![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є Dell Dimension E510 з radeonx600 відеокарти. Я куплю це: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071 Я знаю, що потрібно буде купити новий блок живлення, я виявив, 460Вт, яка працює з мого робочого столу виміру E510. Я хочу знати, якщо ця нова відеокарта (8800 GTS) підійде і коректно працювати в моїй вежі. Хто-небудь знає? Деякі з відгуків вказали, що карта більше, ніж інші карти, тому я не впевнений, що якщо він підійде і робота. Спасибі всім за допомогу! (Якщо вам потрібно більше специфікації мого комп'ютера, дайте мені знати.) EDIT: тільки він закінчить цю роботу звичай відео карти з мого робочого столу, що нові відеокарти ви рекомендували б для мене? Я шукаю similair .. до цього те, що може бути використано для DirectX 10 і запускати гри в майбутньому пристойно (або краще) Спасибо еще раз. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, запустіть P4 Dell Dimension E510's, якщо справа йде саме так ви повинні дійсно вважаємо Отримання кращого процесора замість кращою графічною картою як це викличе величезний вузький Або ви могли б отримати менше DX10 карт, як NVIDIA 8600 або ATI 2600, але навіть тоді він все ще може призвести до вузьких
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150173 Деякі з моїх специфікації: Intel (R) Pentium (R) CPU 3.20GHz RADEON X600 256MB HyperMemory Пам'ять: 2048 Мб Якби я міг оновити процесор, то що б ви рекомендували, і що буде добре працювати на майбутнє? Якщо я можу краще процесор, то відеокарта повинна працювати краще. Спасибо. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Апгрейди пам'яті | awear2002 | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 14 червня 2008 15:57 |
| Для оновлення, або не для оновлення ..., що це питання | cheesepuff | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 22 січня 2008 20:45 |
| Чи повинні я оновити ...? | dmdougie | Графічні карти & Монітори | 4 | 18 жовтня 2007 06:10 |
| Модернізації процесора | Boyler | Процесори, материнські плати RAM & | 13 | 2 жовтня 2007 16:07 |
| Чи можна оновлення? | nsood3 | Операційні системи Windows | 1 | 1 серпня 2007 02:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |