rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

I'm looking aktualizacji .. potrzebuje pomocy

Reply

Narzędzia wątku
Old 30 lipiec 2007, 12:29
Nowe państwa grupy

Default I'm looking aktualizacji .. potrzebuje pomocy

Mam Dell Dimension E510 z radeonx600 karty graficznej. Ja patrząc na to:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071
Wiem, że trzeba będzie kupić nowe PSU, znalazłem 460W, który współpracuje z moim Dimension E510 pulpicie. Chcę wiedzieć, czy tej nowej karty graficznej (8800 GTS) zmieści się i działa poprawnie na mojej wieży. Czy ktoś wie? Niektórzy z gości zwrócił uwagę, że karta jest większe niż w przypadku innych kart, więc nie jestem tego pewien, czy nadaje się do zainstalowania i pracy. Dziękujemy wszystkim za pomoc! (Jeśli musisz już specyfikacje mojego komputera, let me know.)

EDIT: tylko incase tej karty wideo wont pracy z moim pulpicie, jakie nowe karty graficzne Czy poleciłbyś dla mnie? I am looking for something similair .. coś do tego, że mogą być wykorzystane do DirectX10 i uruchamiać gry w przyszłości godnie (lub lepsze) Dzięki jeszcze raz.
Old 30 lipiec 2007, 15:40
Moderator grupy

Myślę, że Dell Dimension E510 w P4 jest uruchomienie, jeżeli jest to w przypadku naprawdę należy rozważyć uzyskanie lepszego procesora zamiast lepszej karty graficznej, gdyż spowoduje ogromny wąskie gardło
Można dostać w mniejszym DX10 kart jak Nvidia 8600 lub ATI 2600, ale nawet wtedy nadal może powodować wąskie gardło

My System: Niektóre inne kochanka!

Procesor (y):
E8500 E0@4.1Ghz (akcji V)
Płyta główna:
BIOSTAR TPower I45
Pamięć RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Karta graficzna (y):
X1950 Pro
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chłodzenie:
Big Typhoon VX
Sieć / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (y):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 × 105
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 30 lipiec 2007, 18:25
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by SocialWarfare View Post
Myślę, że Dell Dimension E510 w P4 jest uruchomienie, jeżeli jest to w przypadku naprawdę należy rozważyć uzyskanie lepszego procesora zamiast lepszej karty graficznej, gdyż spowoduje ogromny wąskie gardło
Można dostać w mniejszym DX10 kart jak Nvidia 8600 lub ATI 2600, ale nawet wtedy nadal może powodować wąskie gardło
Jaki procesor do you think I could do uaktualnienia? Mam tu na myśli kupowania tej karty wideo:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150173
moje niektóre specyfikacje:

Intel (R) Pentium (R) D CPU 3.20GHz

RADEON X600 256MB HyperMemory
Pamięć: 2048 MB
Jeśli mogę uaktualnić mojego procesora, co Pan polecić i co działa dobrze na przyszłość? Jeśli lepiej cpu to karta graficzna powinna działać lepiej. Dziękuję.
Reply

Register

Zakładki