פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

אני stumped ... אז הוא Microsoft. כרטיס המסך בעיה.

Reply

שרשרת כלים
Old 2 נובמבר 2007, 23:09
קבוצת חברות חדשות

Default אני stumped ... אז הוא Microsoft. כרטיס המסך בעיה.

מחשב: eMachines (לצערנו) ושכרנש 10/30/2005
מערכת הפעלה: Windows Vista Home Basic (שדרוג מ XP, אתמול בלילה)
כרטיס המסך: ATI RADEON Visiontek x1300 256MB PCI
אין לך מושג מה גירסת ה-BIOS הוא יהיה נראה לי מאוחר יותר.
סה"כ זמן לצערי על הטלפון W / Microsoft 9 שעות! לא בדיחה .. לא הפתרון ..

היי חבר 'ה, אני מקווה שמישהו חכם מספיק כדי לתקן את הבעיה. אני שדרוג Vista (כן אני לא) או צורך לשדרג את כרטיס המסך onboard שטויות .. אז עשיתי, קניתי את כרטיס המסך הנ"ל (המתואר לעיל) והלכתי להתקין את זה .. אני יודע על עובדה היא compaitable, כך שאינו יכול להיות הבעיה ..

הבעיה היא שזה יהיה לטעון בתוקף, אני מקבל את מסך הכניסה ואני על כל חשבון, וזה יהיה לומר ברוך הבא, ולאחר מכן לעבור אל לזפף מסך שחור (לפעמים לזפף כחול) וכל מה שאני רואה הוא את הסמן. אם אני לדחוף CTRL alt del אני מקבל את חלון מנהל המשימות, זה מגיע למעלה בסדר, גם אני כבר ראיתי את שומר המסך קדימה אחרי כמה זמן ..

המון במצב בטוח בסדר גמור, Desktop המון והכל .. WE've שניסו להשבית / unistalling את stnd. הנהג VGA, התקנת העדכנית ביותר (9/27/2007) vers. מנהל ההתקן של ATI, הכל וזה פשוט הרגל לעבוד! זהו הכרטיס השני (חשבתי אולי הראשון היה fualty), כך שהוא יהיה shoudln't את הכרטיס .. ניסיתי ב mulitple PCI משבצות .. אין מזל

כל עזרה תהיה כה רבה ךיתורעה

תודה
-Dave
Old 3 נובמבר 2007, 04:44
קבוצת תורמים

היי דייב.

אני מאמין שכבר די הרבה ענה משלך השאלה שלך לכתוב.

ה x1300 תואם באופן מלא עם Vista.

זה לא underpowered (לא ב-Vista Aero תכונה בסיסית).

על ידי טוען לתוך מצב בטוח הכרטיס פועל מחוץ MS ברירת המחדל של מנהל ההתקן של תושב VGA ב OS (זהה עבור האתחול). וזה עובד.

זהו ATI Vista 32bit נהגים שאתה משתמש להפעיל את הכרטיס כי הם הגורם לבעיה.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 3 נובמבר 2007, 14:44
קבוצת חברות חדשות

Thx עבור המסייעות הוא עוזר הרבה אבל הבעיה IM נתקל עכשיו היא צביעות, כי אנחנו משביתים את הנהגים onboard ואנו tryed פעם דבר.

תודה
דוד
Old 3 נובמבר 2007, 15:53
קבוצת תורמים

כאשר אתה אומר 'onboard' נהגים, זאת אומרת משולבת נהג תושב שבבים גרפיים על לוח? או ערכי ברירת המחדל של Windows?

אני מאוד ממליץ לך לא להתעסק עם Windows אלא אם כן אתה יודע בדיוק מה אתה עושה. מנהלי ההתקנים של Windows תושב במערכת הרישום. פשוט לשאול EvilFantasy לגבי להתעסק עם מערכת הרישום של Windows ....

הבעיה היא שיש לך את הכרטיס של נהגים, לא יותר, לא פחות.

-Kanoakavirus
Old 3 נובמבר 2007, 16:04
מנהל קבוצת

ציטוט:
הבעיה היא שיש לך את הכרטיס של נהגים, לא יותר, לא פחות.
הייתי מקשיב מקרוב את אלכס.

Vista היא מערכת הפעלה חדשה לגמרי כמו אלה של כל מנהלי ההתקנים.

Mucking מסביב עם הרישום הולך לגרום לבעיות יותר אז יש לך עכשיו! הרישום כלים (תוכנה) הם מספיק נזק. באמצעות העכבר במערכת הרישום הוא המוות מכה.

Old 3 נובמבר 2007, 22:29
חבר קבוצת

האם אתם לוקחים את הכרטיס החוצה חזרו onboard vid שלך ולאחר מכן נסה להסיר את הגרפיקה ATI.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 כרטיסי מסך & Monitors 9 ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44
Curve 2000 של מיקרוסופט - מקלדת גליון manman13 כללי חומרה צ 'אט 1 11th יולי 2009 06:23
מיקרוסופט שגיאה C + + כרטיס אלחוטי Missangel8 כללי תוכנות צ 'אט 7 23 ינואר 2009 15:49
בעיה עם גרפיקה farcry robina80 PC & קונסולת משחקים 2 -17 פברואר 2008 10:50
ו Stumped מתוסכל. Macmac508 כרטיסי מסך & Monitors 3 31 דצמבר 2007 07:59
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.