![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Computer: eMachines (diemžēl) nopirka 10/30/2005 OS: Windows Vista Home Basic (paaugstināt no xp, pēdējā nakts) Graphics card: ATI Radeon Visiontek X1300 256MB PCI Ne jausmas, par ko bios versija ir I'll skatīties vēlāk. Kopējo laiku diemžēl pa tālruni w / microsoft 9 HRS! nekāds joks .. bez rezolūcijas .. Hey guys Es ceru, kāds ir pietiekami gudrs, lai atrisinātu šo problēmu. Es uzlabo par Vista (jā i nē) un lai uzlabotu šo crap borta video karti .. So I did, i nopirka virs video kartes (aprakstīts iepriekš), un devās uz instalēt .. Es zinu, lai gan runa ir compaitable, tā, ka nevar izsniegt .. Problēma ir tā, ka tā slodze naudas sodu, i get to login ekrāna un es uz jebkuru kontu, un tā teikt laipni, tad ejiet uz piķa melns ekrāns (dažreiz piķis zils) un visu es redzu ir mana kursoru. Ja es spiediet ctrl alt del man Task Manager logu, tas pārādās fine, esmu redzējis arī ekrāna saudzētāju Ejam pēc tam, bet .. Loads drošajā režīmā tikai naudas sodu, darbvirsmas slodzes un viss .. WE've mēģināja invaliditāti / unistalling stnd. VGA draiveris, uzstādot jaunāko (9/27/2007) vers. un ATI draiveri, viss, un tas tikai paradis darbu! Šis ir otrais karti (domāju, varbūt Pirmais bija fualty), lai tā shoudln't būt karti .. I've tried in mulitple PCI SLOTS .. no luck Any help būtu tik ļoti appreciated Paldies -Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Dave. Es ticu, ka jūs esat diezgan daudz atbildēja uz savu jautājumu jūsu post. X1300 ir pilnībā saderīgs ar Vista. Tas nav underpowered (bez Aero iezīme Vista basic). Ar iekraušanu drošais režīms karti iet pie MS noklusējuma VGA vadītāja dzīvo os (pati boot). Un tas darbojas. Tas ir ATI 32bit Vista draiveri Jūs izmantojat palaist karti, kas rada problēmu.
|
| |||
| |||
| THX par šo palīdzību ir palīdzēt daudz, bet jautājums im, kam tagad ir tā, ka mēs aprunāt atslēgt kuģa vadītāju, un mēs tryed kādreiz lieta. pateicība David |
|
| |||
| |||
| Kad jūs sakāt: "kuģa" šoferi, do you mean integrated graphics chipset vadītāja dzīvo uz kuģa? vai Windows noklus? Es ļoti iesakām Jums nav mess with Windows, ja vien jūs zināt, tieši tā ko jūs darāt. Windows draiveri ir rezidenti vienā reģistrā. Vienkārši pajautājiet EvilFantasy par messing with Windows reģistra .... Problēma jums ir jūsu kartes draiveri, nekas vairāk un nekas mazāk.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Quote:
Vista ir pilnīgi jauna OS un tādi ir visi draiveri. Mucking aptuveni ar reģistra gatavojas radīt vairāk problēmu, tad jums ir tagad! Reģistra instrumenti (programmatūra) kaitē pietiekami. Izmantojot peli reģistrs ir liktenīgs trieciens. |
|
| |||
| |||
| Vai tu ņem karti aizgāja atpakaļ uz jūsu kuģa vid un tad mēģināt novērst ATI grafikas. |
![]() |
|
| Bookmarks |