![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Môj súčasný Acer AL2423W Monitor je veľmi ťažké pre moje oči a já oznámenie blikajú vodorovnej čiary na obrazovke niekedy. Hľadám získať novú LCD, že to tak jednoduché, ako to je možné, na očiach, a to najlepšie aspoň 22 ", (dole je 24", 1920x1200), ako aj medzi najlepšie $ 100-300, ak to bude možné. Z toho, čo som skúmal v súvislosti s LCD je ľahké na oči, som za predpokladu, že Obnovovacia frekvencia a predovšetkým Doba odozvy je väčšinou v súvislosti s mojím potrebám, ako aj prípadne Kontrastný pomer, ale snad Doba odozvy sa má týkať iba , nie som si istý. V závislosti na to, že môžem byť hľadajú štatistiky, ako sú tieto: Nízka doba odozvy, ako sú 2ms Vysoká Obnovovacia frekvencia, ako je 85Hz A vysoký kontrastný pomer 1200:1, ako Dúfam, že niekto môže navrhnúť názov modelu pre mňa, a potom som mohol používať svoj obľúbený nákupných zdrojov na pin najlepšie vysporiadať sám. I na milosť 'ViewSonic' meno, pretože o tom, ako to vyzerá, ako by bolo najjednoduchšie pre moje 'zobraziť', ale na značke nezáleží na mňa tak dlho, ako štatistiky sú tam, ak však, že by malo. Informácie o tom, čo by som mal alebo nemal byť hľadali by ocenili rovnako. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čokoľvek z Hanns-G vo svojich JW199 séria je dobrá. Obnovovacia frekvencia znamená nič na LCD.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ale pozrite sa na tento snímku som sa od nvidia pomôžu dokumentu: http://i212.photobucket.com/albums/c...00873305PM.jpg sú jednoducho mluvíš CRTs? |
|
| |||
| |||
| Já bych rozpracovať viac, ale musím bežať, vyhľadajte ju, ak chcete, aby sa technické vysvetlenie, ale LCD nemá "Obnovovacia frekvencia", pretože nemajú elektrónového lúča. Nízka doba odozvy nie je skutočne vaše oči, že veľa, len zabrániť ghosting. Vzal by som si dobrý svetlý sledovať podľa 5ms a pekné rozlíšenie. Je tu 22 "Môžem vám to odkaz na 200 dolárov na NewEgg (môžem odkaz nižšie) a potom je tu 19" som sa zmienil.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| ooh 22 "za 200 dolárov, je príjemné ceny. ale asi som mala len držať dole potom? je to 24", 1920x1600, a šialene svetlé (aj jej aristokratické stanovuje LOT jas pravdepodobne preto, že ma bolí viac rovnako), ale myslím, že je to len ako 15ms. bude 15ms byť dôvodom to bolí moje oči? vďaka |
|
| |||
| |||
| Nie, ak si nie ste nad 18ms alebo tak, to nebude bolieť oči. Já bych sa držať jedného máte.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |