mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Aš ieškau nauja LCD monitorius, kad taip paprasta, kaip įmanoma mano akis

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 4, 2008, 15:28
Narys

Default Aš ieškau nauja LCD monitorius, kad taip paprasta, kaip įmanoma mano akis

Labas,

Mano dabartinis Acer AL2423W monitorius yra labai sunku mano akis ir aš pastebiu mirgėjimas horizontalios linijos ant ekrano kartais. Noriu gauti naujus LCD, kad taip paprasta, kaip įmanoma akis, ir pageidautina ne mažiau kaip 22 "(kasykla yra 24", 1920x1200), taip pat pageidautina, tarp $ 100-300, jei įmanoma.

From what I've ištirta dėl to LCD yra lengva dėl akių, Aš prielaidą, kad atnaujinimo dažnis ir ypač reagavimo laikas yra labiausiai susijusi su mano poreikius, taip pat galbūt kontrastas, bet galbūt atsako trukmė yra susijusi tik su mano aš nesu įsitikinęs. Priklausomai nuo to, kad man gali ieškoti žaidėjo, kaip šie:

Mažas reakcijos laikas, pavyzdžiui, 2ms
Aukštas atnaujinimo dažnis, pvz 85Hz
Didelis kontrastas, pvz 1200:1

Tikiuosi, kad kas nors gali pasiūlyti modelio pavadinimas mane, tada aš galėčiau naudoti savo mėgstamus prekybos išteklių, kad PIN geriausia spręsti pats. Aš pirmenybę "Viewsonic" pavadinimą, nes, kaip jis skamba kaip ji galėtų būti mano "nuomone lengviausia", tačiau visiškai nesvarbu pas mane taip ilgai, kaip žaidėjo, yra ten, jeigu, žinoma, reikia. Informacija apie tai, kas man turėtų arba neturėtų būti ieškote bus vertinama taip pat.
Ačiū
Old 5 vasaris 2008, 00:13
Donorų grupės

Default Aš ieškau nauja LCD monitorius, kad taip paprasta, kaip įmanoma mano akis

Nieko iš Hanns-G jų JW199 serija yra gera.

Atnaujinti norma reiškia nieko apie LCD.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Vasaris 6, 2008, 17:41
Narys

bet look at this screenshot I just iš NVIDIA padėti dokumentas:
http://i212.photobucket.com/albums/c...00873305PM.jpg

jie tiesiog kalbame apie CRT?
Old Vasaris 6, 2008, 17:47
Donorų grupės

Norėčiau parengia daugiau, bet aš turiu skaičiuoti, ieškoti, jei norite techninius paaiškinimus, bet LCD nėra "Refresh rate", nes jie neturi elektronų pluošto. Mažas reakcijos laikas nebus tikrai padės jūsų akis, kad daug, tiesiog neleisti šešėlius. Norėčiau gauti geros ryškus ekranas su pagal 5ms ir gražus rezoliucijos. Yra 22 "galiu nuoroda jums už 200 $ su Newegg (I can't nuorodą vėliau) ir tada ten yra 19" jau minėjau.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old 7 vasaris 2008, 21:07
Narys

Ooh 22 "už 200 $ yra gražus kainą. bet Manau, tiesiog reikia išsaugoti mano tada? tai 24", 1920x1600, ir neįtikėtinai ryškios (aš tai sušvelnintas LOT, nes ryškumas turbūt skauda man daugiau šiaip), bet manau, patinka tik 15ms. bus 15ms būti priežastis skauda mano akys?
ačiū
Old Vasaris 8, 2008, 04:41
Donorų grupės

Ne, kol jūs nesate virš 18ms ir todėl nebus pažeisti akis. Norėčiau lazdelės su vienu turite.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Windows lengvo perkėlimo Katana Windows "operacinės sistemos 2 13 liepa 2009 23:55
Need help guys! Tikriausiai Easy Fix-Anyone know monitoriaus kabelius? marsh342 Graphics Cards & Monitoriai 6 10 liepa 2009 16:26
Easy Cap 2,0 Driver Problem Violaferoz Multimedia & Codecs 0 Birželis 13, 2009 10:35
Ar yra paprastas būdas tai padaryti, išskyrus formatuoti? Kona1984hawaii BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 5 16 gruodis 2007 00:43
Easy peasy konkurencija Alex Community News & Chat 25 8 gegužė 2007 02:36
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.