мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Им 'хандсоме за нови ЛЦД монитор који се као једноставан као могућ на моје очи

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Мар 2008, 15:28
Мембер Гроуп

Default Им 'хандсоме за нови ЛЦД монитор који се као једноставан као могућ на моје очи

Здраво,

Мој тренутни Ацер АЛ2423У монитор је јако тешко на моје очи и ја примјетити треперења водоравне линије на екрану понекад. Тражим да би добили нови ЛЦД то је као једноставан као могућ на очи, а по могућности барем 22 ", (мој је 24", 1920кс1200), као и по могућности између 100-300 $, ако је могуће.

Од оно што сам истраживао у погледу ЛЦДс бити лако на очи, ја сам уз претпоставку да је брзина освежавања и специјално Време одзива најчешће се односе на моје потребе, као и можда Цонтраст ратио, али можда Време одзива је моја једина брига , нисам сигуран. Зависно о томе, ја мај бити у потрази за статистика као што су:

Време одзива је ниска, као што су 2мс
Висока брзина освежавања, као што су 85Хз
Висок омјер контраста, као што су 1200:1

Надам се да неко може да предложи модел назив за мене, и онда сам могао да користите свој омиљени схоппинг ресурсе за пин најбоље носити сама. И милост је 'Виеусониц' име, јер како то звучи као да би могло да буде најлакше на мом 'поглед', али је бранд не смета ми толико што су статистике су ту, осим ако наравно, он би требао. Информације као што бих требао или не би требао бити хандсоме за би било поштовати као добро.
Хвала
Old 5. Мар 2008, 00:13
Донаторска Група

Default Им 'хандсоме за нови ЛЦД монитор који се као једноставан као могућ на моје очи

Ништа од Ханнс-Г у својим ЈУ199 серија је добра.

Освежи стопа не значи ништа на ЛЦД.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 6. Мар 2008, 17:41
Мембер Гроуп

али погледај ово сам само направио сцреенсхот из НВИДИА хелп документ:
хттп://и212.пхотобуцкет.цом/албумс/ц...00873305ПМ.јпг

су они само причају ЦРТс?
Old 6. Мар 2008, 17:47
Донаторска Група

Дајте више разрадити, али морам покренути, погледајте га ако желите техничке објашњење, али ЛЦДс немају "освежити стопа", јер они немају електронски сноп. Ниска одзива неће стварно помоћи својим очима да је много, само спречити гхостинг. Хтео би добро светле под 5мс монитор и леп резолуције. Ту је 22 "Не могу да вам линк за $ 200 на НеуЕгг (не могу линк касније), а затим ту је и 19" сам споменуо.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 7. Мар 2008, 21:07
Мембер Гроуп

Оох 22 "за 200 $ је леп цену. али мислим да би требало само држати мој онда? то је 24", 1920кс1600, а инсанелы светле (имам га доле напрегнут много осветљења јер вероватно боли ме више Аныуаы), али мислим да је само као 15мс. 15мс ће бити разлог да боли очи?
хвала
Old 8. Мар 2008, 04:41
Донаторска Група

Не, као један дуг као твој 'не изнад 18мс или тако неће болети очи. Хтео штапа са једном имате.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц