![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Dell Dimension E510 s radeonx600 grafické karty. Já koukám kúpiť tohle: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071 Viem, že budem musieť kúpiť novú PSU, 460W som našiel jeden, ktorý pracuje s mojím Dimension E510 ploche. Chcem vedieť, či táto nová grafická karta (8800 GTS) sa vojde a pracovať správne v mojej veži. Vie to niekto? Niektoré z recenzia poukázal na to, že karta je väčší ako ostatné karty, takže nejsem tak istá, ak to bude vhodné a prácu. Ďakujem vám všetkým za pomoc! (Ak budete potrebovať ešte parametre môjho pc, dajte mi vedieť.) EDIT: len zapouzdřit touto grafickou kartou zvyknutý pracovať s mojím desktop, aké nové video karty by ste mi odporučiť? Ja som hľadal niečo k tomuto similaire .. niečo, čo možno použiť pre DirectX10 a spustenie hry v budúcnosti slušne (alebo lepšie) Vďaka ešte raz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já si myslím, že Dell Dimension E510 je beh na P4, v prípade, že je v prípade by ste mali zvážiť, ako sa naozaj lepší procesor miesto lepšiu grafickú kartu, ak ju bude mať za následok obrovskú prekážku Alebo môžete získať menšie DX10 kartu ako Nvidia 8600 alebo ATI 2600, ale aj tak to stále môže spôsobiť úzkym
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150173 niektoré z mojich špecifikácie: Intel (R) Pentium (R) D CPU 3.20GHz RADEON X600 256megabajt HyperMemory Pamäť: 2048 MB Keby som mohol upgradovať môj cpu, čo by mi odporučiť, a čo bude fungovať do budúcnosti? Ak sa aj lepšie cpu potom grafická karta by mala fungovať lepšie. Ďakujeme vám. |