menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

I'm looking to upgrade .. potřebovat pomoc

Reply

Thread Nástroje
Old 30. červenec 2007, 12:29
Nový člen skupiny

Default I'm looking to upgrade .. potřebovat pomoc

Mám Dell Dimension E510 s radeonx600 grafické karty. Já koukám koupit tohle:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071
Vím, že budu muset koupit novou PSU, 460W jsem našel jeden, který pracuje s mým Dimension E510 ploše. Chci vědět, zda tato nová grafická karta (8800 GTS) se vejde a pracovat správně v mé věži. Ví to někdo? Některé z recenze poukázal na to, že karta je větší než ostatní karty, takže nejsem tak jistá, pokud to bude vhodné a práci. Děkuji vám všem za pomoc! (Pokud budete potřebovat ještě parametry mého pc, dejte mi vědět.)

EDIT: jen zapouzdřit touto grafickou kartou zvyklý pracovat s mým desktop, jaké nové video karty byste mi doporučit? Já jsem hledal něco k tomuto similair .. něco, co lze použít pro directx10 a spuštění hry v budoucnu slušně (nebo lepší) Díky ještě jednou.
Old 30. červenec 2007, 15:40
Moderátor skupiny

Já si myslím, že Dell Dimension E510 je běh na P4, v případě, že je v případě byste měli zvážit, jak se opravdu lepší procesor místo lepší grafickou kartu, pokud ji bude mít za následek obrovskou překážkou
Nebo můžete získat menší DX10 kartu jako Nvidia 8600 nebo ATI 2600, ale i tak to stále může způsobit úzkým

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 30. červenec 2007, 18:25
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal SocialWarfare View Post
Já si myslím, že Dell Dimension E510 je běh na P4, v případě, že je v případě byste měli zvážit, jak se opravdu lepší procesor místo lepší grafickou kartu, pokud ji bude mít za následek obrovskou překážkou
Nebo můžete získat menší DX10 kartu jako Nvidia 8600 nebo ATI 2600, ale i tak to stále může způsobit úzkým
Jaký typ procesoru si myslíte, že bych mohl přejít na vyšší verzi? Já jsem přemýšlel o koupi této grafické karty:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150173
některé z mých specifikace:

Intel (R) Pentium (R) D CPU 3.20GHz

RADEON X600 256megabajt HyperMemory
Paměť: 2048 MB
Kdybych mohl upgradovat můj cpu, co by mi doporučit, a co bude fungovat do budoucna? Pokud se i lépe cpu pak grafická karta by měla fungovat lépe. Děkujeme vám.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
RAM upgrade awear2002 Procesory, základní desky & RAM 5 14. června 2008 15:57
Chcete-li upgradovat, či nikoli upgrade ... to je otázka cheesepuff Procesory, základní desky & RAM 3 22. ledna 2008 20:45
Mám upgrade ...? dmdougie Graphics Cards & Monitory 4 18. října 2007 06:10
CPU Upgrade boyler Procesory, základní desky & RAM 13 2. října 2007 16:07
Může upgradu? nsood3 Operační systémy Windows 1 1. srpen 2007 02:50
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.