менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Я з нетерпінням оновлення .. потрібна допомога

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 липня 2007, 12:29
Нові члени групи

Default Я з нетерпінням оновлення .. потрібна допомога

У мене є Dell Dimension E510 з radeonx600 відеокарти. Я куплю це:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130071
Я знаю, що потрібно буде купити новий блок живлення, я виявив, 460Вт, яка працює з мого робочого столу виміру E510. Я хочу знати, якщо ця нова відеокарта (8800 GTS) підійде і коректно працювати в моїй вежі. Хто-небудь знає? Деякі з відгуків вказали, що карта більше, ніж інші карти, тому я не впевнений, що якщо він підійде і робота. Спасибі всім за допомогу! (Якщо вам потрібно більше специфікації мого комп'ютера, дайте мені знати.)

EDIT: тільки він закінчить цю роботу звичай відео карти з мого робочого столу, що нові відеокарти ви рекомендували б для мене? Я шукаю similair .. до цього те, що може бути використано для DirectX 10 і запускати гри в майбутньому пристойно (або краще) Спасибо еще раз.
Old 30 липня 2007, 15:40
Модератор групи

Я думаю, запустіть P4 Dell Dimension E510's, якщо справа йде саме так ви повинні дійсно вважаємо Отримання кращого процесора замість кращою графічною картою як це викличе величезний вузький
Або ви могли б отримати менше DX10 карт, як NVIDIA 8600 або ATI 2600, але навіть тоді він все ще може призвести до вузьких

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 30 липня 2007, 18:25
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав SocialWarfare View Post
Я думаю, запустіть P4 Dell Dimension E510's, якщо справа йде саме так ви повинні дійсно вважаємо Отримання кращого процесора замість кращою графічною картою як це викличе величезний вузький
Або ви могли б отримати менше DX10 карт, як NVIDIA 8600 або ATI 2600, але навіть тоді він все ще може призвести до вузьких
Який процесор ви думаєте, що я могла оновлення? Я думаю про покупку цієї відеокарти:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150173
Деякі з моїх специфікації:

Intel (R) Pentium (R) CPU 3.20GHz

RADEON X600 256MB HyperMemory
Пам'ять: 2048 Мб
Якби я міг оновити процесор, то що б ви рекомендували, і що буде добре працювати на майбутнє? Якщо я можу краще процесор, то відеокарта повинна працювати краще. Спасибо.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Апгрейди пам'яті awear2002 Процесори, материнські плати RAM & 5 14 червня 2008 15:57
Для оновлення, або не для оновлення ..., що це питання cheesepuff Процесори, материнські плати RAM & 3 22 січня 2008 20:45
Чи повинні я оновити ...? dmdougie Графічні карти & Монітори 4 18 жовтня 2007 06:10
Модернізації процесора Boyler Процесори, материнські плати RAM & 13 2 жовтня 2007 16:07
Чи можна оновлення? nsood3 Операційні системи Windows 1 1 серпня 2007 02:50
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.