mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Sunt stumped ... Deci, este de la Microsoft. Placă grafică problemă.

Reply

Thread Tools
Old 2 noiembrie 2007, 23:09
Noile state Group

Default Sunt stumped ... Deci, este de la Microsoft. Placă grafică problemă.

Computer: eMachines (din pacate) achiziţionate de 10.30.2005
Sistem de operare: Windows Vista Home Basic (upgrade de la XP, azi-noapte)
Graphics card: ATI Radeon Visiontek x1300 256MB pci
Nici o idee despre ceea ce versiune de BIOS este voi uita mai târziu.
Timp total tristeţe pe telefon w / Microsoft 9 HRS! nu gluma .. nici o rezoluţie ..

Salut baieti Am speranţa de cineva este destul de inteligent pentru a rezolva această problemă. Am actualizat la Vista (nu zic eu) şi că este necesar să faceţi upgrade la bord video carte de rahat .. Asa ca am facut-o, am cumparat de mai sus video card (descrise mai sus) şi a mers să-l instalaţi .. Stiu ca pentru un fapt este compaitable, astfel încât nu poate fi problema ..

Problema este că se va încărca în regulă, am ajunge la ecranul de login şi i faceţi clic pe orice cont, si va spun bun venit, apoi atunci du-te la un ecran negru ca tăciunele (uneori pitch albastru) şi tot ce pot să-mi văd este cursorul. Dacă i apasă Ctrl alt del I a lua la Task Manager fereastra, este vorba de bine, l-am văzut de asemenea, protectorul de ecran haide după un timp ..

Încarcă în modul de siguranţă bine, sarcini de birou şi de tot .. WE've încercat Dezactivarea / unistalling de stnd. vga şofer, a instala cele mai curente (9.27.2007) vers. de la ATI şofer, şi totul este doar obiceiul de lucru! Aceasta este cea de-a doua carte (gândit că poate a fost o prima fualty), astfel încât acesta să fie shoudln't de carte .. Am încercat în mulitple pci slots .. nici noroc

Orice ajutor ar fi atât de mare appreciated

Mulţumesc
-Dave
Old 3 noiembrie 2007, 04:44
Grupul de donator

Max Dave.

Cred că destul de mult pe care le-aţi răspuns la întrebare, în propria dvs. post.

De x1300 este perfect compatibil cu Vista.

Nu e underpowered (nu Aero caracteristică de bază în Vista).

Prin încărcarea în modul de siguranţă care ruleaza de pe card MS default VGA şoferului rezident în os (aceeaşi pentru boot). Şi funcţionează.

Este scris în ATI 32bit Vista driver-ele pe care îl folosiţi în rula carte care provoacă problema.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 3 noiembrie 2007, 14:44
Noile state Group

Thx pentru că ajuta-l ajută foarte mult, dar problema im având acum este că ne cant dezactivăm drivere la bord şi am tryed vreodată lucru.

mulţumesc
David
Old 3 noiembrie 2007, 15:53
Grupul de donator

Cand spui "la bord" drivere, vrei sa spui cu un driver de chipset-ul grafic integrat de rezident pe bord? sau Windows defaults?

Eu extrem de recomandăm să nu pui cu Windows, dacă nu ştii exact ceea ce faceţi. Windows drivere sunt rezident în registry. Doar întreb EvilFantasy despre joc de registry Windows ....

Problema pe care le-aţi este în cartea dvs. de credit a driver-ele, nimic mai mult, nimic mai puţin.

-Kanoakavirus
Old 3 noiembrie 2007, 16:04
Moderator Group

Citat:
Problema pe care le-aţi este în cartea dvs. de credit a driver-ele, nimic mai mult, nimic mai puţin.
Mi-ar asculta cu atenţie pentru a Alex.

Vista este un nou sistem de operare, astfel cum sunt toate de la conducătorii auto.

În jurul Mucking cu registry se va produce mai multe probleme atunci trebuie acum! Registrul instrumente (software) sunt destul de dăunătoare. Folosind mouse-ul în registru este o lovitură mortală.

Old 3 noiembrie 2007, 22:29
Grupul de stat

L-ai luat de carte de mers înapoi pentru a vă vid la bord şi apoi încercaţi să eliminaţi de grafică ATI.
Reply

Register

Marcaje