![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Računalo: eMachines (nažalost) kupljena 10/30/2005 OS: Windows Vista Home Basic (upgrade sa xp, posljednja noć) Graphics card: ati Visiontek Radeon x1300 256MB PCI Nema indicija bios verzija je što ću gledati kasnije. Ukupno vrijeme žalosno na telefon w / microsoft 9 HRS! ne vic .. rezolucija br .. Hej momački ja sam nadajući netko dovoljno pametan da se riješili taj problem. Sam unaprijeđen u vidik (čak i ne) i da je potrebno za nadogradnju isprdak onboard grafičku karticu .. Tako sam ja kupio gore video karticu (opisan iznad) i ode da ga instalirati .. Znam za činjenicu da je compaitable, tako da ne može biti problem .. Problem je u tome da će se učitati u redu, i dolazi do login ekrana, a ja klik bilo koji račun, a on će reći: dobrodošli, a zatim idite na smolu crni ekran (ponekad pitch plavi) i sve ja mogu vidjeti je moj pokazivača. Ako ja push ctrl alt del ja dobiti zadaća voditelj prozoru, dolazi se u redu, ja sam isto tako vidio screen saver hajde nakon nekog vremena .. Opterećenja u sigurnom načinu rada samo u redu, desktop opterećenja i sve .. WE've pokušao onemogućivanju / unistalling je stnd. VGA driver, instalirate najnoviju (9/27/2007) Vers. od ati driver, a sve to samo navika funkcionirati! Ovo je druga kartica (mislio možda prvi bio fualty) tako da se shoudln't karticu .. Ive 'pokušao u PCI utore mulitple .. bez sreće Bilo koji pomoć bi bilo tako mnogo poštovati Hvala -Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Dave. Vjerujem da ste prilično mnogo odgovori vlastite pitanje u svom postu. The x1300 je u potpunosti kompatibilan sa Vidik. Nije underpowered (nema Aero in Vidik osnovne značajke). By učitava u sigurnom načinu rada karticu runs off MS zadanu VGA vozača koji imaju prebivalište na os (isto za boot). I Internet utvrde. It's the ATI Vista 32bit driveri ste koristeći trčanje kartice koje su uzrok problema.
|
| |||
| |||
| Thx za help je da pomaže puno, ali je pitanje što im je sada da mi licemjerje onesposobiti vozač i onboard smo ikada tryed stvar. hvala David |
|
| |||
| |||
| Kada reći 'onboard' vozača, to misliš integrirana grafika chipset driver stanovnik na brodu? dodijeljene ili Windows? Ja visoko preporučam da se ne neredu sa Windows, osim ako se ne zna točno ono što radite. Windows driveri su rezidentni u registru. Samo pitajte EvilFantasy o messing s Windows registra .... Problem je što je u Vašoj kartici's drivere, ništa više, ništa manje.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Quote:
Vista je novi OS cjeline kao što su svi vozači. Mucking okolo sa registra će uzrokovati više problema onda imate u aukciji! Matični alate (software) su štetni dovoljno. Korištenje miša u registru je smrt puhati. |
|
| |||
| |||
| Jeste li uzeti karticu iz otišao natrag u vaš vid onboard a zatim pokušajte uklanjanja ATI grafika. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Microsoft krivulja 2000 - Keyboard Issue | manman13 | General Hardware Chat | 1 | 11. srpnja 2009 06:23 |
| Microsoft C + + Error bežične kartice | Missangel8 | Općenito Software Chat | 7 | 23 siječanj 2009 15:49 |
| Problem s grafikom farcry | robina80 | PC & konzole Igre | 2 | 17. veljača 2008 10:50 |
| Stumped i frustriran. | Macmac508 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 31. prosinac 2007 07:59 |
| Thread Tools | |
| |