manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

I'm stumped ... Tako je Microsoft. Grafička kartica problem.

Reply

Thread Tools
Old 2. studenoga 2007, 23:09
Novi član grupe

Default I'm stumped ... Tako je Microsoft. Grafička kartica problem.

Računalo: eMachines (nažalost) kupljena 10/30/2005
OS: Windows Vista Home Basic (upgrade sa xp, posljednja noć)
Graphics card: ati Visiontek Radeon x1300 256MB PCI
Nema indicija bios verzija je što ću gledati kasnije.
Ukupno vrijeme žalosno na telefon w / microsoft 9 HRS! ne vic .. rezolucija br ..

Hej momački ja sam nadajući netko dovoljno pametan da se riješili taj problem. Sam unaprijeđen u vidik (čak i ne) i da je potrebno za nadogradnju isprdak onboard grafičku karticu .. Tako sam ja kupio gore video karticu (opisan iznad) i ode da ga instalirati .. Znam za činjenicu da je compaitable, tako da ne može biti problem ..

Problem je u tome da će se učitati u redu, i dolazi do login ekrana, a ja klik bilo koji račun, a on će reći: dobrodošli, a zatim idite na smolu crni ekran (ponekad pitch plavi) i sve ja mogu vidjeti je moj pokazivača. Ako ja push ctrl alt del ja dobiti zadaća voditelj prozoru, dolazi se u redu, ja sam isto tako vidio screen saver hajde nakon nekog vremena ..

Opterećenja u sigurnom načinu rada samo u redu, desktop opterećenja i sve .. WE've pokušao onemogućivanju / unistalling je stnd. VGA driver, instalirate najnoviju (9/27/2007) Vers. od ati driver, a sve to samo navika funkcionirati! Ovo je druga kartica (mislio možda prvi bio fualty) tako da se shoudln't karticu .. Ive 'pokušao u PCI utore mulitple .. bez sreće

Bilo koji pomoć bi bilo tako mnogo poštovati

Hvala
-Dave
Old 3. studeni 2007, 04:44
Donatorska Grupa

Hi Dave.

Vjerujem da ste prilično mnogo odgovori vlastite pitanje u svom postu.

The x1300 je u potpunosti kompatibilan sa Vidik.

Nije underpowered (nema Aero in Vidik osnovne značajke).

By učitava u sigurnom načinu rada karticu runs off MS zadanu VGA vozača koji imaju prebivalište na os (isto za boot). I Internet utvrde.

It's the ATI Vista 32bit driveri ste koristeći trčanje kartice koje su uzrok problema.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 3. studeni 2007, 14:44
Novi član grupe

Thx za help je da pomaže puno, ali je pitanje što im je sada da mi licemjerje onesposobiti vozač i onboard smo ikada tryed stvar.

hvala
David
Old 3. studeni 2007, 15:53
Donatorska Grupa

Kada reći 'onboard' vozača, to misliš integrirana grafika chipset driver stanovnik na brodu? dodijeljene ili Windows?

Ja visoko preporučam da se ne neredu sa Windows, osim ako se ne zna točno ono što radite. Windows driveri su rezidentni u registru. Samo pitajte EvilFantasy o messing s Windows registra ....

Problem je što je u Vašoj kartici's drivere, ništa više, ništa manje.

-Kanoakavirus
Old 3. studeni 2007, 16:04
Moderator / ica grupe

Quote:
Problem je što je u Vašoj kartici's drivere, ništa više, ništa manje.
Ja bih slušati to usko Alex.

Vista je novi OS cjeline kao što su svi vozači.

Mucking okolo sa registra će uzrokovati više problema onda imate u aukciji! Matični alate (software) su štetni dovoljno. Korištenje miša u registru je smrt puhati.

Old 3. studeni 2007, 22:29
Member Group

Jeste li uzeti karticu iz otišao natrag u vaš vid onboard a zatim pokušajte uklanjanja ATI grafika.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitors 9 5. kolovoz 2009 08:44
Microsoft krivulja 2000 - Keyboard Issue manman13 General Hardware Chat 1 11. srpnja 2009 06:23
Microsoft C + + Error bežične kartice Missangel8 Općenito Software Chat 7 23 siječanj 2009 15:49
Problem s grafikom farcry robina80 PC & konzole Igre 2 17. veljača 2008 10:50
Stumped i frustriran. Macmac508 Graphics Cards & Monitors 3 31. prosinac 2007 07:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.