![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Bulunduğum Acer AL2423W izlemek çok gözlerimi sert ve bazen ekranda yatay çizgiler titremeyi farkettim. Yeni bir LCD ekran bu kadar bakmak mümkün kolay ulaşmak ve arıyorum tercihen en az 22 ", (benim 24", 1920x1200 ise) gibi tercihen $ 100-300 arasında mümkünse. Ben ne araştırılmış ettik Gönderen LCD'ler konusunda gözler üzerinde, bu yenileme hızı ve özellikle Tepki Süresi en benim ihtiyaçlarına yanı sıra Kontrast Oranı olasılıkla olarak, ancak ilgili belki Tepki Süresi tek ilgilendirmez varsayarak yaşıyorum kolay olma , emin değilim. Buna bağlı olarak, bu gibi istatistikleri arıyor olabilir: Düşük Tepki Süresi, 2ms gibi Yüksek bir yenileme hızı, 85Hz gibi Yüksek Kontrast Oranı, 1200:1 gibi Biri benim için bir model adı önerebilirsiniz ve sonra en iyi bacağına kendimi başa benim favori alışveriş kaynakları kullanabilirsiniz umuyoruz. Ben, çünkü gibi o benim 'görünümü kolay, ama olabilir marka bana bu sürece istatistikleri orada vardır elbette takdirde gereken önemli değil nasıl sesler ve' Viewsonic adı iyilik. Bilgi veya için de büyük mutluluk duyacağız arıyor olmamalıdır olarak ne gerekir. Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hanns-G gelen her şey kendi JW199 dizi iyi. Yenileme hızı bir LCD şey demektir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ancak bu görüntü Sadece NVIDIA yardımcı belge yapılan bakabilirsiniz http://i212.photobucket.com/albums/c...00873305PM.jpg Onlar sadece CRTs bahsediyorsun? |
|
| |||
| |||
| Daha fazla ayrıntı ediyorum ama eğer teknik açıklama isterseniz çalıştırmak için, arayın, ancak LCD'ler hayır "yenileme hızı" çünkü hiçbir elektron demeti var. Düşük tepki süresi gerçekten gözlerini o kadar, sadece hayalet önlemek değildir. Ben 5ms küçük ve güzel bir çözünürlük ile iyi parlak monitör almak istiyorum. There is a 22 "I $ 200 NewEgg on (daha sonra) bağlantı ve bağlantı daha sonra bu 19" Ben de belirttiğim.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Ooh 22 "için 200 $ iyi bir fiyattır. ama ben sadece benim sonra tutmalı? 24", 1920x1600, ve insanely (i parlak bir LOT aşağı toned olması nedeni muhtemelen daha fazla parlaklık yine bana acıyor tahmin), ama sanırım bu kadar 15ms sadece seviyorum. bu gözlerimi acı bir sebep olacak 15ms? teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Hayır, sürece you're değil yukarıdaki 18ms veya böylece gözlerini zarar etmez. Ben bir tane ile sopa ediyorum.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |