az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Ben yükseltmek için arıyorum .. yardıma ihtiyacım var

Reply

Konu Araçları
Old 30 Temmuz 2007, 12:29
Yeni Üye Grubu

Default Ben yükseltmek için arıyorum .. yardıma ihtiyacım var

Bir radeonx600 ekran kartı olan bir Dell Dimension E510 var. Bu satın almak için arıyorum:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071
Ben yeni bir PSU almak gerekir biliyorum, bir 460W bir tane buldum benim Boyutu E510 masaüstü ile çalışır. Eğer bu yeni ekran kartı (8800 GTS bilmek) uygun olacağı istiyorum ve doğru benim kule çalışıyorum. Herkes biliyor mu? Bazı değerlendirmeleri bu kartın diğer kartlar daha büyükse, eğer uygun olacak ve bu yüzden o kadar emin değilim işaret ve iş. Yardım için herkese teşekkürler! (Eğer artık bana bildirin benim bilgisayar özellikleri gerekir.)

EDIT: sadece yeni ekran kartları benim için bunu tavsiye ediyorum masaüstünden, bu ekran kartı alışkanlık iş örtmek? Bir şey similair için directx10 için kullanılabilir ve terbiyeli bir (veya daha iyi bir gelecek oyunların çalıştırın .. şey için) bir kez daha teşekkür arıyorum.
Old 30 Temmuz 2007, 15:40
Moderatör Grubu

Ben Dell Dimension E510's çalıştırmak P4, eğer bu kadar büyük bir tıkanıklık neden olacaktır gerçekten yerine daha iyi bir grafik kartı daha iyi bir işlemci almak düşünmelisiniz durumda olduğunu düşünüyorum
Ya da bir Nvidia 8600 veya ATI 2600, ama o zaman bile hala tıkanıklık neden olabileceği gibi daha az bir DX10 kartı alabilir

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 30 Temmuz 2007, 18:25
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by SocialWarfare View Post
Ben Dell Dimension E510's çalıştırmak P4, eğer bu kadar büyük bir tıkanıklık neden olacaktır gerçekten yerine daha iyi bir grafik kartı daha iyi bir işlemci almak düşünmelisiniz durumda olduğunu düşünüyorum
Ya da bir Nvidia 8600 veya ATI 2600, ama o zaman bile hala tıkanıklık neden olabileceği gibi daha az bir DX10 kartı alabilir
Işlemcinin ne tür i yükseltme olabilir sizce? Bu ekran kartı satın almayı düşünüyorum am:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150173
bazı özellikleri ve:

Intel (R) Pentium (R) D CPU 3.20GHz

RADEON X600 256MB HyperMemory
Bellek: 2048 Mb
Eğer benim işlemci yükseltme olabilir, ne tavsiye ederim ne de gelecek için çalışmaya devam eder? Eğer sonra da ekran kartı daha iyi çalışması gerektiğini, daha iyi bir işlemci almak. Teşekkürler.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından