kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Én stumped ... Szóval van a Microsoft. Grafikus kártya kérdés.

Reply

Téma eszközök
Old November 2, 2007, 23:09
Új tag Csoport

Default Én stumped ... Szóval van a Microsoft. Grafikus kártya kérdés.

Számítógép: eMachines (sajnos) vásárolt 10/30/2005
OS: Windows Vista Home Basic (upgrade az XP, az utolsó éjszaka)
Grafikus kártya: Ati Radeon x1300 256MB PCI Visiontek
Lövésem sincs, mit bios version is fogom keresni később.
Összesen idő sajnos a telefonon w / Microsoft 9 óra! nem vicc .. állásfoglalás ..

Hé srácok Remélem valaki elég okos ahhoz, hogy oldja meg a problémát. Én frissített Vista (igen és nem) és a szükséges frissítést, hogy szar fedélzeti videó kártya .. Szóval igen, én vettem a fenti videokártya (lásd fent), s telepíteni .. Tudom, hogy az a tény, hogy compaitable, hogy nem lehet a probléma ..

A probléma az, hogy terhelés finom, I get a login képernyő és rákattintok a számla, és azt mondjuk üdvözlendő, akkor megy a szurok fekete képernyő (néha szurok kék) és az összes Látom van a kurzor. Ha push ctrl alt del én kap a feladat igazgató ablak, ami akár jó, én is láttam a képernyõvédõt gyere egy idő után ..

Betölti csökkentett módban csak finom, asztali terhelést és mindent .. WE've próbáltam kikapcsolni / unistalling a stnd. VGA driver, telepíti a legújabb (9/27/2007) vers. Az ATI driver, mindent, és ez csak szokás dolgozik! Ez a második kártya (gondoltam, talán az első volt fualty), így shoudln't kell a kártyát .. Megpróbáltam a mulitple PCI slots .. nem szerencse

Any help lenne oly nagyra értékelt

Köszönöm
-Dave
Old November 3, 2007, 04:44
Donor Group

Szia Dave.

Azt hiszem, már elég jól válaszol a saját kérdés a te post.

Az x1300 teljes mértékben összhangban van a Vista.

Ez nem underpowered (no repülőorvos jellemző Vista alap).

Tölti be a biztonságos módja a kártyáról fut le MS alapértelmezett VGA járművezető lakóhelye a os (ugyanaz a boot). És ez működik.

Ez az ATI Vista 32bit drivers you're segítségével fut a kártya, hogy így a kérdés.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old November 3, 2007, 14:44
Új tag Csoport

Thx, hogy segítse a sokat segít, de a probléma im amely most az, hogy vidám megbénít a mozdonyvezetők és fedélzeti tryed valaha valami.

köszönöm
David
Old November 3 2007, 15:53
Donor Group

Amikor azt mondod "fedélzeten" vezetők, érti ezt az integrált grafikus chipkészlet driver tartózkodnak a fedélzeten? vagy a Windows defaults?

Én igen Javasoljuk, hogy Ne szórakozz a Windows, ha nem tudom Pontosan mit csinálsz. Windows meghajtók rezidens foglalkozik. Csak kérdezze EvilFantasy about messing Windows rendszerleíró ....

A probléma akkor van, a kártya a járművezetők, sem több, sem kevesebb.

-Kanoakavirus
Old November 3, 2007, 16:04
Moderátor Csoport

Idézet:
A probléma akkor van, a kártya a járművezetők, sem több, sem kevesebb.
Arra figyelj, hogy Alex.

Kilátás van egy teljesen új operációs rendszer, mint az összes a vezetők.

Mucking körül a rendszerleíró fog okozni több problémát akkor most! Registry eszközök (szoftver) károsítják elég. Az egér használata a rendszerleíró adatbázisban a halálos csapás.

Old November 3, 2007, 22:29
Csoport tagja

Van venni a kártyát ment vissza a fedélzeti vid, majd próbálja meg eltávolítani az ATI grafikus.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Grafikus kártyák és monitorok 9 5. augusztus 2009 08:44
Microsoft Curve 2000 - Billentyűzet kiadás manman13 Általános fémáru Chat 1 11. július 2009 06:23
Microsoft C + + hiba vezeték nélküli kártya Missangel8 General Chat szoftver 7 23. január 2009 15:49
Grafika kérdés farcry robina80 PC és konzol játékok 2 17. február 2008 10:50
Stumped és csalódott. Macmac508 Grafikus kártyák és monitorok 3 31. december 2007 07:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.