![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Здраво,
Мој тренутни Ацер АЛ2423У монитор је јако тешко на моје очи и ја примјетити треперења водоравне линије на екрану понекад. Тражим да би добили нови ЛЦД то је као једноставан као могућ на очи, а по могућности барем 22 ", (мој је 24", 1920кс1200), као и по могућности између 100-300 $, ако је могуће. Од оно што сам истраживао у погледу ЛЦДс бити лако на очи, ја сам уз претпоставку да је брзина освежавања и специјално Време одзива најчешће се односе на моје потребе, као и можда Цонтраст ратио, али можда Време одзива је моја једина брига , нисам сигуран. Зависно о томе, ја мај бити у потрази за статистика као што су: Време одзива је ниска, као што су 2мс Висока брзина освежавања, као што су 85Хз Висок омјер контраста, као што су 1200:1 Надам се да неко може да предложи модел назив за мене, и онда сам могао да користите свој омиљени схоппинг ресурсе за пин најбоље носити сама. И милост је 'Виеусониц' име, јер како то звучи као да би могло да буде најлакше на мом 'поглед', али је бранд не смета ми толико што су статистике су ту, осим ако наравно, он би требао. Информације као што бих требао или не би требао бити хандсоме за би било поштовати као добро. Хвала |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ништа од Ханнс-Г у својим ЈУ199 серија је добра.
Освежи стопа не значи ништа на ЛЦД.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
али погледај ово сам само направио сцреенсхот из НВИДИА хелп документ:
хттп://и212.пхотобуцкет.цом/албумс/ц...00873305ПМ.јпг су они само причају ЦРТс? |
|
|
|||
|
|||
|
Дајте више разрадити, али морам покренути, погледајте га ако желите техничке објашњење, али ЛЦДс немају "освежити стопа", јер они немају електронски сноп. Ниска одзива неће стварно помоћи својим очима да је много, само спречити гхостинг. Хтео би добро светле под 5мс монитор и леп резолуције. Ту је 22 "Не могу да вам линк за $ 200 на НеуЕгг (не могу линк касније), а затим ту је и 19" сам споменуо.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Оох 22 "за 200 $ је леп цену. али мислим да би требало само држати мој онда? то је 24", 1920кс1600, а инсанелы светле (имам га доле напрегнут много осветљења јер вероватно боли ме више Аныуаы), али мислим да је само као 15мс. 15мс ће бити разлог да боли очи?
хвала |
|
|
|||
|
|||
|
Не, као један дуг као твој 'не изнад 18мс или тако неће болети очи. Хтео штапа са једном имате.
|