kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

I'm looking for új LCD monitor, hogy ez olyan egyszerű, mint lehetőség, a szemembe

Reply

Téma eszközök
Old Február 4, 2008, 15:28
Csoport tagja

Default I'm looking for új LCD monitor, hogy ez olyan egyszerű, mint lehetőség, a szemembe

Helló,

Jelenlegi Acer AL2423W monitor nagyon keményen a szemem, és észreveszem, villódzó vízszintes vonalak a képernyőn néha. Én keresem, hogy egy új, LCD, hogy ez olyan egyszerű, mint lehetőség, a szemét, és lehetőleg legalább 22 ", (az enyém 24", 1920x1200), valamint lehetőség $ 100-300 között, ha lehetséges.

Feladó mit kutatott annak tekintetében, hogy az LCD egyszerűen a szemét, én vagyok, azt feltételezve, hogy frissítési ráta, és különösen Response Time leginkább az én igények, valamint esetleg a kontraszt arány, de talán Response Time én csak , nem vagyok benne biztos. Attól függően, hogy én is kerestem ilyen statisztika:

Az alacsony válaszidő, mint a 2ms
A magas frissítési ráta, mint a 85 Hz
A magas kontraszt arány, mint a 1200:1

Remélem valaki tud arra utalnak, hogy a modell neve nekem, és akkor én is az én kedvenc bevásárló források pin a legjobban magam. I favor a ViewSonic neve miatt, hogyan hangzik ez a legegyszerűbb az én véleménye, de a márka nem számít rám, amíg a statisztikában van-e, kivéve, ha persze meg kell. Info, hogy mit kell, vagy nem keresnek lenne méltányol is.
Köszönöm
Old Február 5, 2008, 00:13
Donor Group

Default I'm looking for új LCD monitor, hogy ez olyan egyszerű, mint lehetőség, a szemembe

Semmit Hanns-G a saját JW199 sorozat jó.

Frissítés arány azt jelenti, nem egy LCD.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Február 6, 2008, 17:41
Csoport tagja

de ezt nézd screenshot Csak tenni az nvidia help document:
http://i212.photobucket.com/albums/c...00873305PM.jpg

nem csak beszélünk, CRT?
Old Február 6, 2008, 17:47
Donor Group

Szeretnék többet dolgozzon, hanem azt kell futtatni, akkor keressük meg azt, ha azt akarjuk, hogy a technikai magyarázat, de LCD nincs "frissítés", mert nincs elektronsugarat. Alacsony válaszadási idő nem igazán segít a szemed, hogy sok, csak megakadályozza ghosting. Szerintem jó fényes monitor alatt 5ms, és egy szép felbontás. Van egy 22 "tudom, hogy a link 200 $ a NewEgg (tudok linket később), majd ott a 19" említettem.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Február 7, 2008, 21:07
Csoport tagja

ooh 22 "a 200 $ is jó ár. de azt hiszem, csak meg kell őriznie, akkor az enyém? it's 24", 1920x1600, és õrülten fényes (Megvan tónusú le LOT fényerő valószínűleg azért, mert fáj nekem még amúgy is), de azt hiszem, csak mint 15ms. a 15ms is lehet ok, hogy fáj a szemem?
köszönöm
Old Február 8, 2008, 04:41
Donor Group

Nem, amíg te nem vagy fent 18ms így nem fog fájni a szemed. Én maradok az egy van.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows Easy Transfer Katana A Windows operációs rendszerek 2 13. július 2009 23:55
Segítségre van szüksége Srácok! Valószínűleg Easy Fix-akárki tud Monitor Cables? marsh342 Grafikus kártyák és monitorok 6 10. július 2009 16:26
Easy Cap 2,0 Driver Probléma Violaferoz Multimédia és kodekek 0 13. június 2009 10:35
Van egy egyszerű módja annak, hogy ezt nem formátolás? Kona1984hawaii General Chat szoftver 5 16. december 2007 00:43
Könnyű peasy verseny alex Közösségi Hírek & Chat 25 8. május 2007 02:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.