![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα Dell Διάσταση E510 με radeonx600 κάρτα βίντεο. Ψάχνω να αγοράσω αυτό: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071 Ξέρω ότι θα πρέπει να αγοράσουν ένα νέο PSU, Βρήκα ένα 460W που λειτουργεί με Διάσταση E510 μου επιφάνεια εργασίας. Θέλω να ξέρω εάν αυτή η νέα κάρτα βίντεο (8800 GTS) θα ταιριάζει και λειτουργεί σωστά σε πύργο μου. Ξέρει κανείς; Μερικά από τα σχόλια σημειωθεί ότι η κάρτα είναι μεγαλύτερη από τις άλλες κάρτες, οπότε δεν είμαι τόσο σίγουρος αν θα χωρέσει και το έργο του. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! (Αν χρειάζεστε πια specs του pc μου, πες μου.) EDIT: μόλις εγκλείω σε θήκη αυτή την κάρτα βίντεο με wont δουλειά μου στην επιφάνεια εργασίας, οι νέες κάρτες θα σας συστήσει για μένα; Ψάχνω για κάτι σε αυτό το similair .. κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για directx10 και να εκτελέσετε τα παιχνίδια στο μέλλον αξιοπρεπώς (ή καλύτερα) Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι η Dell Διάσταση της E510 τρέχει P4 του, στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πραγματικά να εξετάσει ένα καλύτερο επεξεργαστή αντί για μια καλύτερη κάρτα γραφικών που θα προκαλέσει μια τεράστια στενωπός Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε ένα μικρότερο DX10 κάρτα όπως μια Nvidia 8600 ή ATI 2600, αλλά ακόμη και τότε μπορεί να προκαλέσει συμφόρηση
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150173 ορισμένες από μου specs: Intel (R) Pentium (R) D CPU 3.20GHz RADEON X600 256MB HyperMemory Μνήμη: 2048 Mb Αν μπορούσα να αναβαθμίσετε cpu μου, τι θα σας προτείνουμε και τι θα λειτουργεί καλά για το μέλλον; Αν έχω μια καλύτερη cpu τότε η κάρτα βίντεο θα πρέπει να λειτουργήσει καλύτερα. Σε ευχαριστώ. |