![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Dell измерение E510 с radeonx600 видео карта. Аз гледам да купя това: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071 Знам, че ще трябва да закупите нов PSU, открих 460W, който работи с моето измерение E510 Desktop. Искам да знам дали тази нова видео карта (8800 GTS) ще отговарят и работят правилно в моя кула. Някой знае ли? Някои от прегледите посочи, че картата е по-голям в сравнение с другите карти, така че аз не съм толкова сигурен, ако това ще годни и работа. Благодаря ви на всички за помощта! (Ако имате нужда от повече спецификациите на моя компютър, да ме уведомите.) АТРИБУТИ: Просто облицовам тази видео карта навик работа с компютъра си, какви нови видео карти, ще ви препоръча за мен? Аз търся нещо similair към това .. нещо, което може да се използва за directx10 и тичам игри в бъдеще прилично (или по-добре) Благодаря още веднъж. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че Dell измерение E510 на Run P4's, ако това е в случай, че трябва наистина да се обмисли по-добър процесор, вместо за една по-добра графична карта, тъй като ще доведе до огромна пречка Или можете да получите по-малка DX10 карта като NVidia 8600 или ATI 2600, но дори и тогава той все още може да причини заприщване
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150173 някои от моите очила: Intel (R) Pentium (R) D CPU 3.20GHz Radeon X600 256MB HyperMemory Памет: 2048 Mb Ако можех да си ъпгрейд на процесора, какво би ви препоръчваме и какво ще работят и за в бъдеще? Ако получите по-добри CPU тогава видео карта трябва да работят по-добре. Благодаря. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| RAM ъпгрейд | awear2002 | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 14 Юни 2008 15:57 |
| За да надстроите, или да не ъпгрейд ... това е въпросът | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 22 Jan 2008 20:45 |
| Трябва ли да надстроите ...? | dmdougie | Графика на карти & Монитори | 4 | 18 Окт 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | Процесори, дънни платки & RAM | 13 | 2-ро октомври 2007 16:07 |
| Можеш ли да ъпгрейдвате? | nsood3 | Windows операционни системи | 1 | 1-во Aug 2007 02:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |