![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Mana pašreizējā Acer AL2423W monitors ir ļoti grūti no manas acis un es ievēroju mirgošanas horizontālās līnijas uz ekrāna dažreiz. Es meklēju, lai saņemtu jaunu LCD, kas ir tikpat vienkārša kā iespējams acis, un vēlams vismaz 22 "(raktuves ir 24", 1920x1200), kā arī vēlams, starp 100-300 $, ja iespējams. No tā, ko esmu izpētīta attiecībā uz LCD ir vienkārši uz acīm, es esmu pieņemot, ka atsvaidzes frekvence un īpaši atbildes laiks ir visvairāk saistītas ar manām vajadzībām, kā arī iespējams Contrast Ratio, bet, iespējams, reakcijas laiks ir mans tikai uz , es neesmu pārliecināts. Atkarībā no tā, ka es varētu meklē stats, piemēram, šo: Zems Response Time, piemēram, 2ms Augsts Refresh Rate, piemēram, 85Hz Liels Contrast Ratio, piemēram, 1200:1 Es ceru, ka kāds var ieteikt modeļa nosaukums par mani, un tad es varētu izmantot savu iecienītāko iepirkšanās resursus pin labāko piedāvājumu sevi. Es favor "Viewsonic nosaukums, jo, kā tas skan līdzīgi kā tas varētu būt vienkāršākais par manu viedokli," bet zīmols nav jautājums man tik ilgi, kamēr stats ir tur, ja vien, protams, vajadzētu. Info par to, kas man būtu vai nebūtu meklē tiks novērtēti kā labi. Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaut kas no Hanns-G to JW199 sērija ir laba. Atsvaidzes intensitāte ir nekas uz LCD.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| bet izskatīt šo screenshot es tikko no nvidia palīdzēt document: http://i212.photobucket.com/albums/c...00873305PM.jpg viņi tikai runā par CRT? |
|
| |||
| |||
| Es lūdzu jāizstrādā vairāk, bet man skriet, meklēt, ja vēlaties tehnisku skaidrojumu, bet LCD nav "atsvaidzes intensitāte", jo viņiem nav elektronu staru kūli. Zems reakcijas laiks nav īsti palīdzēs jūsu acīm, ka daudz, vienkārši nepieļautu dubultattēlu. I'd iegūt labu spilgti monitora ar ar 5ms un jauku rezolūciju. Tur 22 "Es varu saite jūs par $ 200 par NewEgg (I var saistīt vēlāk) un tad tur ir 19" es teicu.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| ooh 22 "for $ 200 ir jauka cenu. Bet es domāju, man vajadzētu tikai glabāt mine tad? tas ir 24", 1920x1600, un insanely spilgti (Man ir tas tonēti nosaka LOT jo spilgtums, iespējams, sāp man vairāk anyway), bet es domāju, ka tas tikai līdzīgi 15ms. būs 15ms būt iemesls tam sāp acis? pateicība |
|
| |||
| |||
| Nē, kamēr jūs neesat virs 18ms vai tik tas nav sāp acis. I'd stick ar vienu esat.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |