menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Já jsem pařezy ... Takže je Microsoft. Grafickou kartou problém.

Reply

Thread Nástroje
Old 2 listopadu 2007, 23:09
Nový člen skupiny

Default Já jsem pařezy ... Takže je Microsoft. Grafickou kartou problém.

Počítač: eMachines (bohužel) zakoupené 10.30.2005
OS: Windows Vista Home Basic (upgrade z XP a poslední noc)
Grafická karta: ATI Radeon Visiontek x1300 pci 256megabajt
Žádné ponětí, co bios verze uvidíme podívat později.
Celkový čas bohužel na telefon w / microsoft 9 HRS! no joke .. Usnesení č. ..

Ahoj kluci jsem doufal, že někdo je natolik chytrý, aby opravu tohoto problému. I upgrade to Vista (ano i ne) a potřebné pro upgrade že svinstvo palubní video karty .. Takže jsem udělal, koupil jsem výše grafickou kartu (viz výše) a pak ji nainstalovat .. Vím, že na skutečnost, že je compaitable tak, že nemůže být problém ..

Problém je, že se načte v pohodě, i dostanete na přihlašovací obrazovce a klikněte i jiný účet, a to řeknou vítána, pak přejít na roztečné černá obrazovka (někdy živici modrá) a všechny jsem je vidět, je můj kurzor. Pokud i push ctrl alt del dostanu úkol správce oken, je pro něj v pořádku, jsem také viděl spořiče došli na po chvíli ..

Načte v bezpečném režimu v pohodě, stolním načte a vše .. WE've pokusil vypnutí / unistalling se stnd. vga ovladač, instalace nejaktuálnější (9.27.2007) vers. z ATI ovladače, a vše je prostě zvyklý pracovat! Toto je druhá karta (Možná první byl fualty), takže se shoudln't karty .. Jsem se pokusil v mulitple PCI sloty .. bez štěstí

Pomoci by se tak velmi oceňována

Děkujeme vám
-Dave
Old 3 listopadu 2007, 04:44
Dárce Skupina

Ahoj Dave.

Věřím, že jste skoro odpověděl vlastní dotaz v příspěvku.

Na x1300 je plně kompatibilní s Vista.

Není to underpowered (ne Aero ve Vista základní funkce).

Načtením do nouzového režimu karta běží mimo MS standardní VGA řidiče s trvalým pobytem v os (stejné pro boot). A to funguje.

Je to ATI 32bit Vista ovladače budete spouštět pomocí karty, které jsou příčinou problému.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 3 listopadu 2007, 14:44
Nový člen skupiny

Thx za to, že pomáhají pomáhá hodně, ale problém s im nyní je, že jsme převýšení zakázat řidiči na palubě a my tryed kdy věc.

díky
David
Old 3. listopadu 2007, 15:53
Dárce Skupina

Když řeknete 'palubě' řidiči, máte na mysli integrovanou grafikou chipsetu řidič s bydlištěm na desce? nebo Windows splácením?

I vysoce Doporučuji nemáte bordel s Windows, pokud znáte přesně to, co právě děláte. Windows ovladače mají bydliště v registru. Jen se zeptejte EvilFantasy o umazávání s Windows registru ....

Problém jste se ve Vaší karty řidiče, nic víc, nic míň.

-Kanoakavirus
Old 3 listopadu 2007, 16:04
Moderátor skupiny

Citace:
Problém jste se ve Vaší karty řidiče, nic víc, nic míň.
Chtěl bych poslouchat pozorně Alex.

Vista je úplně nový OS, jak jsou všichni řidiči.

Nakládání horniny kolem registru se chystá způsobit více problémů, pak máte nyní! Registry nástroje (software), jsou škodlivé dost. Pomocí myši v registru je smrt ránu.

Old 3 listopadu 2007, 22:29
Člen Skupina

Máte vzít kartu z odešla zpět do své palubě vid a pak se pokusit odebrat ATI grafiky.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.