![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Mój obecny Acer AL2423W monitora jest bardzo ciężko na moich oczach i ogłoszenia migotanie poziomych linii na ekranie czasem. I'm looking, aby uzyskać nową LCD to tak proste, jak to możliwe, na oczy, a najlepiej co najmniej 22 "(kopalnia ma 24", 1920x1200), jak również najlepiej między $ 100-300, jeśli to możliwe. Z tego co I've badanych w odniesieniu do LCDs jest łatwy w oczy, jestem przy założeniu, że częstotliwości odświeżania a zwłaszcza Response Time są najbardziej podobne do moich potrzeb, jak również ewentualnie kontrastu, ale może Czas reakcji jest tylko moje obawy , nie jestem pewien. W zależności od tego, może być szukasz statystyki, takie jak: Niski czasu reakcji, takich jak 2ms A wysokie częstotliwości odświeżania, takich jak 85Hz Wysoki kontrastu, np. 1200:1 Mam nadzieję, że ktoś może zaproponować nazwę modelu dla mnie, a wtedy będę mógł korzystać z mojego ulubionego zakupy środków na pin najlepszą ofertę siebie. I sprzyjać "Viewsonic" nazwa, bo jak to brzmi jak to może być najłatwiejszym mój pogląd, ale marka nie ma znaczenia dla mnie tak długo, jak istnieją statystyki, o ile oczywiście jest to pożądane. Informacja na temat tego, co należy lub nie należy szukasz byłoby docenione również. Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wszystko z Hanns-G w JW199 seria jest dobra. Częstotliwość odświeżania oznacza nic na wyświetlaczu LCD.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ale spójrz na ten obrazek i tylko z NVIDIA pomóc dokumentu: http://i212.photobucket.com/albums/c...00873305PM.jpg są tylko CRTs mówisz? |
|
| |||
| |||
| I'd opracowania więcej, ale muszę działać, wyszukaj go, jeśli chcesz, wyjaśnienia techniczne, ale nie mają LCDs "odświeżania", ponieważ nie mają one wiązki elektronów. Niski czas odpowiedzi nie będą naprawdę pomóc oczy, że wiele, wystarczy zapobiec ghosting. I'd get a good jasny monitor pod 5ms i miły rozdzielczości. There's a 22 "mogę Ci link do 200 dolarów na NewEgg (mogę później link), a następnie znajduje się na 19" już wspomniałem.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| ooh 22 "za 200 dolarów jest nice price. Chyba jednak powinien po prostu zachować kopalni potem? it's 24", 1920x1600, a insanely jasne (i jego stonowanych ustanawiające LOT ponieważ jasność prawdopodobnie boli mnie więcej anyway), ale myślę, że to tylko 15ms. będzie 15ms być powodem moich oczach to boli? dzięki |
|
| |||
| |||
| Nie, tak długo, jak nie masz powyżej 18ms lub też nie będzie boleć oczy. I'd trzymać z jednej masz.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |