![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Компютър: Emachines (за съжаление), закупени 10/30/2005 ОС: Windows Vista Home Базов (ъпгрейд от XP, снощи) Графична карта: ATI Radeon Visiontek x1300 256MB PCI Не представа какво BIOS версия е, че ще търсите късно. Общо време, за съжаление на телефон W / Microsoft 9 HRS! не се шегувам .. Резолюция не .. Хей момчета съм надявам някой е достатъчно умен за решаване на този проблем. Аз преустроени за Vista (даже аз не) и е необходимо да осъвременят глупости, че на борда на видео карта .. Така че го направих, аз купих горните видео карта (описани по-горе) и отиде да я инсталирате .. Аз знам за факт, че е compaitable, така че не може да бъде проблем .. Проблемът е, че тя ще зареди добре, да стигна до екрана за вход и кликнете върху всеки профил, и той ще каже добре дошли, а след това отидете на катран черен екран (понякога смола синьо) и всичко, което мога да видя моята курсора. Ако натиснете Ctrl ALT дел аз добивам задачата мениджър прозорец, той дойде добре, аз също видях скрийнсейвър хайде след известно време .. Зарежда в безопасен режим оправи, Desktop натоварвания и всичко .. WE've опитвали блокирането / unistalling на stnd. VGA драйвер, инсталирането на най-актуалната (9/27/2007) vers. на ATI драйвер, всичко, и то просто навик работа! Това е втората карта (помислих, че първият е fualty), така че shoudln't бъде карти .. Аз сте опитали в mulitple PCI слотове .. не късмет Всеки ще помогне да бъдат така много оценявам Благодаря -Дейв |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Дейв. Вярвам, че сте хубав много отговор вашия собствен въпрос в публикацията си. В x1300 е напълно съвместима с Vista. Той не underpowered (без Aero черта в основния Vista). До товарене в безопасен режим картата тече от МС по подразбиране VGA водача пребиваващ в на (една и съща за зареждане). И той работи. Това е ATI 32bit Vista драйвери, че използвате навечерието на карти, които се причиняват проблема.
|
| |||
| |||
| Thx за които помагат тя помага много, но проблемът Im като сега е, че ние арго деактивираме борда шофьори и ние tryed някога нещо. благодарности Давид |
|
| |||
| |||
| Когато се каже "на борда" шофьори, искаш да кажеш на интегрирана графика чипсет драйвера пребиваващи на дъската? или Windows подразбиране? Аз силно Препоръчваме ви да не се забъркваш с Windows, ако не знаеш точно това, което правите. Windows драйвери пребивават в системния регистър. Просто попитайте EvilFantasy около messing с Windows регистъра .... Проблемът ли е във вашата карта на драйвери, нищо повече, нито по-малко.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Vista е новата операционна система като цяло всички са на водачите. Mucking наоколо с системния регистър няма да доведе до повече проблеми, тогава сте сега! Регистърът инструменти (софтуер) са вредни достатъчно. С помощта на мишката в системния регистър е смърт удар. |
|
| |||
| |||
| Били ли сте взели картата се отиде обратно към вашия VID борда и след това се опитайте да извадите ATI графика. |