mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Eu sunt în căutarea de a actualiza .. nevoie de ajutor

Reply

Thread Tools
Old 30 iulie 2007, 12:29
Noile state Group

Default Eu sunt în căutarea de a actualiza .. nevoie de ajutor

Am un Dell Dimension E510, cu o carte de radeonx600 video. Sunt căutaţi de a cumpăra acest lucru:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071
Ştiu că va avea nevoie pentru a cumpara un nou PSU, am găsit un 460W cel care lucrează cu mine Dimension E510 desktop. Vreau să ştiu dacă acest nou video card (8800 GTS) va potrivi şi de a lucra în mod corect, în turnul meu. Stie cineva? Unele dintre aceste revizuiri a subliniat că card este mai mare decât alte carduri, asa ca eu nu sunt asa de sigur dacă se va potrivi şi locul de muncă. Vă mulţumesc tuturor pentru ajutor! (Dacă aveţi nevoie de mai specificatiile de bucăţi mea, lasă-mă să ştiu.)

EDIT: doar incase acest video carte de munca cu obiceiul meu de birou, ceea ce noi ar fi plăcile video puteţi recomanda pentru mine? Caut ceva de la acest similair .. ceva care poate fi utilizat pentru directx10 şi rula jocuri în viitor decent (sau mai bine) Mulţumesc încă o dată.
Old 30 iulie 2007, 15:40
Moderator Group

Cred că Dell Dimension E510 a rula P4 lui, dacă acesta este cazul, ar trebui să ia în considerare cu adevărat fac un procesor mai bun loc de o placă grafică mai bine ca-l va provoca o imensă gâtuire
Sau ai putea lua-o mai mică DX10 ca un card de Nvidia 8600 sau ATI 2600, dar chiar şi atunci s-ar putea provoca încă o gâtuire

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ
Placă grafică (e):
X1950 Pro
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
2
Optical Drive (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Cauza / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Răcire:
Big taifun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "WideScreen 1680 x 105
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 30 iulie 2007, 18:25
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de SocialWarfare View Post
Cred că Dell Dimension E510 a rula P4 lui, dacă acesta este cazul, ar trebui să ia în considerare cu adevărat fac un procesor mai bun loc de o placă grafică mai bine ca-l va provoca o imensă gâtuire
Sau ai putea lua-o mai mică DX10 ca un card de Nvidia 8600 sau ATI 2600, dar chiar şi atunci s-ar putea provoca încă o gâtuire
Ce fel de procesor crezi că aş putea face upgrade la? Mă gândesc să cumpere această placă video:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150173
nişte specs:

Intel (R) Pentium (R) D CPU 3.20GHz

Radeon X600 256MB HyperMemory
Memorie: 2048 Mb
Dacă aş putea upgrade procesorul meu, ce-ai recomanda şi de ce ar merge bine pentru viitor? Dacă I a lua un mai bun CPU atunci video carte ar trebui să funcţioneze mai bine. Mulţumesc.
Reply

Register

Marcaje