mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Caut un nou monitor LCD de asta-i la fel de uşor ca posibil de pe ochi

Reply

Thread Tools
Old 4 februarie 2008, 15:28
Grupul de stat

Default Caut un nou monitor LCD de asta-i la fel de uşor ca posibil de pe ochi

Salut,

Acer AL2423W meu actual de monitorizare este foarte greu de pe ochii mei si-am vazut pâlpâirea linii orizontale pe ecran uneori. Caut pentru a obţine un nou LCD, care este la fel de uşor ca posibil de pe ochi, şi, de preferat cu cel puţin 22 ", (a mea este de 24", 1920x1200), precum şi de preferinţă, între 100-300 $, dacă este posibil.

Din ceea ce am cercetat în ceea ce priveşte LCDs fiind usor de pe ochi, sunt în ipoteza în care rata de reîmprospătare şi, mai ales, timpul de răspuns sunt cele mai legate de nevoile mele, precum şi, eventual, a Contrast Ratio, dar, poate, timpul de răspuns este singura mea preocupare , nu sunt sigur. În funcţie de asta, am mai fi căutat pentru ca aceste statistici:

A redus timpul de răspuns, cum ar fi 2ms
O rata de reîmprospătare de mare, cum ar fi 85 Hz
O mare Contrast Ratio, cum ar fi 1200:1

Sper ca cineva poate sugera un nume de model pentru mine, şi apoi m-am putut folosi resursele mele preferate de cumpărături la cel mai bun de aderenţă ocupa eu. Am în favoarea "Viewsonic 'nume, din cauza modului în care acesta pare ca ar putea fi cel mai uşor pe" Vizualizare ", dar brandul nu conteaza pentru mine, atât timp cât statistici sunt acolo, cu excepţia cazului în care, desigur, ar trebui. Info a ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să fie în căutarea ar fi apreciat, de asemenea.
Mulţumesc
Old 5 februarie 2008, 00:13
Grupul de donator

Nimic de la Hanns-G în JW199 serie este bun.

Rată de reîmprospătare nu înseamnă nimic pe un LCD.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 6 februarie 2008, 17:41
Grupul de stat

dar uita-te la asta screenshot am făcut de la nvidia ajuta document:
http://i212.photobucket.com/albums/c...00873305PM.jpg

acestea sunt doar vorbind despre CRT?
Old 6 februarie 2008, 17:47
Grupul de donator

Aş elaboreze mai mult, dar trebuie să fugi, cauta-l, dacă doriţi tehnice explicaţie, dar nu au nici un LCDs "rata de reîmprospătare", deoarece acestea nu au nici un fascicul de electroni. Min timpul de răspuns nu va ajuta foarte mult faptul că-ţi ochii, doar preveni ghosting. Aş lua un bun luminoase monitoriza în conformitate cu 5ms şi o rezoluţie frumos. Există o 22 "Nu pot să vă link-ul de 200 dolari pe NewEgg (I poate link-ul mai târziu) şi atunci nu e de 19", am menţionat.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 7 februarie 2008, 21:07
Grupul de stat

ooh 22 "de 200 dolari este un pret de frumos. dar cred ca ar trebui să ţină doar a mea atunci? este 24", 1920x1600, şi insanely luminoase (i l-au toned o LOT luminozitatea, probabil, pentru că mă doare mai mult, oricum), dar cred că este numai ca 15ms. de 15ms va fi un motiv ca doare ochii mei?
mulţumesc
Old 8 februarie 2008, 04:41
Grupul de donator

Nu, atâta timp cât nu sunteţi de mai sus sau 18ms astfel că nu va face rău la ochi. Aş stick cu o aveţi.
Reply

Register

Marcaje