mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Es esmu stumped ... Tātad, ir Microsoft. Grafikas kartes.

Reply

Thread Tools
Old 2 novembris, 2007, 23:09
New Member Group

Default Es esmu stumped ... Tātad, ir Microsoft. Grafikas kartes.

Computer: eMachines (diemžēl) nopirka 10/30/2005
OS: Windows Vista Home Basic (paaugstināt no xp, pēdējā nakts)
Graphics card: ATI Radeon Visiontek X1300 256MB PCI
Ne jausmas, par ko bios versija ir I'll skatīties vēlāk.
Kopējo laiku diemžēl pa tālruni w / microsoft 9 HRS! nekāds joks .. bez rezolūcijas ..

Hey guys Es ceru, kāds ir pietiekami gudrs, lai atrisinātu šo problēmu. Es uzlabo par Vista (jā i nē) un lai uzlabotu šo crap borta video karti .. So I did, i nopirka virs video kartes (aprakstīts iepriekš), un devās uz instalēt .. Es zinu, lai gan runa ir compaitable, tā, ka nevar izsniegt ..

Problēma ir tā, ka tā slodze naudas sodu, i get to login ekrāna un es uz jebkuru kontu, un tā teikt laipni, tad ejiet uz piķa melns ekrāns (dažreiz piķis zils) un visu es redzu ir mana kursoru. Ja es spiediet ctrl alt del man Task Manager logu, tas pārādās fine, esmu redzējis arī ekrāna saudzētāju Ejam pēc tam, bet ..

Loads drošajā režīmā tikai naudas sodu, darbvirsmas slodzes un viss .. WE've mēģināja invaliditāti / unistalling stnd. VGA draiveris, uzstādot jaunāko (9/27/2007) vers. un ATI draiveri, viss, un tas tikai paradis darbu! Šis ir otrais karti (domāju, varbūt Pirmais bija fualty), lai tā shoudln't būt karti .. I've tried in mulitple PCI SLOTS .. no luck

Any help būtu tik ļoti appreciated

Paldies
-Dave
Old 3 novembris, 2007, 04:44
Donors Group

Hi Dave.

Es ticu, ka jūs esat diezgan daudz atbildēja uz savu jautājumu jūsu post.

X1300 ir pilnībā saderīgs ar Vista.

Tas nav underpowered (bez Aero iezīme Vista basic).

Ar iekraušanu drošais režīms karti iet pie MS noklusējuma VGA vadītāja dzīvo os (pati boot). Un tas darbojas.

Tas ir ATI 32bit Vista draiveri Jūs izmantojat palaist karti, kas rada problēmu.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 3 novembris, 2007, 14:44
New Member Group

THX par šo palīdzību ir palīdzēt daudz, bet jautājums im, kam tagad ir tā, ka mēs aprunāt atslēgt kuģa vadītāju, un mēs tryed kādreiz lieta.

pateicība
David
Old 3 novembris, 2007, 15:53
Donors Group

Kad jūs sakāt: "kuģa" šoferi, do you mean integrated graphics chipset vadītāja dzīvo uz kuģa? vai Windows noklus?

Es ļoti iesakām Jums nav mess with Windows, ja vien jūs zināt, tieši tā ko jūs darāt. Windows draiveri ir rezidenti vienā reģistrā. Vienkārši pajautājiet EvilFantasy par messing with Windows reģistra ....

Problēma jums ir jūsu kartes draiveri, nekas vairāk un nekas mazāk.

-Kanoakavirus
Old 3 novembris, 2007, 16:04
Moderator Group

Quote:
Problēma jums ir jūsu kartes draiveri, nekas vairāk un nekas mazāk.
Es gribētu uzklausīt cieši Alex.

Vista ir pilnīgi jauna OS un tādi ir visi draiveri.

Mucking aptuveni ar reģistra gatavojas radīt vairāk problēmu, tad jums ir tagad! Reģistra instrumenti (programmatūra) kaitē pietiekami. Izmantojot peli reģistrs ir liktenīgs trieciens.

Old 3 novembris, 2007, 22:29
Loceklis

Vai tu ņem karti aizgāja atpakaļ uz jūsu kuģa vid un tad mēģināt novērst ATI grafikas.
Reply

Register

Bookmarks