![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Мій поточний Acer AL2423W монітор дуже жорсткий на мої очі, і я помітив мерехтливий горизонтальних рядків на екрані іноді. Я шукаю, щоб отримати новий РК-ось так просто, як можливо на очах, і, бажано, принаймні 22 ", (у мене це 24", 1920x1200), а також бажано від $ 100-300, якщо це можливо. З того, що я досліджував у відношенні РК бути просто на очах, я припускаю, що частота оновлення, і особливо Час відгуку найбільш пов'язані з моїм потребам, а також, можливо, контрастності, але, можливо, час реакції складає моя єдина турбота , я не впевнений. Залежно від цього, я може бути шукає статистикою, подібні цим: Низький час відгуку, таких як 2ms Висока частота оновлення, наприклад, 85 Гц Високий коефіцієнт контрастності, такі, як 1200:1 Я сподіваюся, хтось може запропонувати назву моделі для мене, і тоді я зможу використовувати мій улюблений ресурсів торгового покладають найкраще справу сам. Я прихильник "Ім'я Viewsonic ', так як воно звучить, як він може бути найпростішим на мій" Відкрити ", але бренд не має для мене поки що статистика є, якщо, звичайно, треба. Інформація щодо того, що я повинен чи не повинен шукати буде розцінюватися як добре. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Все, починаючи від Hanns-G в своїх JW199 серія хороша. Частота оновлення нічого не значить на РК-дисплеї.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Але подивіться на цьому скріншоті я просто зробив з документа допоможе NVIDIA: http://i212.photobucket.com/albums/c...00873305PM.jpg вони тільки говорять про ЕЛТ? |
|
| |||
| |||
| Я б докладніше розповісти, але я повинен працювати, шукати його, якщо ви хочете, щоб технічне пояснення, але не мають ЖК "Refresh Rate", тому що вони не мають електронного пучка. Низький час відгуку не буде дійсно допомогти вашим очам, що багато, просто запобігти ореолів. Я б отримати гарний яскравий монітор під 5ms і приємний резолюції. Там's 22 "Я можу вам посилання на $ 200 на NewEgg (я можу посилання вище), а потім там 19" я вже згадував.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Ooh 22 "за $ 200, ціни приємно. Але я думаю, мені варто просто тримати мій тоді? Це 24", 1920x1600, і шалено яскрава (у мене він пом'якшив багато чого, тому що яскравість, ймовірно, болить у мене все одно більше), але я думаю це тільки як 15 мс. буде 15 мс бути причиною болю мої очі? спасибо |
|
| |||
| |||
| Ні, поки Ви не вище 18ms або так вона не зашкодить вашим очам. Я б палицю з одного у вас є.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |