μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Είμαι stumped ... Το ίδιο και η Microsoft. Κάρτα γραφικών θέμα.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Νοεμβρίου, 2007, 23:09
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Είμαι stumped ... Το ίδιο και η Microsoft. Κάρτα γραφικών θέμα.

Computer: eMachines (δυστυχώς) αγόρασε 10/30/2005
OS: Windows Vista Home Basic (αναβάθμιση από τα XP, χθες το βράδυ)
Κάρτα γραφικών: ATI Radeon Visiontek x1300 256MB pci
Δεν έχω ιδέα ποια έκδοση του BIOS είναι Θα εξετάσουμε αργότερα.
Σύνολο χρόνου δυστυχώς για τηλέφωνο w / microsoft 9 HRS! Δεν είναι αστείο .. δεν ψηφίσματος ..

Γεια σου ρε παιδιά είμαι ελπίζοντας κάποιος είναι αρκετά έξυπνος για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Θα αναβαθμιστεί σε Vista (ναί δεν θ) που απαιτούνται για την αναβάθμιση και ότι επί του σκάφους χάλια κάρτα βίντεο .. Έτσι το έκανα, έχω αγοράσει την παραπάνω κάρτα οθόνης (περιγράφεται πιο πάνω) και πήγε να το εγκαταστήσετε .. Ξέρω για ένα γεγονός είναι compaitable ότι, έτσι ώστε να μην είναι το θέμα ..

Το πρόβλημα είναι ότι θα φορτίο προστίμου, να πάω στην οθόνη σύνδεσης i και κάντε κλικ σε οποιοδήποτε λογαριασμό και θα πω ευπρόσδεκτη, τότε πάμε σε μια μαύρη οθόνη βήματος (pitch ενίοτε μπλε) και όλα μπορώ να δω είναι το δρομέα. Αν i push ctrl alt del να πάρω το καθήκον του διαχειριστή παράθυρο, αυτό έρχεται πρόστιμο, έχω δει επίσης το screen saver έλα μετά από λίγο ..

Φορτίσεις σε ασφαλή λειτουργία μόνο ωραία, desktop φορτία και τα πάντα .. WE've προσπάθησε απενεργοποίηση / unistalling την stnd. vga οδηγού, εγκαθιστώντας την πιο πρόσφατη (9/27/2007) vers. της ATI οδηγού, τα πάντα και μόνο wont δουλειά! Αυτή είναι η δεύτερη κάρτα (σκέψης ίσως η πρώτη ήταν fualty) έτσι ώστε να shoudln't να είναι η κάρτα .. Έχω δοκιμάσει στο mulitple pci slots .. δεν τύχη

Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν τόσο μεγάλης εκτίμησης

Σε ευχαριστώ
-Dave
Old 3 Νοεμβρίου 2007, 04:44
Ομάδα Δωρητών

Hi Dave.

Πιστεύω ότι έχετε λίγο πολύ τη δική σας απάντηση στο ερώτημα σας.

Η x1300 είναι πλήρως συμβατή με Vista.

Δεν underpowered (δεν αεροσηράγγων βασικό χαρακτηριστικό σε Vista).

Με τη φόρτωση σε ασφαλή λειτουργία της κάρτας τρέχει off MS προεπιλεγμένος VGA οδηγού και κατοικεί στο os (για το ίδιο εκκίνησης). Και λειτουργεί.

Είναι η ATI 32bit Vista οδηγούς σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία του δελτίου που προκαλεί το θέμα.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 3 Νοεμβρίου 2007, 14:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Thx για τη βοήθεια που έχει βοηθήσει πολύ, αλλά το θέμα im έχοντας τώρα είναι να απενεργοποιήσετε επίκλισης του πλοίου με τους οδηγούς και θα tryed ποτέ τίποτα.

ευχαριστώ
David
Old 3ος Νοέμβριος 2007, 15:53
Ομάδα Δωρητών

Όταν λέμε «επί του σκάφους" οδηγούς, θες να πεις ένα ολοκληρωμένο chipset γραφικών οδηγός που κατοικούν στο ταμπλό; αθετήσεις υποχρεώσεων ή τα Windows;

Εγώ άκρως συνιστούμε να μην το χάος με τα Windows Εάν δεν γνωρίζετε ακριβώς αυτό που κάνετε. Windows οδηγοί έχουν την κατοικία τους στο μητρώο. Ρωτήστε EvilFantasy Σχετικά με Messing με μητρώου των Windows ....

Το πρόβλημα που έχεις είναι σε οδηγούς της κάρτας σας, δεν είναι, τίποτα δεν λιγότερο.

-Kanoakavirus
Old 3 Νοεμβρίου 2007, 16:04
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Το πρόβλημα που έχεις είναι σε οδηγούς της κάρτας σας, δεν είναι, τίποτα δεν λιγότερο.
Θα ήθελα να ακούσουμε από κοντά για να Αλεξ.

Vista είναι ένα εντελώς νέο λειτουργικό σύστημα όπως είναι το σύνολο των οδηγών.

Mucking περίπου με το μητρώο, θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα, τότε πρέπει τώρα! Γραμματεία εργαλείων (λογισμικού) βλάπτουν αρκετά. Χρησιμοποιώντας το ποντίκι στο μητρώο είναι ένα θανάσιμο πλήγμα.

Old 3 Νοεμβρίου 2007, 22:29
Μέλος Ομάδα

Έχετε λάβει την κάρτα αναφέρονται πάει πίσω στο εποχούμενο vid σας και στη συνέχεια, δοκιμάστε την άρση των γραφικών ATI.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Κάρτες Γραφικών & Monitors 9 5 Αυγ 2009 08:44
Microsoft Curve 2000 - Keyboard Issue manman13 Γενική Συζήτηση Hardware 1 11 Ιουλ 2009 06:23
Microsoft C + + Error ασύρματη κάρτα Missangel8 Γενικά Λογισμικό Chat 7 23 Ιαν 2009 15:49
Γραφικά με θέμα farcry robina80 PC & Console Gaming 2 17 Φεβ 2008 10:50
Stumped και απογοητευμένοι. Macmac508 Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 31 Δεκ. 2007 07:59
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.