![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Számítógép: eMachines (sajnos) vásárolt 10/30/2005 OS: Windows Vista Home Basic (upgrade az XP, az utolsó éjszaka) Grafikus kártya: Ati Radeon x1300 256MB PCI Visiontek Lövésem sincs, mit bios version is fogom keresni később. Összesen idő sajnos a telefonon w / Microsoft 9 óra! nem vicc .. állásfoglalás .. Hé srácok Remélem valaki elég okos ahhoz, hogy oldja meg a problémát. Én frissített Vista (igen és nem) és a szükséges frissítést, hogy szar fedélzeti videó kártya .. Szóval igen, én vettem a fenti videokártya (lásd fent), s telepíteni .. Tudom, hogy az a tény, hogy compaitable, hogy nem lehet a probléma .. A probléma az, hogy terhelés finom, I get a login képernyő és rákattintok a számla, és azt mondjuk üdvözlendő, akkor megy a szurok fekete képernyő (néha szurok kék) és az összes Látom van a kurzor. Ha push ctrl alt del én kap a feladat igazgató ablak, ami akár jó, én is láttam a képernyõvédõt gyere egy idő után .. Betölti csökkentett módban csak finom, asztali terhelést és mindent .. WE've próbáltam kikapcsolni / unistalling a stnd. VGA driver, telepíti a legújabb (9/27/2007) vers. Az ATI driver, mindent, és ez csak szokás dolgozik! Ez a második kártya (gondoltam, talán az első volt fualty), így shoudln't kell a kártyát .. Megpróbáltam a mulitple PCI slots .. nem szerencse Any help lenne oly nagyra értékelt Köszönöm -Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Dave. Azt hiszem, már elég jól válaszol a saját kérdés a te post. Az x1300 teljes mértékben összhangban van a Vista. Ez nem underpowered (no repülőorvos jellemző Vista alap). Tölti be a biztonságos módja a kártyáról fut le MS alapértelmezett VGA járművezető lakóhelye a os (ugyanaz a boot). És ez működik. Ez az ATI Vista 32bit drivers you're segítségével fut a kártya, hogy így a kérdés.
|
| |||
| |||
| Thx, hogy segítse a sokat segít, de a probléma im amely most az, hogy vidám megbénít a mozdonyvezetők és fedélzeti tryed valaha valami. köszönöm David |
|
| |||
| |||
| Amikor azt mondod "fedélzeten" vezetők, érti ezt az integrált grafikus chipkészlet driver tartózkodnak a fedélzeten? vagy a Windows defaults? Én igen Javasoljuk, hogy Ne szórakozz a Windows, ha nem tudom Pontosan mit csinálsz. Windows meghajtók rezidens foglalkozik. Csak kérdezze EvilFantasy about messing Windows rendszerleíró .... A probléma akkor van, a kártya a járművezetők, sem több, sem kevesebb.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Kilátás van egy teljesen új operációs rendszer, mint az összes a vezetők. Mucking körül a rendszerleíró fog okozni több problémát akkor most! Registry eszközök (szoftver) károsítják elég. Az egér használata a rendszerleíró adatbázisban a halálos csapás. |
|
| |||
| |||
| Van venni a kártyát ment vissza a fedélzeti vid, majd próbálja meg eltávolítani az ATI grafikus. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Microsoft Curve 2000 - Billentyűzet kiadás | manman13 | Általános fémáru Chat | 1 | 11. július 2009 06:23 |
| Microsoft C + + hiba vezeték nélküli kártya | Missangel8 | General Chat szoftver | 7 | 23. január 2009 15:49 |
| Grafika kérdés farcry | robina80 | PC és konzol játékok | 2 | 17. február 2008 10:50 |
| Stumped és csalódott. | Macmac508 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 31. december 2007 07:59 |
| Téma eszközök | |
| |