? |
|
| |||
| |||
| Dajte više razraditi, ali moram pokrenuti, potražite ga ako želite tehničke objašnjenje, ali LCDs nemaju "osvježiti stopa", jer oni nemaju elektronski snop. Niska odziva neće stvarno pomoći svojim očima da je mnogo, samo spriječiti ghosting. Htio bi dobro svijetle pod 5ms monitor i lijep rezolucije. Tu je 22 "Ne mogu vam link za $ 200 na NewEgg (ne mogu link kasnije), a zatim tu je i 19" sam spomenuo.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| ooh 22 "za 200 $ je lijep cijenu. ali mislim da bi trebali samo držati moj onda? to je 24", 1920x1600, a insanely svijetle (imam ga dolje napregnut mnogo osvjetljenja jer vjerojatno boli me više anyway), ali mislim da je samo kao 15ms. 15ms će biti razlog da boli oči? hvala |
|
| |||
| |||
| Ne, kao čeznuti kao tvoj 'ne iznad 18ms ili tako neće boljeti oči. Htio štapa s jednom imate.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Easy Transfer | Katana | Windows Operating Systems | 2 | 13. srpnja 2009 23:55 |
| Need Help Dečki! Vjerojatno Easy Fix-bilo tko znati Monitor Kablovi? | marsh342 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 10. srpnja 2009 16:26 |
| Easy Cap 2,0 Driver Problem | Violaferoz | Multimedija i kodeci | 0 | 13. lipnja 2009 10:35 |
| Postoji li jednostavan način da to učinite, osim formating? | Kona1984hawaii | Općenito Software Chat | 5 | 16. prosinac 2007 00:43 |
| Easy peasy natjecanje | alex | Community News & Chat | 25 | 8. svibanj 2007 02:36 |
| Thread Tools | |
| |