![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Делл Дименсион Е510 са радеонкс600 видео цард. Ја сам хандсоме за купити овај: хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуцт.аспкс?Итем=Н82Е16814130071 Знам да ћу морати купити нову псу, ја нашла 460У онај који ради са мојим Дименсион Е510 десктоп. Желим знати ако овај нови видео картицу (8800 гтс) ће радити исправно и стане у моје куле. Се било ко кноткле? Неки од рецензије истакао да је картица већа од друге картице, па нисам сигуран ако је тако да ће стати и рада. Хвала вам свима за помоћ! (Ако вам треба више наочаре за мој пц, јавите ми.) Едит: само обложити овај видео цард навика посао са мојим десктопу нови видео картице што би сте препуштено за мене? Ја сам хандсоме за нешто симилаир на то .. нешто што се може користити за дирецткс10 и покретање игре у будућности пристојно (или бољи) Хвала јос једном. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да је Делл Дименсион Е510'с покренути П4-а, ако је то случај, треба размотрити стварно узимајући бољи процесор уместо боље графичке картице, јер ће изазвати огромну уско грло Или те могао добити мањој ДКС10 картице попут НВИДИА АТИ 8600 или 2600, али ни тада мај па ипак бити уско грло
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16814150173 Неки од мојих наочаре: Интел (Р) Пентиум (Р) Д ЦПУ 3.20ГХз Радеон Кс600 256МБ ХыперМеморы Меморија: 2048 МБ Ако сам могао надоградити моје ЦПУ, што би сте препуштено и шта ће радити добро за будућност? Ако ја добити бољи ЦПУ затим видео картице би требало да раде боље. Хвала. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| РАМ упграде | ауеар2002 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 14. јуна 2008 15:57 |
| За надоградњу, или не ... да надоградите је питање | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 22 јануар 2008 20:45 |
| Требам ли модернизирати ...? | дмдоугие | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 18 октобар 2007 06:10 |
| ЦПУ Упграде | боылер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 13 | 2 октобар 2007 16:07 |
| Могу ли надоградити? | нсоод3 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 1 аугуст 2007 02:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |