![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Počítač: eMachines (bohužel) zakoupené 10.30.2005 OS: Windows Vista Home Basic (upgrade z XP a poslední noc) Grafická karta: ATI Radeon Visiontek x1300 pci 256megabajt Žádné ponětí, co bios verze uvidíme podívat později. Celkový čas bohužel na telefon w / microsoft 9 HRS! no joke .. Usnesení č. .. Ahoj kluci jsem doufal, že někdo je natolik chytrý, aby opravu tohoto problému. I upgrade to Vista (ano i ne) a potřebné pro upgrade že svinstvo palubní video karty .. Takže jsem udělal, koupil jsem výše grafickou kartu (viz výše) a pak ji nainstalovat .. Vím, že na skutečnost, že je compaitable tak, že nemůže být problém .. Problém je, že se načte v pohodě, i dostanete na přihlašovací obrazovce a klikněte i jiný účet, a to řeknou vítána, pak přejít na roztečné černá obrazovka (někdy živici modrá) a všechny jsem je vidět, je můj kurzor. Pokud i push ctrl alt del dostanu úkol správce oken, je pro něj v pořádku, jsem také viděl spořiče došli na po chvíli .. Načte v bezpečném režimu v pohodě, stolním načte a vše .. WE've pokusil vypnutí / unistalling se stnd. vga ovladač, instalace nejaktuálnější (9.27.2007) vers. z ATI ovladače, a vše je prostě zvyklý pracovat! Toto je druhá karta (Možná první byl fualty), takže se shoudln't karty .. Jsem se pokusil v mulitple PCI sloty .. bez štěstí Pomoci by se tak velmi oceňována Děkujeme vám -Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Dave. Věřím, že jste skoro odpověděl vlastní dotaz v příspěvku. Na x1300 je plně kompatibilní s Vista. Není to underpowered (ne Aero ve Vista základní funkce). Načtením do nouzového režimu karta běží mimo MS standardní VGA řidiče s trvalým pobytem v os (stejné pro boot). A to funguje. Je to ATI 32bit Vista ovladače budete spouštět pomocí karty, které jsou příčinou problému.
|
| |||
| |||
| Thx za to, že pomáhají pomáhá hodně, ale problém s im nyní je, že jsme převýšení zakázat řidiči na palubě a my tryed kdy věc. díky David |
|
| |||
| |||
| Když řeknete 'palubě' řidiči, máte na mysli integrovanou grafikou chipsetu řidič s bydlištěm na desce? nebo Windows splácením? I vysoce Doporučuji nemáte bordel s Windows, pokud znáte přesně to, co právě děláte. Windows ovladače mají bydliště v registru. Jen se zeptejte EvilFantasy o umazávání s Windows registru .... Problém jste se ve Vaší karty řidiče, nic víc, nic míň.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Citace:
Vista je úplně nový OS, jak jsou všichni řidiči. Nakládání horniny kolem registru se chystá způsobit více problémů, pak máte nyní! Registry nástroje (software), jsou škodlivé dost. Pomocí myši v registru je smrt ránu. |
|
| |||
| |||
| Máte vzít kartu z odešla zpět do své palubě vid a pak se pokusit odebrat ATI grafiky. |